Danas bi Inaši mogli u šoping?
Ne bih se kladio na to , s ponuđenom cijenom.Trebalo bi recimo pitati Braniteljski fond što misli o tome.
Ne bih se kladio na to , s ponuđenom cijenom.Trebalo bi recimo pitati Braniteljski fond što misli o tome.
[/quote]
Imao sam filing da Ina neće preko 600US$ i to sam napisao i preporučio da se ulazi u druge dionice. Izmeđuostalog i Dioki sam naveo. Da su to učinili imali bi zaradu od 25%. To je kao da su Inu prodali za 3.500,00 kuna. Kakav sad izbor imaju? Ali ni sada nije kasno jer ima dosta potcjenjenih dionica i dobrih mogućnosti dobre zarade. Ostaje im mala nada u protuponudu koja bi mogla dići cijenu, ali teško će se OMV usuditi ići protiv RH. To je moje mišljenje.
[/quote]
Imao sam filing da Ina neće preko 600US$ i to sam napisao i preporučio da se ulazi u druge dionice. Izmeđuostalog i Dioki sam naveo. Da su to učinili imali bi zaradu od 25%. To je kao da su Inu prodali za 3.500,00 kuna. Kakav sad izbor imaju? Ali ni sada nije kasno jer ima dosta potcjenjenih dionica i dobrih mogućnosti dobre zarade. Ostaje im mala nada u protuponudu koja bi mogla dići cijenu, ali teško će se OMV usuditi ići protiv RH. To je moje mišljenje.
[/quote]
[/quote]
Idućih dana odluka o lokaciji LNG terminala
Ministar Polančec najavio je da će se tijekom sljedećih nekoliko dana odrediti točna lokacija LNG terminala koji bi se trebao graditi na Kvarneru. U igri su dvije lokacije – Plomin (za koji poznavatelji cijele situacije kažu da je nesiguran) te Omišalj na Krku (koji će vjerojatno biti odabrana lokacija) [thumbsup]
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/iducih-dana-odluka-o-lokaciji-lng-terminala,23970.html
[thumbsup] [lol] [kiss]
ponavljam opet najvjerovatnije u četvrtak na sjednici Vlade!!! [thumbsup] [thumbsup]
ili Polančec laže!!!!
Bome lijepi promet danas, malo sam falio za blokadu, ali nije nam puno trebalo. tokom cijeloga dana se lupalo pa asku.
Zao mi je uz ovolike najave vidim da se nakupilo i puno day tradera, sada ce se trebati toga rijesiti, iako i oni imaju zasluge sto smo poletili u par dana 30ak%…
Zao mi je uz ovolike najave vidim da se nakupilo i puno day tradera, sada ce se trebati toga rijesiti, iako i oni imaju zasluge sto smo poletili u par dana 30ak%…
Bilo bi ljepo da prije toga nismo pali 30%.Nadam se da će se trend nastaviti pa ćemo onda moći govoriti o rastu.Inaće tko je ovo iskoristio svaka mu čast.
[teško će se OMV usuditi ići protiv RH. To je moje mišljenje.
Znaš li koliko je "težak" OMV?
14 000 000 000 EURA
to je 100 000 000 000 KUNA ( slovima: sto milijardi kuna)
I što se tu ima "usuditi"?
Bilo bi ljepo da prije toga nismo pali 30%.Nadam se da će se trend nastaviti pa ćemo onda moći govoriti o rastu.Inaće tko je ovo iskoristio svaka mu čast.
Iskreno nisam ni ja,cekao sam prenisko i dva dana me nije bilo taman kada je poletila, iako sumnjam da bi kupio tada…
Znaš li koliko je "težak" OMV?
14 000 000 000 EURA
to je 100 000 000 000 KUNA ( slovima: sto milijardi kuna)
I što se tu ima "usuditi"?
[/quote]
Ima jedan detalj: za razliku od MOL-a , koji tvrdi da radi zajedno s Vladom (a ovi to ne demantiraju , jer navodno nisu odavdje) pa nudi kupnju 30-ak % INE , OMV bi morao ponuditi garanciju za praktično 75 % INA-e , što je red veličine oko 25 mlrd kn ili 5 mlrd $ ili 3,5 mlrd Eura.
Čak i tu bi se vjerojatno napregnuli da capo-di-tutti-CRO-capi nije javno najavio što će se dogoditi ispod stola , i kako će Hrvatska kroz 1% u MOLU kontrolirati cijene energenata u Europi.
Zbog toga mislim isto što i Sava , iako se uzaludno nadam da nećemo zaglibiti u balkansko-ugarskom blatu…..