DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Diokičari, šta je sa izvješćem za 3 kvartal?
Cijene nafte su bile visoke, samim time i ulaznih sirovina u istom kvartalu, a cijene proizvoda DIOKI-ja nisu pratile te poraste.
Demantirajte me ako sam u krivu. Mislim da slijedi jedna dobra banana od izvješća. Ili?

Šta ti misliš kada će izaći 3Q izvješće? Ja mislim da neće prije polovice 11. mjeseca.
A cijene su bile super.
15-20% veće nego u 2Q.

U sadašnjem trenutku, to znači sljedećih do 4 godine prema mojoj ocjeni, bila bi ludost prodavati zemljište. Treba ići na varijantu iznajmljivanja s mogućnosti prodaje nakon 5 godina.

Ako je dobra cijena bilo bi luđački ne prodati. Za 100-tinjak milijuna eura može se kupiti u ovom trenutku puno toga u HR.

Cijene nafte su bile visoke, samim time i ulaznih sirovina u istom kvartalu, a cijene proizvoda DIOKI-ja nisu pratile te poraste.
Demantirajte me ako sam u krivu. Mislim da slijedi jedna dobra banana od izvješća. Ili?

Šta ti misliš kada će izaći 3Q izvješće? Ja mislim da neće prije polovice 11. mjeseca.
A cijene su bile super.
15-20% veće nego u 2Q.

[/quote]

Bga svatko čuva svoje dupe.

Luđače, ova ti je pametna. Predlažem stoga da mali dioničari koji drže cca 10-tak posto dioničkog kapitala pod hitno osnuju Udrugu te nakon toga zatraži jedno mjesto u Upravnom odboru Dine.
Zajedno udruženi najbolje ćemo sačuvati dupe tj zaštititi svoje interese.

A cijene su bile super.
15-20% veće nego u 2Q.

[/quote]

[/quote]

Ovo je dobro , ako cijene ulaza (primarni benzin , etilen , EDC , VCM) nisu rasle brže.
A bar kod PB čini mi se da nisu uopće…

što sad reći? kad sam pisao da će DIOK ispod 300 onda ste mi pičili jedinice i vikali kako vi dokupljujete na jefitnih 380-400
stavio bi vam K-P ali neču da vam srce ne otkaže. ovo je dionica bez fondova i ostat će tako. to vam znači, ovdje je i bog reko laku noć, svi izlaze, mirovinci je zaobilaze, naivci ulaze. ja totalno odustao od ove dionice. sretno vama unutra, sreća vam je više nego potrebna

SVE DRUKERE I NAVLAKAČE TREBA BATINOM !!!!!

što sad reći? kad sam pisao da će DIOK ispod 300 onda ste mi pičili jedinice i vikali kako vi dokupljujete na jefitnih 380-400
stavio bi vam K-P ali neču da vam srce ne otkaže. ovo je dionica bez fondova i ostat će tako. to vam znači, ovdje je i bog reko laku noć, svi izlaze, mirovinci je zaobilaze, naivci ulaze. ja totalno odustao od ove dionice. sretno vama unutra, sreća vam je više nego potrebna

Čim se vucibatina javi jasno je na što cilja. Tako je i na još nekim dionicama. Vjerojatno i njih kupuju a usput na svakoj najavljuje katastrofu.Ovo je posljedica totalnog sloma i nema nikakve veze s vrijednošću dionice.

@vucibatina
Nema prodaje. Ja mislio da je panika kad ono 60 kom do 300 kuna. Nema ni za juhicu.
Mislio sam sutra kupovati ali evo idem danas.

Fakat si bio u pravu.Samo mi reci koje ti dionice posjeduješ i kak one stoje.Gdje god da jesi pušiš

Fakat si bio u pravu.Samo mi reci koje ti dionice posjeduješ i kak one stoje.Gdje god da jesi pušiš

Evo dao sam nalog za kupnju. Do 300 jadnih 60 komada. Gdje je tu opća panika ako se ne može kupiti par stotina komada iz cuga. Trebao bi dignuti cijenu do 350 za tu količinu.

Reko sam da se neću javljat dvije godine al nisam izdržo.Oporavak će biti dug ali vjerujem u dioki,jedino ak ne ode sve u k…

do jučer 85% keš. danas počeo kupovat adrs, ingr, koei, tnpl…

SVE DRUKERE I NAVLAKAČE TREBA BATINOM !!!!!

New Report

Close