DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Servis-5 dionica
Kasko-8 dionica
Osiguranje+tehnicki+registracija-8 dionica
More- 20 dionica
Dublin-20dionica
HR/ENG- 4 dionice
————————–
Ukupno 65 dionica

[lol]

Malo ste mi presigurni u DIOK-i, ali ok zato ste u njemu…za sada sam uz vas.

He, he. Dobar račun, nema šta. Kamenac i Gige, dala sam vam po stotku, jer sam se i ja skoro pa dovela do toga. Razumijem vas… braćo po dionicama.

More i Dublin, definitivno po 20 kom.
Kamenac, u Dublin se mora ići, na more isto. Onda nemoj registrirati auto. Pusti ga u garaži do objave i neka te komad vozika na Jadran i u Lučko. [cool] Šta kažeš?

Jet: Are You Gonna Be My Girl?

Giga, ne boj se.
Ovo je dionica godine.
Po mnogočemu, ne samo LNG-u.
Toliko je toga već napisano o perspektivama Diokija, sa ili bez LNG-a, da mi se gadi ponavljat.
Prejaki su igrači unutra i predobro znaju što rade.
Zato – be cool, kolega, ne opterećuj se time hoće li LNG biti tamo ili vamo (a mi znamo da će bit vamo).
A ja?
"Ja sam lud za njom,
i znam, to je glupo,
al srce udara ludo kad je vidim,
i zbog tog se stidim,
al nema mi pomoći,
lud sam od nula pa sve do ponoći,
i tu nema spasa…"

Vau!!!! I od mene čista stotka!! Zbog ovih dobro uklopljenih stihova. Svaka čast.
Što se tiče DIOKI-a: "Malo nas je al nas ima……!" [cool]

Samo siromašni znaju da ima i siromašnijih od njih. Bogati vide samo bogatije od sebe.

[/quote]
Vau!!!! I od mene čista stotka!! Zbog ovih dobro uklopljenih stihova. Svaka čast.
Što se tiče DIOKI-a: "Malo nas je al nas ima……!" [cool]
[/quote]

Ima nas, ima [proud]

Hoće li se Inaši početi ukrcavati u Dioki? Sad im je prilika.
Oni su itekako povezani naftom i plinom.

Hoće li se Inaši početi ukrcavati u Dioki? Sad im je prilika.
Oni su itekako povezani naftom i plinom.

Da sam na njihovom mjestu, definitivno bih to učinio.
Ionako su tajne veze Ine i Diokija mnogo jače nego što se to na prvi pogled da iščitati.

Kamenac, u Dublin se mora ići, na more isto. Onda nemoj registrirati auto. Pusti ga u garaži do objave i neka te komad vozika na Jadran i u Lučko. [cool] Šta kažeš?

Prijedlog je odličan, nema šta.
Samo, ja sam se malo krivo odrazio u postu pa sam krivo protumačen.
Mislio sam reći da nemam viška love za dokup Diokija, a za more, auto i izlete uvijek se nađe.
A komad me čeka u Dublinu. Ali nema auto pa me ne može vozikat [smiley]

hate red

Mislim da je sve što je u svezi nafte i plina u Hrvatskoj IN.
Kda se ciela priča razvuče na ovaj ostatak godine možemo očekivati boom ulaganja.

Vrag bere šalu…
Dosta šuljanja, zadnji mi ode po asku.
A casha više ni za lijeka… [undecid]

hate red

To je vasih 400 komada uletilo i ocistilo sve do 470,00kn?

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Da bar je… [cry]
Ja marljivo skupljam po 20-ak komada.

hate red

Mislim da je ovo zadnja stepenica. Ina je snažno pogurala tržište i nije bilo šansi da se nastavlja laganini sakupljati. Ne znam da li će biti govora o energetici na sjednici Vlade.
Uostalom Dr Ivo je odradio dobar posao u Dubrovniku i trebalo bi mu čestitati, a ne stalno tražiti dlaku u jajetu. Još kada se objavi da se kreće u izgradnju LNG terminala!!!!
Hrvatska = energetsko raskrižje Europe. Nafta + PLIN = brdo love za sve nas ulagače, ali i za sve Hrvate.

hehe……sad će dr Ivo postati i spasitelj za burzu u hrvata. Do jučer drvlje i kamenje po njemu.

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

hehe……sad će dr Ivo postati i spasitelj za burzu u hrvata. Do jučer drvlje i kamenje po njemu.

Ja nisam među tom ekipom. Mislim da vuku pravovremene i prave poteze.
U Vjeću sigurnosti smo, u NATO-u smo, pred EU smo, imamo zdrav rast i relativno nisku inflaciju, nema nekih socijalnih trvenja, vrieme koje je pred nama je sjajno i bajno.
Želim svima puno zdravlja a lova će doći kad joj se najmanje nadaš.

New Report

Close