DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Državotvorni Vjesnik danas kaže:

…..RIJEKA – Primorsko-goranska županija u svoje će prostorne planove ucrtati lokaciju budućeg LNG-terminala u Omišlju na otoku Krku da bi se dokumentacijski ubrzala gradnja ako Vlada na kraju odluči terminal graditi upravo na Kvarneru. …

"Novi List" izvještava da je Županijsko poglavarstvo na jučerašnjoj sjednici usvojilo Nacrt prvih izmjena i dopuna Prostornog plana Primorsko-goranske županije, s tim što precizira da su to izmjene Prostornog plana usvojenog 2000. god , a u dijelu koji se odnosi na LNG spominje se zemljište DIOKI-ja….

http://www.poslovni.hr/Content/Article.aspx?id=88134&htgfs=906

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Kliring [thumbsup]

1. kolovoz 2008.

Eko Kvarner: primjedbe na Studiju o izboru lokacije LNG terminala

Radna skupina Udruge Eko Kvarnera za pitanja izgradnje terminala za ukapljeni naftni plin (LNG) ocijenila je da je u Studiji za izbor lokacije LNG teminala tvrtke "Ekonerg" zanemareno nekoliko elemenata koji mogu utjecati na sigurnost i kvarnerski ekosustav bude li se terminal gradio u Omišlju, rekao je danas na konferenciji za novinare predsjednik vijeća Eko Kvarnera Vjeran Piršić.

[thumbsup]

Za Vjerana materijal. Čuj ovo – terorizam. [lol]

A tko će provesti studiju opasnosti od terorizma za rafineriju Urinj? Ili još bolje – onu na Mlaci u sred Rijeke? Zašto ta pitanja Vjeran ne postavi?

A evo kako normalan i civiliziran svijet to radi:

Sve primjedbe idu u korist izgranje terminala u Omišlju.
Posebice to s pothlađivanjem mora. DINA će otpadnu toplinu iz svog postrojenja i kogeneracije koristiti za zagrijavanje LNG-a.

Da li se zna kakvo je polugodišnje izvješće za Dioki?

Pa kad za 1Q nije bilo reakcije za dobit ,čisto sumnjam da će biti i sada.
[/quote]
mene prvenstveno zanima kako se nose sa negativnim tečajnim razlikama s obzirom da su im one odnijele veliki dio dobiti od prošle godine, te kako upravljaju sa zalihama koje također utječu na profitabilnost tvrtke. Što se tiče samih prihoda za očekivati je daljni rast od cca. 10 do 15% u odnosu na isti period prošle godine.

Da možda ovdje ne pišu gospoda sa PTKM foruma samo pod drugim imenima?
Skriven iza lažnih imena gledam kako…

Nešto ste jako nabrijani na LNG tipa sadbu, sadbu, evoga, samoštonije, a vrijeme prolazi i prolazi.
Šta ako OMV popizdi zbog INE i MOLa i premjesti terminal negdje drugdje. U Italiju.
Koliko je to vjerojatan scenarij.

Proučio sam forum i svjestan sam dobrobiti za DIOKI.

I Vjeko, znam da imaš interesa u dotičnoj R-A pa molim te nemoj opet obrisat post da ne moram opet ja na opet te ljekove.
Hvala.

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

Kamo sreće da se npr OMV naljuti i odustane!
Deset kandidata za partnera u izgradnji LNG-a pojavilo bi se iste sekunde!
Toliki je interes.

Sad će čekamo od 2006.,neki članci imam osječaj se samo prepišu i preprave datuma,ali jednom i taj dan mora doći.o premještanju niti ne razmišljam jer mislim da su ipak predaleko otišli sa radovima da bi sad odustali. [kiss]

pixma

Kamo sreće da se npr OMV naljuti i odustane!
Deset kandidata za partnera u izgradnji LNG-a pojavilo bi se iste sekunde!
Toliki je interes.

Pa OMV se naljuti i nagovori ostale da presele iz naše učinkovite samouprave.
Pa neće on odustat od takvog biznisa. On ostaje i svi zajedno nude robu Talijanima a njima ne treba dva put nudit.
Pa nisu svi oni ludi da odustanu kako ti misliš.
Pa mi im ufuravamo Mađare i putem njih Ruse na mala vrata. Oni ih nisu zvali. MI, im ih uvaljujemo.

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

Ima li netko dnevni red sjednice vlade za danas 31.07. trazim po njihovom webu ali nasao sam samo http://www.vlada.hr/hr/naslovnica/novosti_i_najave/najave/2008/srpanj/sjednica_vlade_republike_hrvatske

Ako nmetko ima, molim da posta ili link. Hvala

Pa kaj nisu na odmoru? Ljetna stanka i tak to…..

Samo siromašni znaju da ima i siromašnijih od njih. Bogati vide samo bogatije od sebe.

New Report

Close