Fakat si bio u pravu.Samo mi reci koje ti dionice posjeduješ i kak one stoje.Gdje god da jesi pušiš
do jučer 85% keš. danas počeo kupovat adrs, ingr, koei, tnpl…
[/quote]
Zašto onda drukaš na Diokiju, vidiš i sam da to nema smisla. Što se tiče dionica koje nam širokogrudno predlažeš, mogu samo reći ne, hvala liepo, i sretno ti bilo.
Ja čeka zbog svega onog što je o tom napisano.
Fakat si bio u pravu.Samo mi reci koje ti dionice posjeduješ i kak one stoje.Gdje god da jesi pušiš
do jučer 85% keš. danas počeo kupovat adrs, ingr, koei, tnpl…
[/quote]
Jesi li siguran da nije prerano ? A večerašnji TV dnevnici ? Pa već 24sata stalno na web stranici izvještava o krahu burze.
Kako god okreneš , CROBEX će završiti u strašnom minusu , jer ga nema tko izvući ; stranaca nema , a domaći fondovi uživaju.Ili misliš da je kraj izvlačenju love iz OIF-ova i HT-a ? A ti kupuješ likvidne dionice ?
Iako to sada izgleda loše , u ovom je trenutku zapravo dobro što u DIOKI-ju nema fondova , jer bi već bio na 200.
Točno , ima nas koji smo kupovali i na 400 , pa oko 300 , a nadam se da ćemo i oko 250 , ako bog da i niže……..Zemljište , nekretnine ,novine i postrojenja do tada nitko neće odnijeti , nadam se niti dići u zrak.A jednog dana će onda ući i fondovi , iako ova tvrdnja sada možda naivno zvuči – zar misliš da će idućih godina ulagati možda u turizam ?
Jesi li siguran da nije prerano ? A večerašnji TV dnevnici ? Pa već 24sata stalno na web stranici izvještava o krahu burze.
Jesi li ikada kupio dionicu slušajući dnevnik? Ja jesam ali ako su nešto hvalili ja sam odmah prodao!
A zar se nije i previše rasprodalo i krahiralo? Uostalom iako padovi u postotcima izgledaju strašno pretvoreni u keš su sve manji i manji. A šansa za zaradu je sve veća i veća.
Kako god okreneš , CROBEX će završiti u strašnom minusu , jer ga nema tko izvući ; stranaca nema , a domaći fondovi uživaju.Ili misliš da je kraj izvlačenju love iz OIF-ova i HT-a ? A ti kupuješ likvidne dionice ?
Iako to sada izgleda loše , u ovom je trenutku zapravo dobro što u DIOKI-ju nema fondova , jer bi već bio na 200.
crobex može još malo zaroniti al u principu je to -to. danas bježe svi što su u pon. i ut. slušali o potopu i krahu burze, sutra ih više neće bit uopće na burzi…
griješiš što se tiče fondova, jedine dionice koje se mogu nadati skorom rastu su upravo dionice gdje su fondovi! ko će dizat ostale dionice gdje nema fondova? mali ulagači koji jedni drugima preprodaju jedno te iste dinice? pogledaj si malo promete danas ..kupovat se isplati samo di je promet min. milja kuna jer ako ni na ovim rasprodajama nitko neće određene dionice, moš mislit da će ih kupovat kasnije! to je jasan znak gdje treba ući, i iz čeg izaći
fondovi će dizat svoje dionice jer im je to interes, za ostale im se fućka.
oćete vi to prihvatit ili ne vaša stvar.
crobex može još malo zaroniti al u principu je to -to. danas bježe svi što su u pon. i ut. slušali o potopu i krahu burze, sutra ih više neće bit uopće na burzi…
griješiš što se tiče fondova, jedine dionice koje se mogu nadati skorom rastu su upravo dionice gdje su fondovi! ko će dizat ostale dionice gdje nema fondova? mali ulagači koji jedni drugima preprodaju jedno te iste dinice? pogledaj si malo promete danas ..kupovat se isplati samo di je promet min. milja kuna jer ako ni na ovim rasprodajama nitko neće određene dionice, moš mislit da će ih kupovat kasnije! to je jasan znak gdje treba ući, i iz čeg izaći
fondovi će dizat svoje dionice jer im je to interes, za ostale im se fućka.
oćete vi to prihvatit ili ne vaša stvar.
