DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gastritis do 31-e mi je hebeno zagarantiran.

Jet: Are You Gonna Be My Girl?

Gastritis do 31-e mi je hebeno zagarantiran.

Sto se nerviras tako?
Novac u dionicama ti nije za kruh, je tako?

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Nije za kruh, ali je za gajbu.
Osim toga, ovakva se prilika pruža samo jednom u 10 godina, zar ne? 🙂

Nije za kruh, ali je za gajbu.
Osim toga, ovakva se prilika pruža samo jednom u 10 godina, zar ne? 🙂

Pa ne vidim ja tu neku priliku, kupljeno sto je kupljeno sada se ceka…
Polako ce teren uci u izvjestaj pa i neke druge stvari…strpljenja…

Ima li neki insider da mi barem okvirno kaže kakvo bi moglo izvješće bit za 3. kvartal?

Na PM naravno. [cool]

Ja vidim priliku. 🙂

Evo počele su se dionice lagano spuštati prema 0% ! Tako i naš DIOKI !
Nema ništa bez love (fondova) ! Možda sljedeći PETAK ! [pray]

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

ne bi rekao, koliko vidim samo dioki je pao, ova me dionica sve više podsjeća na adrisovu

To je par drhtavih ručica koje nemogu dočekati pravi rast pa onda stvaljaju po 2, 5 ili 10 kom

Potpuno se slažem, u konstataciji da je trenutno Diokijeva prednost, neprisutnost OIF-a u vlasničkoj strukturi. Primjetno je i da osim pucanja margina, srazmjeri "panične" rasprodaje ostalih baš i nisu previše zastupljeni.S osobnost gledišta kao ulagača, nadam se ostanku na ovoj cjenovnoj razini do petka.

Ovo je najbolja procjena stanja na ZSE na čitavom forumu. Jedan od ključnih razloga izvrtanja pojedinih OIF-ova je ulaganje u tzv LIKVIDNE dionice. To na kraju ispade obično pomodarstvo ili po onoj narodnoj Kud svi Turci tu i mali Mujo! Koliko vrijede po načelu mark to market vidjesmo prethodnih dana. Da Rohatinski nije stisnuo velike neki dan sve bi se razletjelo u neku stvar. Dobro razmislite dok nešto ne kupite ovih dana. Posebice ako se radi o tzv LIKVIDNOJ dionici.

Kada dode lova od Ine 17tog, mislite da bi mogao koji fondic ovdje uskociti?
Pogotovo mirovinac kojemu nije bed pocekati LNG da se zavrsi i do tada imati lagani rast….
Netko stvarno ima volje djeliti jedinice…mogu ja dobiti jednu. Kako su neki primitivni sa time, to je strasno.
Maknite te ocjene i uvedite ignore opciju i lock tema za stalne clanove….

Ok ak je to pad temeljen na dvije ili pet dionica, ali dvije dionice su 600 kn pa dobro tko kupuje dionice za 600 kn??? Ili tko bi iz portfelja se sjetio prodat dvije ili pet. Ajd ok sad je rast preko 10 samo mi se čini premali promet za nešto što će postati posao desetljeća za Hr.

New Report

Close