Evo kako je to izgledalo u tjednu LNG-a…
1. rujna 1514 kom prosječna cijena 469 kn
2. rujna 1969 kom pc 493 kn
3. rujna 4422 kom pc 518 kn
4. rujna 1743 kom pc 476 kn
5. rujna 860 kom pc 428 kn
8. rujna 279 kom pc 428 kn
9. rujna 240 kom pc 411 kn
dakle, špekulatni koji poštuju postulat "buy on gossip, sell on news" prodali su tih dana oko 9000 dionica i zrokali cijenu na 411 kn (pad poslije toga nema veze s LNG tjednom). vidljiv je i rapidan pad prometa – s 4400 kom u špici 3. rujna do 240 kom na dnu 9. rujna.
prema tome, nemojte nasjedati pričama da je LNG odradio svoje.
btw. ja sam od danas na bidu, prodao sam drugu dionicu s debelim minusom kako bih dokupio dioki.
ne navlačim, a vi to shvatite kako hoćete.
Ne bih se složio da su prodali! Veći dio su oni i kupovali a kakva je zarada to oni najbolje znaju.
Ali bitno je ne nasjesti njihove priče da je LNG terminal dao svoje. To je providna namjera da se potakne prodaja. Savjet ne prodavati. Čekati da se situacija smiri i da Dioki počme odrađivati svoj rast prema realnim vjestima kakve uskoro možemo očekivati.
ili današnji primjer:
od 733 komada dionica ukupno 335 protržilo se po bidu, a 398 po asku.
evo sad ću i ja opalit malo po asku, da budem u trendu!
Ali bitno je ne nasjesti njihove priče da je LNG terminal dao svoje. To je providna namjera da se potakne prodaja. Savjet ne prodavati. Čekati da se situacija smiri i da Dioki počme odrađivati svoj rast prema realnim vjestima kakve uskoro možemo očekivati.
Znači LNG nije "odradio" svoje. A kad bi mogao?
…Šta bi preporučio onima koji su kupili po 500, iako se klonim preporuka u ovakva nestabilna vremena, za koja se nadam da će uskoro iza nas. Neka i dalje kupuju da smanje prosjek. Uskoro će ostali detalji na vidjelo pa ćemo vidjeti koliko je to LNG terminal odradio.
[lol] genijalno!
po mogućnosti nek još založe kuću, prodaju bubreg i sve ulože u DIOK!? [lol] [lol] [lol]
nakon dugo vremena jedan mali post… za informaciju svekolikom pucanstvu o dogadjanjima na istoku…
iz interviewa sa v.d. direktora srpskog diokija…
Da li vas je neko kontaktirao u vezi Sporazuma o saradnji Srbije i Rusije u oblasti naftne i gasne privrede, kojim je predvidjena privatizacije NIS?
“Petrohemija” je, preko Ambasade Rusije u Beogradu prosledila “Gasprom njeftu” i “Siburu” (holdingu koji je pod većinskom kontrolom “Gasproma”, a koji sačinjavaju 34 petrohemijske fabrike) osnovne informacije o svom poslovanju i isti postavila na svoj web-sajt.
Nakon najave dolaska predstavnika “Sibura” u Srbiju, “Petrohemija” je dobila obaveštenje da je dolazak izgledan, ali do sada nije obaveštena o terminu posete.
Prema raspoloživim informacijama koje smo dobili pregovori o preuzimanju “Petrohemije” od strane ruskog holdinga čekaju verifikaciju naftno-gasnog sporazuma u Skupštini Srbije.
ovih ćete se dana naviđati naloga od 33 dionice (na bidu ili asku)… [cool]
loto, majstore, vidim da i ti brzo pucaš [thumbsup]
idem ja ispalit još jedan plotun iz 33-milimetarske kaćuše…
ili današnji primjer:
od 733 komada dionica ukupno 335 protržilo se po bidu, a 398 po asku.
Znači ona 33 laka kom. su tvoja.
a kako ne navlačiš????kaj si ti neki burzovni expert????pa daj ti meni garantiraj da ne postoji mogučnost da diok padne na 2xx,ulužit ču u vrijednosti tjednog prometa i podjelit s tobom!!!!!daj ljudi ne radite takve stvari,ovo čitaju i neiskusni,moguči,budući dioničari!!!!!!!
ajde, beba, odspavaj malo.
nije dioki za tebe.
…Šta bi preporučio onima koji su kupili po 500, iako se klonim preporuka u ovakva nestabilna vremena, za koja se nadam da će uskoro iza nas. Neka i dalje kupuju da smanje prosjek. Uskoro će ostali detalji na vidjelo pa ćemo vidjeti koliko je to LNG terminal odradio.
[lol] genijalno!
po mogućnosti nek još založe kuću, prodaju bubreg i sve ulože u DIOK!? [lol] [lol] [lol]
[/quote]
Ja znam da se ti ne slažeš da se dokupljuje, ali tko će tebe išta pitati.
Evo ja kupujem, a ti?