[/quote]
Pa što se ti toliko brineš za DIOKi,pa svatko će odlučiti što mu je činiti svi smo punoljetni i dogovaramo za svoje postupke.Šta misliš da je meni svejedno što mi se gubi vrijednost iz dana u dan,ali ovdje fondovi ne ruše cijenu ,nego tko,,,…hebeni ameri ,mediji,paničari. [lol]
[
Ma pusti vucibatini nek se znoji sakupljajući. Svatko će tu htjeti malo slatke torte.
Neka se samo odvrti uvodna špica, a do kraja prve epizode će nastat ludnica.
Nisam tu da se zadovoljavam mrvicama. BTW malo dokupio po 310 jer su me preskakali od šale, umjesto da sam počistio prodaju.
što sad reći? kad sam pisao da će DIOK ispod 300 onda ste mi pičili jedinice i vikali kako vi dokupljujete na jefitnih 380-400
stavio bi vam K-P ali neču da vam srce ne otkaže. ovo je dionica bez fondova i ostat će tako. to vam znači, ovdje je i bog reko laku noć, svi izlaze, mirovinci je zaobilaze, naivci ulaze. ja totalno odustao od ove dionice. sretno vama unutra, sreća vam je više nego potrebna
LOL, kako vas je covjek zapalio. Pa sta ga vi citate? Ja cim vidim takve kao on preskacem post…Covjek laze sam sebe a ne nas, ako je u cashu 85% bio, onda je sigurno izasao odnegdje i ostavio gubitak iza sebe, tako i ja mogu izaci van i reci 100% sam u cashu ,a to sto sam 50% igubio nikome nista.
Ne nervirajte se radi ovakvih….Ajde jos malo pa ce ignore opcija…
Od onohi sto je nabrojao jedino ADRS zasluzuje pozornosti mozda KOEI, druge ne bas…
Sretno…ako ovo prezivimo na miru smo 20-30 godina…
Jesi li ikada kupio dionicu slušajući dnevnik? Ja jesam ali ako su nešto hvalili ja sam odmah prodao!
A zar se nije i previše rasprodalo i krahiralo? Uostalom iako padovi u postotcima izgledaju strašno pretvoreni u keš su sve manji i manji. A šansa za zaradu je sve veća i veća.
Niti ja nisam , ali 95 % ljudi jest – ako ne dionicu , onda udjel u OIF-u.A sad to – i eventualno dionice koje imaju – prodaju uz nalog brokeru:.."prodaj sve , ne interesira me pošto , glavno da izvučem lovu….."
Kad izvuku lovudobar dio neće s njom u banku , jer ljudi nisu blesavi: ako već Šuker daje izjavu da će država garantirati do 50.000 Eura tu im nešto debelo smrdi…
OIF-ovi su se u rujnu "stanjili" za 2,4 mlrd kuna , ili 21 %.Ostalo im je cca 9 mlrd.
A u rujnu je panika bila puno manja nego danas: od "narodnih" dionica HT ide prema 200 , a INA će ubrzo i ispod 2,000.Do Svih Svetih će se stanje u OIF-ovima smanjiti bar za nekoliko mlrd kuna.
U takvom okruženju OIF-ovi otpadaju za pumpanje cijena ; mirovinci će bježati u obveznice i slično , a stranci imaju toliko svojih briga da im Hrvatska ne pada na kraj pameti : pogledaj kako tonu ostala "tržišta u nastajanju".
Možda koji dan CROBEX ili koja dionica i odskoči natrag , čak i jako , ali mislim da će još neko vrijeme – možda i duže nego što smo mislili – cash biti kralj ; i to u slamarici !
Svi ćemo se mi oporaviti, neki prije a neki kasnije, u to nemam nimalo sumnje.
Žao mi je svih onih koji su morali totalno kapitulitrati, ali nadam se da je takvih najmanje.
Glede fondova svima bih preporučio da ih se jedno vrijeme klone jer se sada može puno bolje proći kao individualac. Nijednu svoju dionicu nisam prodao nego sam nešto dokupljivao. Dakle što se tiče mene dijelim sudbinu većine, ovisnik sam o burzi i ni s čim me neće natjerati vani.
Sretno svima, a posebice diokičarima.
Mi čekamo naše vijesti, ova S.ANJA nas ne trebaju interesirati.
sava, hoce li biti juhe?
To je šala mala.