Cemu zal? Ovo je bilo krucijalno. Kolega Gvido je objasnio zasto.
Pa dobar Vam dan strpljivi ljudi. Eto nas konačno, dočekali smo. Želim Vam ugodan dan. [proud]
Danas u 10:00 Javna rasprava u MZOPU a nakon toga na Vladu, ako ne danas onda slijedeći četvrtak. Projekt nema oponenata a Investitori su itekako zagrijani za Omišalj.
malo sarkazma nije na odmet pogotovo u ova vremena [thumbsup]
mada bih volio da je veci promet ali je to nemoguce kad se prodaja povukla. [cool]
Tko nema pametnijeg posla nedo dijeli 1%…
Nema obicaj dijeliti 100%, vec onako 50-70-90 kako ko zasluzuje po tipu posta,ali sam sada svima bacio 100% pa neka se misli netko tko je ljubomoran…
Sori za OT….
A čemu protiv?
Mislim da je svima jasno da nivo cijene od 450 kn nije realan, ali molim te prolistaj samo nekoliko stranica unatrag…
Vjerujem da pratiš ovu temu i dionicu i duže vrijeme. Jako mi je žao što nisi uspio dokupiti ili ući na razini 45x kn, ali si zadnjih dana mogao raspaliti ko frajer i ući do 47x.
Zašto blokada … pa nema naglog rasta bez toga. A nagli rast nas samo vraća u razine 6xx gdje nam je mjesto. Moj osobni target je 1yyy i vjerujem da će brzo biti dosegnut.
Što zbog oporavka globalnog tržišta koje će podići cijenu svih dionica, što zbog objave LNG-a koje će podići cijenu Diokice, što zbog rasta Diokice vezano za posredne efekte LNG-a na proizvodnju, što zbog novih kapaciteta …
Enough?
PS. Znam da ćeš mi sad opalit sulju, al’ neka. Pleasure is all mine [thumbsup]
Mislim da si me krivo razumio. Petina je shvatio. Mislio sam da je kolega Petina zalostan sto je otislo u blokadu jer je stavio onog tuznog smajlia umjesto da je sretan.
Ja sam Dioki kupio po 260kn jos 2006. godine i znam kakav je potencijal ove dionice i koliko je ova cijena nikakva. Sad drzimo palceve krece sjednica!
Kliring@
Sad drzimo palceve krece sjednica!
nema razloga da drzimo palceve,molimo…….Vise manje se sve zna i ova sjednica se mora odrzati da se zadovolji forma. [thumbsup]
Baš nešto i nema gužve na bidu.
475 i niko ne da više… izgleda da je čorak ovaj put….bumo još pričekali…šteta [undecid].
Ulijeću jedino nadobudni po asku.
http://www.vecernji.hr/home/manager/3127953/index.do
JAVNA RASPRAVA O IZBORU LOKACIJE TERMINALA ZA UKAPLJENI PLIN
Eko – Kvarner: Ne birajte lokaciju za LNG terminal u vrijeme godišnjih odmora
….
Nakon danas održane rasprave kroz nekoliko dana slijedi i odabir lokacije budućeg terminala, a potom izrada prve studije o utjecaju na okoliš prije nego što investitori prionu na izgradnju terminala.