DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Best Countries for Business #42 Croatia
Rank-previous year 62
Forbes – ova lista od 121 države u svijetu daje pozitivan ton ulaganju u HR.
Ispred smo npr toliko razvikane Kine i Indije.
Posebice veseli napredak.

A sada malo ozbiljnije.

Očekujete li pad do rujna, ne samo Diokija, već svih dionica?

Ja očekujem urušavanje tržišta. S likvidnošču od prije par godina slijede i te mnogo niže razine.
Sa 30-40 milijunskim prometima neminovno.

Jeste li vidjeli?

Pri dnu teksta.

http://www.poslovni.hr/84306.aspx

[thumbsup]

Neka se to sve rasplete prije mog G.O.

A onda odoh… "ispod borića".

Jet: Are You Gonna Be My Girl?

Ako nekoga interesira može pogledati radne dokumente Energetske strategije…

Vaš link

Jeste li vidjeli?

Pri dnu teksta.

http://www.poslovni.hr/84306.aspx

[thumbsup]

Neka se to sve rasplete prije mog G.O.

A onda odoh… "ispod borića".

Ja mislim da nije bas pravo vrijeme za objavu takvih vijesti s obzirom na trziste. Iako ce se mozda (tesko) nesto promjeniti do kraja srpnja(valjda je mislio na ovu godinu 2008-u 🙂 )…vijdeti cemo…

Evo citat:
"Polančec je najavio kako će do kraja srpnja se znati točna lokacija LNG terminala, a Energetska strategija RH će biti tijekom ljeta na javnoj raspravi, a potom bi se trebala u rujnu naći u saborskoj proceduri."

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Polančec: Lokacija za LNG terminal znat će se u srpnju
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/polancec-lokacija-za-lng-terminal-znat-ce-se-u-srpnju,19200.html

A sad kao odgovor opet ćete izvući nekakve sumnjive dokumene i karte i pričati samo što nije,
ma glup ko ne kupi, ma već lupaju krampovima itd.

Imaš praf…evo jedne samo za tebe!
BTW šta radi Omišalj na ovoj slici….da nije možda proglašena Omišaljska Republika!

Vaš link
[/quote]

A da se na Diokiju dogodi slučaj Nexe grupe?
Sa vlasničkom strukturom kakva je vrlo lako moguće kod Diokija.
Kad predviđaš takve ogromne zarade i potencijal razvoja zašto se ne bi većinski vlasnik
sjetio otkupiti od nas ostatak dionica po recimo 100 kuna?

[/quote]
ako ima takav potencijal vredi i 150

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Ovo je smiješno,da nam iz C.G. poručuje kad će biti određena lokacija,,..,,a što se tiče ove korekcije ostajem u dionicama pa kako bude.
[thumbsup]

E moj Rumenige, po koji put ista vijest samo s drugim mjesecom u naslovu?!

Pa ovo je stvarno divno, nude mi da i treći put zaradim na Diokiju, opet na potpuno isti način, kupovina od 450 pa skroz dok pada, a prodaja od 550 pa dok raste!
A čini mi se da nisam jedini koji tako zarađuje na Diokiju, netko svakih par mjeseci malo podgrije atmosferu s ovakvim vijestima i dobro proda dionice, pa onda opet jedno vrijeme ništa što rezultira padom i naravno kupnjom, i tako u krug nekoliko puta…

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Ovo je smiješno,da nam iz C.G. poručuje kad će biti određena lokacija,,..,,a što se tiče ove korekcije ostajem u dionicama pa kako bude.
[thumbsup]

Meni tu ništa nije čudno. Crna Gora je podpisnik Memoranduma o razumijevanju za izgradnju IAP-a.
To je Europski projekt, ucrtan je u sve strateške planove EU, a tako je i s LNG terminalom u Hrvatskoj. Dakle radi se o projektima koji su u interesu EU. Ako su razgovarali o energetici normalno je da se Polančec dotakne i LNG terminala koji je od krucijalnog značaja za Hrvatsku.

E moj Rumenige, po koji put ista vijest samo s drugim mjesecom u naslovu?!

Pa ovo je stvarno divno, nude mi da i treći put zaradim na Diokiju, opet na potpuno isti način, kupovina od 450 pa skroz dok pada, a prodaja od 550 pa dok raste!
A čini mi se da nisam jedini koji tako zarađuje na Diokiju, netko svakih par mjeseci malo podgrije atmosferu s ovakvim vijestima i dobro proda dionice, pa onda opet jedno vrijeme ništa što rezultira padom i naravno kupnjom, i tako u krug nekoliko puta…

[/quote]

Dobar si! Ja, na žalost, nemam živaca za takvu igru. Što sam kupio, kupio sam.
Ima tu i radničkih paketa i po 4xx i po 5xx. Nekako mi se to ne prodaje olako.
Ovih dana gladam ubost još neku količinu po ovim diskontnim cijenama. Po principu – ako mi je bilo dobro 5xx onda mi je super 4xx. A da će gore – sigurno!
JOš samo napomena – čejkajte rezulate 1h 2008. Navodno su OK, a ako još padne LNG ulaz (etilen) će biti još niži. A time i rezultat bolji.
Pouka priče – tu se ne bi trebalo sekirat oko vrijednosti dionice. Jedini smjer je UP, UP, i samo UP (dugoročno).
E jesam druker … [proud]

sjedni. 5. takve drukere trebamo mi kojima je drag DIOKI

[wink]

Samo siromašni znaju da ima i siromašnijih od njih. Bogati vide samo bogatije od sebe.

New Report

Close