DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koja panika,a uopce nije -10%,jer se racuna prosjecna cijena a ne zadnja,totalno glupo!

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Slažem se sa svime gore napisanim, u svojim postovima nisam htio umanjiti vrijednost firme, njezinu perspektivu i buduće prihode, nego sam htio ukazati na gomilu drukera na ovoj temi na čije sinhronizirane bajke su i ovaj put, nažalost, nasjeli naivci!

Ljudi moji shvatite već jednom, u teškom bear marketu smo i svaku dobru vijest, pa čak i odličnu poput LNG terminala, mnogi će iskoristiti za iskrcavanje!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Re: panteon

Danas kreće kapitalizacija. Možda bude negativna blokada.
Donja bokada 465kn.

Kolega,
Nije kapitalizacija, već špekulacija gomile špekulanata koje spominju kiolege Saladin i ost.
Dok je špekulanata toliko unutra, volatilnost će biti i ostati na velikoj razini.
Neki su ovdje zbog "surfanja", a neki zbog ulaganja na dulje. Nek svi lijepo zaradimo, bez prevelikih stresova i to je to.

Slažem se sa svime gore napisanim, u svojim postovima nisam htio umanjiti vrijednost firme, njezinu perspektivu i buduće prihode, nego sam htio ukazati na gomilu drukera na ovoj temi na čije sinhronizirane bajke su i ovaj put, nažalost, nasjeli naivci!

Ljudi moji shvatite već jednom, u teškom bear marketu smo i svaku dobru vijest, pa čak i odličnu poput LNG terminala, mnogi će iskoristiti za iskrcavanje!

Znači ti si se iskrcao na dnu.

DINKEC KUPUJE KO LUD ; JER NI SAM NE ZNA GDJE JE DNO !!!

Fond kupnju diže. Sada nazad na 500kn.

Kakav fond? Gdje je?

Od ovog trena ide samo po asku.

Sve je ovo divno i krasno ali uočio bi da je jedan od bitnih problema na ovoj dionici što je 2012/14 daleeeka budućnost pa bi se trebalo naoružati i strpljenjem kao strateškim oružjem. Svi bi nešto na vrat na nos, a toga više nema. Ako bi se za 2 godine dalo zaraditi duplo meni je to sasvim prihvatljivo samo što treba biti pozamašna suma da bi to izgledalo lijepo.

who dares, wins

dioki je krcat špekulantima

Pa može biti da si u pravu.
Ali to nije ništa čudno obzirom da je najpotentnija dionica na ZSE!!!
[/quote]

Bogami, gubitaš na tri booka, pa to je prava prilika.

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Uskoro vise nece biti gubitas, ako razmisljate o buducnosti.
BTW Takvu "gubitasi" u toj bransi su vani na 5 book-a…

Znači ti si se iskrcao na dnu.
[/quote]
Kolega Baron, nemojte ulijetati na temu a ne čitati prethodne postove! Ja sam dosad 4 puta zaradio na Diokiju, svaki put po oko 2 mjesečne plaće! I uvijek sam to napisao na ovoj temi ili na onoj "Što smo danas tržili", čak sam zadnjih dana savjetovao kupnju na 400 pa su neki lijepo i zaradili!
Priznajem, imao sam sreće ali i znanja koje pomaže u stvaranju osjećaja za trgovinu!

Ako vas baš zanima, mogu vam poslati moje prodajne transakcije na većini dionica početkom ove godine, kupovne u travnju pa prodajne već u svibnju, možda se negdje i prepoznate među njima!
Ulažem u znanje, a ne gubim vrijeme na postanje gomile nepotrebnih pokazatelja!

A što se Diokija tiče, pročitajte moje mišljenje malo poviše, možda vam pomogne!
Živjeli!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

[/quote]

[/quote]
Prilike se propustaju zar ne? Ne radi se ovdje o proizvodnji carapa vec se radi o najvecem energetskom projektu u hrvatskoj povijesti. Dioki ce biti aktivni sudionik istog i to u sredistu energetske silicijske doline u Hrvata. Projekt druzba adria jos nije propo, http://www.fgi.hr/?A=NOVH&GRUPA=1&SIF=3050 ,a dolazi nam i ministar jer vidi da se nesto kuha pa se covjek zeli malo informirati sto to spremamo. Ako energija nije prilika ne znam sto je a jos je tu i osnovna djelatnost koju je Sava spomenuo. Ali dobro kuzimo te, cim tu pises vidis priliku.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

[/quote]

[/quote]
Prilike se propustaju zar ne? Ne radi se ovdje o proizvodnji carapa vec se radi o najvecem energetskom projektu u hrvatskoj povijesti. Dioki ce biti aktivni sudionik istog i to u sredistu energetske silicijske doline u Hrvata. Projekt druzba adria jos nije propo, http://www.fgi.hr/?A=NOVH&GRUPA=1&SIF=3050 ,a dolazi nam i ministar jer vidi da se nesto kuha pa se covjek zeli malo informirati sto to spremamo. Ako energija nije prilika ne znam sto je a jos je tu i osnovna djelatnost koju je Sava spomenuo. Ali dobro kuzimo te, cim tu pises vidis priliku.
[/quote]

Tako je.
Ovaj projekt je nešto najveće što se dogodilo DIOK-iju u polijednjih nekoliko godina.

DINKEC KUPUJE KO LUD ; JER NI SAM NE ZNA GDJE JE DNO !!!

New Report

Close