Pa jesi uspio uletiti ili je to samo platonska ljubav?
"…heeeeej…frend…
…ne…ja ću ovdje tek doći…ali bio sam i prije…
…napravio si dobar posao…ali mogao si i bolji…ja još ne vidim sebe u kupovini…
…u svakom slućaju u prednosti si ispred mene jer tebi sad više ne može zbrisati…sad nemoj prodavati 2-3 godine…i višestruko ćeš umnožiti uloženo…
…kad već reklamiraš SLRS moram ti priznati da se podebljavam po malo i ja… "
Drago mi je da je DIOKI odletio jer ga imam u portfelju.
Nije mi drago jer je u blokadi s 250 000 kn prometa. Ne zbog dokupa, već zbog šansi da se cijena i zadrži na ovim razinama.
U svakom slučaju lijepo je vidjeti jednu pozitivnu blokadu u ova teška vremena…
blokada je li? odkada u plusu nije bila
Moraš se naučiti na to.Nije zadnji put.
Nažalost , ponekad će i dolje , ali nadam se ne skoro.
…prpa…
…nisam uletio…malo sam se preračunao ovaj put…ali mi je drago zbog ostalih koji su unutra…
…smijem se valjda veseliti i kada su mi susjedi sretni…
…po tome nisam klasičan Hrvat…koji je sretan jedino ako susjedu ide loše…
ma šalim se ja, i ja sam u diokiju od nedavno, tako da mi godi ova blokada, to je najljepše što mi se desilo u zadnjih godinu dana
ma šalim se ja, i ja sam u diokiju od nedavno, tako da mi godi ova blokada, to je najljepše što mi se desilo u zadnjih godinu dana
He, Dioki je nešto najljepše što mi se dogodilo u posljednje tri godine koliko ga imam. [thumbsup]
A očekujem još puno lijepih stvari……
Diokica naša mala. [rolleyes]
He, Dioki je nešto najljepše što mi se dogodilo u posljednje tri godine koliko ga imam. [thumbsup]
A očekujem još puno lijepih stvari……
Diokica naša mala. [rolleyes]
[/quote]
Vratio nam se Bog mora.
Nakon dobre ljetne žetve ( malo crnog humora ) očito isto ga čeka i na ZSE.
Kakav sretnik.
…nisam uletio…malo sam se preračunao ovaj put…ali mi je drago zbog ostalih koji su unutra…
Osobno mislim da jos imas vremena. Nismo jos ni dosegnuli vrijednost zemljista u Zagrebu, a gdje sta drugo… no svak zna najbolje za sebe.
blokada je li? odkada u plusu nije bila
A zašto je tako odjednom porasla? Ima li novosti?