…ajde pogodi…
…nije prvi put da se događa…zatišje…
Zaostali margini, mislio sam da ih ima manje!?
[/quote]
Po prometu na nekim dionicama meni se čini da se prazne neki OIF-ovi.
Cemu ovakvo zatisje na dijokiju?
da nije zato jer se ljudima ne da čekati 6 godina da LNG proradi? a možda zato što fondovi izbjegavaju ovu dionicu? a možda i zato što se neko stalno iz nje iskrcava?
pa jel ti nije dovoljan znak o kakvoj se dionici radi kad se jučer u rekordnom rastu crobexa od +16% DIOK nio uspio vratiti ni iznad pišljivih 300 kn i u jučerašnoj euforiji nije napravio ni milijun kuna prometa ?????
da nije zato jer se ljudima ne da čekati 6 godina da LNG proradi? a možda zato što fondovi izbjegavaju ovu dionicu? a možda i zato što se neko stalno iz nje iskrcava?
pa jel ti nije dovoljan znak o kakvoj se dionici radi kad se jučer u rekordnom rastu crobexa od +16% DIOK nio uspio vratiti ni iznad pišljivih 300 kn i u jučerašnoj euforiji nije napravio ni milijun kuna prometa ?????
[/quote]
Mislim da ćemo se naplatiti za zemljište na Krku do Nove godine. Nije to ni 6 godina ni 6 mjeseci nego TRI mjeseca!
http://www.limun.hr DIOKI 15.32 % plus. Pametnom dovoljno.
"pa jel ti nije dovoljan znak o kakvoj se dionici radi kad se jučer u rekordnom rastu crobexa od +16% DIOK nio uspio vratiti ni iznad pišljivih 300 kn"
a ovo da je pametnome dosta, stvarno jest! blokada na bijednom prometu od 11 tisuća kuna,ahahaha
[/quote]
Promet od 11 000 kn i blokada znači da nema puno zainteresiranih za prodaju dionica. Mnogi misle da DIOKI vrijedi više!
P.S. "SVE DRUKERE I NAVLAKAČE TREBA BATINOM !!!!! " Netko tko ima takvo zaglavlje i poziva se na zabrane ima problem sa objektivnošču. No da ne gnjavim poštene ljude na forumu odustajem od daljenje prepiske.
[/quote]
Nema tu drukanja ni malo. Dionica nekom vrijedi a nekom ne vrijedi i tu je kraj priče.
Jedini tvoj problem je što lažeš i tu laž širiš temom. Razlog takvog ponašanja je nepoznat meni.
Reci slobodno u čem je problem.
Odakle ti info za 6 godina gradnje terminala? I kakve sad to veze ima s Diokijem koji će prodati ili iznajmiti zemljište u najkraćem roku jer se projekti ne mogu raditi a da nisi stekao pravo korištenja ili kupio zemljište na kom će u slijedeće 3 – 4 godine izniknuti LNG terminal.
A što je Pere, nisi se ukrcao? ostao u cashu pa si malo nervozan? Smiri se. Bit će Diokia po 400 čim izađe iz blokade!
[lol]
(A još je sam rekao da će ući po nominali.) [lol]
Pa dobro do kada ovi idioti misle držati tu prokletu blokadu?
Svi idu 30% gore jedino (naravno) nas zajebavaju sa 10% pa stop.
Mafija.
Pa dobro do kada ovi idioti misle držati tu prokletu blokadu?
Svi idu 30% gore jedino (naravno) nas zajebavaju sa 10% pa stop.
Mafija.
Ne boj se bumo i mi išli UP.
Ali kada sve stane onda idemo samo mi!
Kakve sam sreće (a jesam), dok oni odblokiraju prokleti Dioki, ode burza za to vrijeme opet u crveno.
Kreteni.
Mafija.
Bitno da im onaj prokleto dosadni HT raste 50% i da im daju mogućnost hebene kupnje u sat vremena za 26 000 000 000 vrijednosti.
Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj.