Ajmo prijatelji, još malo strpljenja…ne dajte u bezcjenje. Još 3 – 4 tjedna i na cilju smo. Mogli bi se početi pomalo baviti analizama i usporedbama, jesmo li za?
04. srpanj 2008. 18:00
Croatia summit 2008. – Security, Development, Prosperity
Predsjednik Vlade Republike Hrvatske dr. sc. Ivo Sanader i Vlada Republike Hrvatske bit će domaćinom međunarodne konferencije šefova država ili vlada i visokih dužnosnika europskih i sjevernoameričkih zemalja, te predstavnika međunarodnih organizacija koja će se pod nazivom „Croatia Summit 2008 – Security, Development, Prosperity“ održati 4. i 5. srpnja 2008. godine, u Dubrovniku, Hotel „Dubrovnik Palace“, Masarykov put 20.
Petak, 4. srpnja 2008. godine
18.00 Pozdravni govor i otvorenje skupa, predsjednik Vlade Republike Hrvatske dr. sc. Ivo Sanader
pozdravni govori
20.00 Zajedničko fotografiranje sudionika „Croatia Summita 2008“
Subota, 5. srpnja 2008. godine
9.00 – 14.00 radni paneli s izlaganjima sudionika
– djelovanje Europske unije nakon Lisabonskog ugovora,
– intenziviranje suradnje država euroatlantske zajednice sa zemljama regije u kontekstu njihovih procesa pristupanja Europskoj uniji odnosno NATO savezu,
– europska energetska strategija
Ajmo prijatelji, još malo strpljenja…ne dajte u bezcjenje. Još 3 – 4 tjedna i na cilju smo. Mogli bi se početi pomalo baviti analizama i usporedbama, jesmo li za?
Ja sam za, kako ne…
Imas neku ideju?
Ja sam za, kako ne…
Imas neku ideju?
[/quote]
Evo počnimo s jednim kratkim pitanjem.
Može li DIOKI biti operator LNG terminala.Ako nekog interesira što to znači OPERATOR mogu mu linkati EC direktive i preporuke glede toga pitanja.
Ja sam za, kako ne…
Imas neku ideju?
[/quote]
Evo počnimo s jednim kratkim pitanjem.
Može li DIOKI biti operator LNG terminala.Ako nekog interesira što to znači OPERATOR mogu mu linkati EC direktive i preporuke glede toga pitanja.
[/quote]
Obzirom na iskustvo, dugogodišnji rad s LPG-om i Etilenom na postojećem terminalu, mislim da su sposobni biti OPERATER LNG TERMINALA. Želja mi je da se i oni oko toga više angažiraju, a i da se u javnosti očituju glede takvi želja i spekulacija nas sitnih dioničara.
GGP for LNG System Operators (GGPLNG
ovak: ispravite me ako griješim, ali nije bitno što DIOKI može ili ne. U ovom slučaju daju samo lokaciju a dobivaju goooooooooomiluuuuuu etana. A tu su već tate mate. (i novćeke dakako)
[proud]
[proud]
[/quote]
Ovo gore nije moj citat!
[/quote]
oprosti, stvarno sam zbrljala. Već sam rekla da mi neide baš to s citatima. Uvježbat ću, mlada sam !! [huh]
A jeli uprava DIOKia zeli pokusati biti operator LNG terminala ili ne?
MOL-INA share swap deal to take place within months – Hungarian PM
Monday, July 7, 2008 08:40:00 AM
Hungarian Prime Minister Ferenc Gyurcsány said a share swap deal between fuels group MOL its Croatian sector peer INA, which would boost the Hungarian company’s stake in INA to 39%, could be sealed in a matter of months.
……………………………………………………
Gyurcsány and Sanader also said they would like to speed up the interconnection process of their countries’ gas pipelines, so that liquid natural as (LNG) arriving to a Croatian terminal on its Adriatic seacoast could be delivered to Hungary already before 2011. Sanader said earlier he would like MOL to be involved in the building of the LNG terminal.