Fasciniraju me ovi koji proizvoljno bubaju cijene (ono od oka)! Udri pa što bude ! Toliko o našim dioničarima ! [cry]
Zar za INU ne vrijedi obustava trgovanja na 14,2% ?
Fasciniraju me ovi koji proizvoljno bubaju cijene (ono od oka)! Udri pa što bude ! Toliko o našim dioničarima ! [cry]
Zato je tu market , zar ne?
Još bih nešto hti dodati za kraj, a radi se o sljedećem. Pogledajde si dozvoljene minuse na tekučim računima. Banke su građanima prepolovile minuse ! Ha? [bye]
OMV potdravlja Vladinu odluku da Krk bude lokacija za Adria LNG
Vlada RH potvrdila je Krk kao lokaciju za Adria LNG, čime je postignut važan korak u projektu opskrbe plinom za cijelu regiju.Werner Aulli, član Izvršnog odbora za sektor plina i energije, rekao je kako je Krk odličan strateški izbor koji OMV svesrdno pozdravlja. Ova odluka potaknut će daljnji razvoj konzorcija, a u skoroj budućnosti OMV očekuje i sporazum o sudjelovanju hrvatskih partnera.
Izvor Jutarnji list.
Juče su azgovarali s lokalnom samoupravom, a slijedeći razgovor bi trebao biti s Upavom Diokija!
Koliko vrijedi 192.000 m2 luke Sepen i 600.000-700.000 m2 zemljišta na lokaciji Dine?
Pregršt.
OMV potdravlja Vladinu odluku da Krk bude lokacija za Adria LNG
Vlada RH potvrdila je Krk kao lokaciju za Adria LNG, čime je postignut važan korak u projektu opskrbe plinom za cijelu regiju.Werner Aulli, član Izvršnog odbora za sektor plina i energije, rekao je kako je Krk odličan strateški izbor koji OMV svesrdno pozdravlja. Ova odluka potaknut će daljnji razvoj konzorcija, a u skoroj budućnosti OMV očekuje i sporazum o sudjelovanju hrvatskih partnera.
Izvor Jutarnji list.
Juče su azgovarali s lokalnom samoupravom, a slijedeći razgovor bi trebao biti s Upavom Diokija!
Koliko vrijedi 192.000 m2 luke Sepen i 600.000-700.000 m2 zemljišta na lokaciji Dine?
[/quote]
A možda već pregovaraju? Treba redovito čitati Novi list.
Još bih nešto hti dodati za kraj, a radi se o sljedećem. Pogledajde si dozvoljene minuse na tekučim računima. Banke su građanima prepolovile minuse ! Ha? [bye]
Ma daj???!!! Otkud ti to? Promijeni banku!! Ili poslodavca. Odi u DIOKI. [rolleyes]
[Juče su azgovarali s lokalnom samoupravom, a slijedeći razgovor bi trebao biti s Upavom Diokija!
300 kn po dionici ?
[Juče su azgovarali s lokalnom samoupravom, a slijedeći razgovor bi trebao biti s Upavom Diokija!
300 kn po dionici ?
[/quote]
Dobro si ti to lupio. Samo kojim si se činjenicama vodio?
Daj nas prosvjetli da i mi budemo tako pametni.
300 kn po dionici ?
[/quote]
Dobro si ti to lupio. Samo kojim si se činjenicama vodio?
Daj nas prosvjetli da i mi budemo tako pametni.
[/quote]
Malo sam se zezao a ti meni kolac!
Sigurno si računao samo Lučke pristojbe koje npr u Luci Rijeka za tekući teret iznose 0,63 eura po toni tereta. Za 7 milijuna tona LNG-a to je onda po tim cijenama 44,1 milijun eura prihoda. Koncesija je na 35 godina, a državi se plaća 1 kuna/toni.