Danas ubo nešto sitno, ali po superdiskontu.
Potom krnji nalog bijah prisiljen dizati u visine čak triput.
Izgleda da je počelo nabidavanje nas malih.
Šteta.
Ajmo se dogovorit pa sve stavit na 460 i ne dirat ništa do sutra.
Kolege?
[wink]
[/quote]
Hvala, al’ pitanje je ima li od toga koristi. Poslije mog posta izliparilo me na nivou 45x u roku 15 minuta. A htjelo se još malo keša potrošit. Možda me ipak poklopi, a ako ne drago mi je da idemo u pravom smjeru unatoč ovakvom shit stanju na tržištu …
Ukoliko se ne varam R.Čačić je imao velike zamjerke oko sporosti donošenja odluke o izboru lokacije LNG terminala ??
Da li se to smišljeno odugovlači ili je jednostavno u pitanju nesposobnost ??
Peta brzina, kolega, peta brzina.
Hvala, al’ pitanje je ima li od toga koristi. Poslije mog posta izliparilo me na nivou 45x u roku 15 minuta. A htjelo se još malo keša potrošit. Možda me ipak poklopi, a ako ne drago mi je da idemo u pravom smjeru unatoč ovakvom shit stanju na tržištu …
[/quote]
shit je na tržištu ali u DIOKI-u je sasvim druga atmosfera. vjeruj mi. znam.
uh, neide mi baš sa ovim odgovorima!! al nema veze. naučit ću. :)))
sava, opet mi kvariš dokup… [cry]
a baš me danas lijepo krenulo.
pomislih: bože, pa mogao bih do kraja dana turbodizelinjekšnpovoljno dokupit još malo ovog zlata burzovnog. [rolleyes]
sava, opet mi kvariš dokup… [cry]
a baš me danas lijepo krenulo.
pomislih: bože, pa mogao bih do kraja dana turbodizelinjekšnpovoljno dokupit još malo ovog zlata burzovnog. [rolleyes]
To smo mi već odavno prelistali, nadam se, ništa tu novoga nema. Samo da se zna da, ako Polančec u CG spomene LNG terminal i razgovara o IAP-u, on jednostavno promiče EU plinsku politiku, naravno ona se poklapa i s našim interesima. stotka za suze.
Idemo se uključiti u Javnu raspravu. Traje do 17.07. nakončega će se dati konačan sud o LNG terminalu. Imamo lokaciju u sliedećih 20 – tak dana.
Idemo se uključiti u Javnu raspravu. Traje do 17.07. nakončega će se dati konačan sud o LNG terminalu. Imamo lokaciju u sliedećih 20 – tak dana.
Vjerujem da je odluka već donesena; ova javna rasprava je samo da i obični ljudi povjeruju kako je do njihovog mišljenja nekom zaista stalo.
Vjerujem da je odluka već donesena; ova javna rasprava je samo da i obični ljudi povjeruju kako je do njihovog mišljenja nekom zaista stalo.
[/quote]
Od mene 100% [thumbsup]
Vidi se da je ekipa lagano drukala za Ubac ili sl.
Naprimjer uvjet pod U.11. PRIKLJUCENJE NA MAGISTRALNU PLINSKU MREŽU Dina je dobila ocjenu 1.2, a Ubac 4.0 iako Ubac NEMA kvalitetnu mogućnost priključenja kao što ima Dina. Napominjem da je plinovod Pula – Karlovac DN500/75, a Zlobin – Rupe će biti DN1000/100, kao i plinoovd Omišalj – Zlobin( Kukuljanovo ).