DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sava, prijatelju, lakše malo!
da ne natjeramo dioki u blokadu… [thumbsup]

sava, prijatelju, lakše malo!
da ne natjeramo dioki u blokadu… [thumbsup]

Ma treba tipove ko što su xxx i perobatina sterati u ……. očaj!

Šta bi preporučio onima koji su kupili po 500, iako se klonim preporuka u ovakva nestabilna vremena, za koja se nadam da će uskoro iza nas. Neka i dalje kupuju da smanje prosjek. Uskoro će ostali detalji na vidjelo pa ćemo vidjeti koliko je to LNG terminal odradio.

[lol] genijalno!
po mogućnosti nek još založe kuću, prodaju bubreg i sve ulože u DIOK!? [lol] [lol] [lol]
[/quote]

Ja znam da se ti ne slažeš da se dokupljuje, ali tko će tebe išta pitati.
Evo ja kupujem, a ti?
[/quote]
čovjeće,kolko vas dokupljuje,mora da ste danas ovaj promet napravili samo vi!!!!!svaka čast!!!

dečki moji da u očaju niste vi,jer nema više nivaca da ih u kolo gurnete!!!???,sava,nije to u redu,svi imamo pravo reći kaj mislimo,al nemamo pravo virtualno sugerirat raji što da kupi,pa daj,ajde objasni ljudima kojima sam i ja sam prodao po 5xx,zašto je sad dioki 3xx,a sutra možda i 2xx…..
igraj ovu igru samo za sebe,ako imaš lovu kupi,prodaj,radi kaj god želiš,al ne navlači pošten narod!!!

DIOKI otpisao milijardicu i pol kapitala? Kolika je sad Bv?A DOBIT? [bye]

.ebeš to, ja čekam da napokon objave LNG lokaciju !

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

DIOKI otpisao milijardicu i pol kapitala? Kolika je sad Bv?A DOBIT? [bye]

BV je isti, ako to nisi znao onda brzinski u večernju školu kod kolege Save, a dobit nema nikakve veze s otpisom.

Ja znam da se ti ne slažeš da se dokupljuje, ali tko će tebe išta pitati.
Evo ja kupujem, a ti?

sad dokupljuješ na 380 a nisi kupovo na 520 nego si druge navlačio da kupuju po tim cijenama na koje se DIOK neće ove godine više vratiti! svaka čast majstore!
i ne, ne kupujem sada DIOK jer je preskup. kupovat ću ga na 300 kn, a prodavat ga tebi na 350-400.

SVE DRUKERE I NAVLAKAČE TREBA BATINOM !!!!!

dečki moji da u očaju niste vi,jer nema više nivaca da ih u kolo gurnete!!!???,sava,nije to u redu,svi imamo pravo reći kaj mislimo,al nemamo pravo virtualno sugerirat raji što da kupi,pa daj,ajde objasni ljudima kojima sam i ja sam prodao po 5xx,zašto je sad dioki 3xx,a sutra možda i 2xx…..
igraj ovu igru samo za sebe,ako imaš lovu kupi,prodaj,radi kaj god želiš,al ne navlači pošten narod!!!

E poštenjačine, baš se našla faca da da svoje mišljenje. Ako je netko kupio po 500-600 nije od mene jer ja samo kupujem, polako ali stalno, ako mi se čini da je to dobitna kombinacija. Nisam ni prodavao kad je rasla na 500 a niti sam u kasnije rušio cijenu.
I tko to danas navlači na prodaju ili kupnju.Pitam ja tebe ako je veliki broj dionica na ZSE na 50% svoje realne vrijednosti, zašto među njima ne bi bio i Dioki. Pa jedna od najveći HR firmi i bavi se biznisom koji će rasti po duplo većim stopama nego ostalo gospodarstvo.
A ti reci u čemu vidiš problem.

pa dal raste,stoji u izvješču???ma ja te samo molim da ne navlačite narod!!!!!
pozdrav svim dioničarima!!

stari, daj ga pusti, vidiš da trkelja bezveze.
margaritas ante porcos, eto to ti je.
kladim se da nema pojma u kakvoj su vezi lng i dioki niti što dioki zapravo proizvodi i odakle nabavlja sirovinu.
dakle, ignore that.

hate red

stari, daj ga pusti, vidiš da trkelja bezveze.
margaritas ante porcos, eto to ti je.
kladim se da nema pojma u kakvoj su vezi lng i dioki niti što dioki zapravo proizvodi i odakle nabavlja sirovinu.
dakle, ignore that.
[/quote]

Točno tako Kameni. Zadnjih dana javljaju se opskurni likovi, znaju o Diokiju puno manje nego ja o kvantnoj fizici. Takve kreature TK-a, ne samo na Diokiju, poželjno ignorirati.

Jel se zna kad će izdat lokacijsku dozvolu za LNG, da kupim malo diokija prije toga ???

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

New Report

Close