Možda koji dan CROBEX ili koja dionica i odskoči natrag , čak i jako , ali mislim da će još neko vrijeme – možda i duže nego što smo mislili – cash biti kralj ; i to u slamarici !
Nisam neki stručnjak, ali smirivanje na tržištima očekujem početkom 2010. godine, nakon dramatične 2009. i krahova diljem svijeta.
U ovoj je krizi dobro, ako se to može tako nazvati, da će se stvari sada odvijati strahovitom brzinom: loše banke će propadati, države će intervenirati, potrošnja se smanjivati. Razmjeri krize su doista ogromni, ali kraha se ne bojim.
Sve će to, naravno, pogoditi i naš Dioki, ali maje nego druge.
I naš će Dioki, dakako, nakon smirivanja biti predvodnik rasta na burzi. Onako kako on to majstorski zna: četiri-pet dana uzastopce blokada i eto nas na tisućaka!
Evo nam Ježića u "Po ure kulture".
Bude li zaista Zagrebačka zaustavila trgovanje na par dana zato jer svi razulareno prodaju i bude li Hanfa to odobrila, fakat ću ih posmicati snajperom.
Pa prvi puta u životu da ja imam nešto sitno lovice i da mogu kupovati kada sve roka prema dolje.
I dajte si sada zamislite… da mi netko zabrani kupiti?!!!!
Na par dana!!! Halloooo!!!!!!
Najviše od svega mi smeta što naš vrli hrvatski tisak "pumpa" hrvatski narod (i ostale) kao da će u najmanju ruku smak svijeta ! Ima ona narodna "kud svi tud i mali m…" ! [bye]
Čekam na 220,01 🙂 Danas je dan kada ću se obogatiti!
A tek onaj što čeka na stotki !
Čekam na 220,01 🙂 Danas je dan kada ću se obogatiti!
Ipak ćeš morati prićekati do sutra ili prekosutra,a baš i nisu kolićine na kojima bi se čovjek obogatio
Jedino ako misliš da će se ova sadašnja cifra udesetorostrućit kroz koje vrijeme.
Lupio i prošlo na 255,01 kn. Možda sam malo pretjerao sa bogaćenjem …. no bit će para za par godina 🙂
Nominala nominalno prebaćena.
Istina, ne voljom diokičara ili špekulanata. Bar ovih domaćih.
p.s. Bit će sve u redu za 2 do 3 godine.
Mislim da se ovo situacija koju ćemo pamtiti i koja se neće ponoviti slijedećih 50 godina.
Sad je pitanje što je bolje, da težimo da se što prije oporavi, ili da držimo palčeve da ostane na ovom nivou dok se ne prikupi nešto cash-a da se još dodatno dokupi.