DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

….. Želim svima puno sreće s ovom dionicom koja nije i neće biti u mom portfelju dok ne bude imala dobit od bar 150 mil. kn.

E, tada će ti biti jako skupa.
A i čudi me da se netko toliko raspiše o dionici koju nema , a i ne interesira ga…….

U povijesti korištenja LNG terminala nije došlo do nesreće na spremnicima s dvostrukom stijenkom. Danas postoji više od 40 terminala i više od 240 skladišta LNG-a. Dva postrojenja, u Belgiji i Velikoj Britaniji, samo su 500 metara udaljena od stambenih naselja.(toliko o ekologiji)

http://www.nacional.hr/articles/view/47474/

Ako tko nije pročitao, ima dosta zanimljivih stvari.

vec preneseno ,samo za mene najinteresantnije je moguci udio u konzorciju [thumbsup]

Jutrošnji kapitalizanti, lijepo su se poslagali na 48x. Ovo više ispod 500 ne ide.

[thumbsup] [thumbsup]

Puno tu ima možda da bi se u ovakvoj situaciji kakva je trenutno na našoj burzi i vani plaćala ovolika premija za nešto možda. Ja ne govorim da se ne isplati špekulativno kupovat i zaradit , svaka čast uspješnima, ali ako stvari promatraš kao investitor(prema Grahamu) glupo je plaćat po mom mišljenju ovoliku premiju za možda buduću zaradu i dobit od preko 200 mil kn. Svatko je vlasnik svoga novca i neka radi s njim što želi. Želim svima puno sreće s ovom dionicom koja nije i neće biti u mom portfelju dok ne bude imala dobit od bar 150 mil. kn.

Ti očito ništa nisi naučio iz naše ne tako davne povijesti.
Da te podsjetim. 1992. poduzeće Zagrepčanka dd je bila procjenjena na cca 30 milijuna DEM!!!!
Prije par dana pola komada zemlje prodano za 46 milijuna eura.
Po istim uzusima rađena je i procjena Diokija.

Puno tu ima možda da bi se u ovakvoj situaciji kakva je trenutno na našoj burzi i vani plaćala ovolika premija za nešto možda. Ja ne govorim da se ne isplati špekulativno kupovat i zaradit , svaka čast uspješnima, ali ako stvari promatraš kao investitor(prema Grahamu) glupo je plaćat po mom mišljenju ovoliku premiju za možda buduću zaradu i dobit od preko 200 mil kn. Svatko je vlasnik svoga novca i neka radi s njim što želi. Želim svima puno sreće s ovom dionicom koja nije i neće biti u mom portfelju dok ne bude imala dobit od bar 150 mil. kn.

Ti očito ništa nisi naučio iz naše ne tako davne povijesti.
Da te podsjetim. 1992. poduzeće Zagrepčanka dd je bila procjenjena na cca 30 milijuna DEM!!!!
Prije par dana pola komada zemlje prodano za 46 milijuna eura.
Po istim uzusima rađena je i procjena Diokija.
[/quote]

Ma pusti kolega… Dioki vrijedi minimalno 6.000.000.000,00 kn.
Pa nek se dušmani misle zašto…..
Ako već nevjeruju, tržište će ih demantirati uskoro….

Pozdrav!!!

NOĆ je NAJMRACNIJA pred SVITANJE!!!!!!!!!!!!!!!

Po paradigmi trgovanja proteklih dana, lako moguće da se dobro opali po asku u 15.58.

tresla se brda…..ali i dalje vjerujem da za godinu, dvije će to biti ok

Pisao sam na ovoj temi, samo zato jer sam radio fundamentalnu analizu nekoliko firmi (potencijalnih investicija) na zse, pa između ostalih i dioki, i po mojim analizama postoje bolje investicije od ove. Ono što sam ja htio postići svojim komentarom je da ljudi oprezno ulaze u ovakve po meni rizične investicije i da se pojedinci ne zalete. Čitajući forume svjestan sam da su rijetki oni koji ne navijaju bilo gore, bilo dole, pa da je i moj komentar protumačen navijanjem.
Kolega Špancir, ja Vas izuzetno poštivam i Vi ste jedan od rijetkih forumaša koji je argumentiran i koji svoje komentare potkrijepljuje argumentima, želim Vama i svim dioničarima Dioki-a što više zarade i što skorije da se ostvare Vaši targeti u ovoj dionice. Puno sreće.
p.s. Valjda i poneki drugačiji pogled od našeg pomaže da se šire sagledaju stvari.

The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones

Sve ok ja sam svoje prodo prekjucer na 490 mozda sam mogao juros i malo vise ali mislim da cjena nece ic tako daleko kao sto se misli da je trziste likvidnije ja bi ceko 600+ ali ovako kako je sumnjam da ce cjena ic visoko

Po paradigmi trgovanja proteklih dana, lako moguće da se dobro opali po asku u 15.58.

i meni miriše na to…

DOKUP!

i meni miriše na to…
[/quote]
Meni miriše drukčije…

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Ma nis od toga nema….
Tuce se po bidu ne asku…

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

New Report

Close