DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dosli smo na svoje… isplatilo se…

[i][b]Carpe Diem[/b][/i]

sad je i dnevniku spomenuta vijest za prijedlog povjerenstva

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

U Dnevniku, Šprajc veli: "dobra vijest za one koji su se kladili na lokaciju LNG-a u Omišlju". Mora da je i on uletio u Dioki ovih dana.

A ja sam za Republikance.
Oni su odlučniji, a i potpredsjednica je "anjc a" komad.
Inače sjećam se starog Busha kada je došao na vlast kako je na brzaka odradio S&L krizu u USA.
A Bush mlađi se također dobro držao za ove financijske krize.
Nego pade mi na pamet jedna ideja.
U S&L krizi najcviše je popušio Texas; trećina banaka i trećina gubitka je pala na pleća Teksašanima.
Na toj krizi su najbolje prošle banke i investicijske kuće koje su sada došle na red "da popuše".
Radi li se o svojevrsnoj "otplati duga iz prošlosti"?

Kad kažeš da se dobro držao hoćeš reći da mu nije falilo ni kruha ni mlijeka, inflacija ga nije dotaknula???

Pa čovjek je barem napola kriv za cijelu krizu ako ne i u potpunosti (druga polovina su sekundarni hipotekarni krediti)!!! Svojim je djelovanjem doveo do divljanja cijena nafte što su njegovi drugari iz Teksasa i Saudijske Arabije lijepo iskoristili.

Gledam ga cijeli Dnevnik i osmjeh je zamjetan; kao kod Jure nakon otvaranja ponuda za Zagrepčanku.
Samo što ne kaže i ja sam se kladio!

Čestitam kolege! Poseban pozdrav Caymanu, Posejdonu i Kamencu, kolegama koji su svojim optimizmom najviše utjecali na moju odluku o strategiji prikupljanja kad god se pruži prilika. Ulazio sam i po 550, ali i po 440, 420 i ono najslađe, dan prije godišnjeg po 390. Prosjek je solidan, ali mislim da će tek sada neki ozbiljniji igrači shvatiti potencijal Diokija te ulascima s značajnijim iznosima, dugoročno dizati cijenu, sve tamo do 9xx, pa na valu euforije, možda i preko 1xxx. Čestitam još jednom svim kolegama imaocima Diokija!

Da pozdravim sve svoje sudioničare naše Diokice!

Oh, kakvih sam sve lijepih trenutaka imao koji me vežu uz Dioki u ove tri godine [wink] :

– od nježnih pogleda s Baracudom,uz koktel, iz Opatije, na bijele spremnike na Krku (hvala ti za svaki treptaj![proud]) ;

– killer od smjeha kada sam prošlo ljeto čitao nebuloze od veleumnih profesora ekonomije iz Splita koji su Dioki prozvali lošom investicijom uz tzv Business Exellence Index – drek od indexa kao i njihovi zaključci [lol] ;

– prekrasno poznastvo sa nekoliko djelatnika Diokija koji su me uveli u tajne poslovnog procesa (jer mi energetika nije struka) [thumbsup]

– preispitivanje povjerenja u vlastitie investitorske stavove, i naravno

– prekrasni trenutci provedeni sa svima vama na našem forumu…..

Za mene je Dioki već puno napravio, a kako izgleda smješe nam se novi lijepi dani.
Živili mi svi !

[thumbsup]

La vita e bella!

…….naprosto moram s vama podijeliti radost što je došao i taj dan………..pretpostavljam da sad nema više "….će uskoro"…….. [cool]

Samo siromašni znaju da ima i siromašnijih od njih. Bogati vide samo bogatije od sebe.

Sutra, već vidim tugu u očima onih par kolega na Žitnjaku koji su prodali po sramotno niskoj cijeni. Što sve panika ne napravi od ljudi.

poštovani kolege, mogla bi biti stabilizacija cijene dionice vrlo uskoro. govorim o ovoj godini, dugoročno će vrijeme pokazati da li je opskrba plinom bio jedini problem DIOKIja?

Tko čeka, taj popizdi čekajući

u svakom slučaju…umjesto INA-e, Dioki je taj koji će probudit našu burzu…čestitam svim Diokičarima, ja je osobno nemam jer sam zakasnio, ali dobro nam došla ovakva vijest…. [kiss]

DOKUP!

Evo, svaka čast. Potpuno iznenađenje što se tiče vremena objave. Očekivao sam objavu krajem 11. mjeseca. Očigledno, bio sam u krivu.
Da ne ostane sve na piskaralima evo službene potvrde svim nevjernim Tomama uključujući mene, link na vladu RH:
http://www.vlada.hr/hr/naslovnica/priopcenja_za_javnost/2008/rujan/sastanak_o_energetskoj_strategiji_hrvatske

Obratite pažnju da se izravno spominje:
prostornog uređenje i graditeljstva, temeljem zadanih kriterija predložilo je radnoj skupini Vlade lokaciju DINA na otoku Krku, kao potencijalno najbolju.

I malo zanimljivosti.
Opera Adria LNG u tri čina:
1.čin registriracija konzorcija u sudski registar-Temeljni akt: Društveni ugovor od 02.10.2007. godine.
2.čin – Dana 06.11.2007. godine osnivači društva su u cijelosti uplatili preostale iznose njihovih preuzetih temeljnih uloga
i
3. čin danas 02.09.2008.
Predstava se prikazuje isključivo prvi utorak u mjesecu.

p.s. ipak postoje i ludje situacije od moje. Noćas mirno spavam.

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

New Report

Close