DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

doslo je izvjesce na ZSE..
minus u bilanci..

ne znam jel to ocekivano ili ne, ne pratim ovo dionicu [proud]

Ajme meni, jos ce te netko i ozbiljno shvatiti.
[lol] [lol]

Ja sam jučer kupovao dosta. Sada vidim da to nije bio najbolji potez, jer sam mogao i bolje proći. Danas ću staviti opet nalog na kupnju, vidjet ćemo da li će to biti pametan potez. Vjerovatno ću prodati neke druge dionice da dokupim DIOK po ovoj cijeni.

Ja vjerujem da je DIOK-i dobra investicija. Osigurano tržište, (vjerovatno) osigurana sirovina, dobra tehnologija, dobra kvaliteta, investicije u proizvodne kapacitete, dobra vlasnička struktura, dobra vizija managementa i vlasnika, odličan zamljopisni položaj, koncesije, zemljište, i da ne nabrajam dalje. Sve to meni govori da u ovu tvrtku treba investirati.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

K-PAX
…slažem se sa svime što si rekao…ali ne treba biti sentimentalno vezan i subjektivno gledati…
…treba uložiti u to…svakako…ali zašto platiti više nego drugi…?
…ne treba baš uvijek biti prvi na barikadama i izginuti radi drugih…a krdo ako naleti nećeš ga moči zaustaviti…biti ćeš pregažen…
…ja ću definitivno ponovo ovdje zaigrati…ali ne na prvu loptu kao ti…

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

K-PAX
…ne treba baš uvijek biti prvi na barikadama i izginuti radi drugih…a krdo ako naleti nećeš ga moči zaustaviti…biti ćeš pregažen…
…ja ću definitivno ponovo ovdje zaigrati…ali ne na prvu loptu kao ti…

Iako danas vidim da sam preplatio jučer, mogu samo reći da se na bidu stalno rade pripetavanja i nije lako kupit povoljno.
BID je puno jači na DIOK-iju nego što se čini na prvi pogled. Problem je što neki padobranac sastrane uleti po BID-u i treba pola sata dok se BID reorganizira, ali vidi se da je kupnja dosta jaka

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

BID je puno jači na DIOK-iju nego što se čini na prvi pogled. Problem je što neki padobranac sastrane uleti po BID-u i treba pola sata dok se BID reorganizira, ali vidi se da je kupnja dosta jaka

istina…samo moraš priznati da je ogromna količina upravo u onima koji nikada nisu niti stajali na asku…a sada razmišljaju što učiniti…puno je više takvih nego onih koji će stati to braniti…

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

Iako danas vidim da sam preplatio jučer, mogu samo reći da se na bidu stalno rade pripetavanja i nije lako kupit povoljno.

Potpuno si u pravu. Bio sam se na trenutak uplasio da sam krivo procijenio jucer kad sam odlucio ne "shortati" ali kad sam skuzio kako je naglo kupnja se nagurala odmah mi je bilo lakse.

Inace, ja sam se postavio na kupnju, i nisam prvi na bidu, u biti ni ne znam dal mi je nalog vidljiv. Ocekujem ponovo nekog razigranog prodavaca da mazne po bidu. Pa mozda me i poklopi…

Ima dana, ima dionica, ako ne prodje tu, proci ce negdje drugdje. Bitno je da love bude.

Smanjenje temeljnog kapitala

Vaš link

što ćeš prodavati………….?? [rolleyes]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

što ćeš prodavati………….?? [rolleyes]

Jel to pitanje za mene? Ili cisto retoricko pitanje, duhovita doskocica? [thumbsup]

istina…samo moraš priznati da je ogromna količina upravo u onima koji nikada nisu niti stajali na asku…a sada razmišljaju što učiniti…puno je više takvih nego onih koji će stati to braniti…

Hmmm… ne bih ti znao reci dal je to tako. Kad pogledam prvih 10 na asku, ni ne cini mi se nesto posebno kolicinski zabrinjavajuce:
Prodaja
431,98 10
431,99 10
434,99 22
435,00 80
436,40 10
436,50 10
436,60 10
436,70 10
436,80 10
437,99 75

Ukupno cca 200tinjak komada u TOP10 aska. [proud]

Ali da sigurno ima onih koji se neckaju, ima. I na te racunam, da me poklope.

Ja vjerujem da je DIOK-i dobra investicija. Osigurano tržište, (vjerovatno) osigurana sirovina, dobra tehnologija, dobra kvaliteta, investicije u proizvodne kapacitete, dobra vlasnička struktura, dobra vizija managementa i vlasnika, odličan zamljopisni položaj, koncesije, zemljište, i da ne nabrajam dalje. Sve to meni govori da u ovu tvrtku treba investirati.

Upravo tako! Kao da mi citas misli, kupio sam je relativno davno i uopce ne razmisljam o bilo kakvoj prodaji sve dok ne zablista punim sjajem. A zablistati ce sigurno, samo je pitanje vremena.

Drugi veliki projekt vezan za već spomenuti je izgradnja kogeneracije od 160-200 MW čija ( investicija oko 128-200 milijuna eura).

Radi se o kogeneracijskom postrojenju od 40 MW. To je dovoljno za Dioki.

Radi se o kogeneracijskom postrojenju od 40 MW. To je dovoljno za Dioki.

No ne bi li bilo predobro da puknemo maaaaalkice veci pa da HEPu prodajemo struju? :trljaruke:

Nego, jel to definitivno 40MW? Ili jos nije 100% definirano. Doduse, Diokiju je bolje (i profitavbilnije, vjerojatno) da investira u vlastitu proizvodnju. Tu bi trebao biti pravi profit.

New Report

Close