DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hehe, što smo svi (glede objave) nestrpljivi i napeti kao junferi u javnoj kući [lol]

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

http://www.plinacro.hr/database/plinacro/novosti/22-23_Karta%20PTS_RH.JPG

Posve u skladu s ZAKONOM O POTVRĐIVANJU UGOVORA O JAMSTVU IZMEĐU REPUBLIKE HRVATSKE I EUROPSKE INVESTICIJSKE BANKE ZA »PLINACRO PLINOVODI II«
Samo su točke 1.2 i 1.3 iz tablice preinačene. Ne radi se plinovod Omišalj – Kukuljanovo nego Omišalj – Zlobin i nije DN500/75 nego DN1000/100.
Vaš link

Danas je četvrtak, tj. trebala bi biti sjednica vlade. Eni njus?

BYTW dobro jutro svima, a naročito pixici [smiley]

Sjednica Vlade Republike Hrvatske održat će se u petak, 20. lipnja 2008. godine, u 09.30 sati, u zgradi Vlade Republike Hrvatske.
[/quote]
Sjednice prolaze, i prolaze, a naša vlada ništa ne odlučuje. Imam osjećaj da je brži puž kad se penje na Himalaje, nego oni. Jeli oni uopće mogu donijeti ikakvu odluku bez odgađanja po nekoliko godina?

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

Dobar dan, ima li budnih? Trebalo bi biti jer zelena boja umiruje. [embarass]

Samo siromašni znaju da ima i siromašnijih od njih. Bogati vide samo bogatije od sebe.

Jutros se povukoh s kupnje i postavih se ispod 500. Možda nisam trebao…
[undecid]

hate red

[undecid]

A tko će znat?? cijeli dan ne pada ispod 501. To je stvarno za strpljive. Da bar nisam kupila prije 2 tjedna. Sad bi bila na konju. [angry]

Samo siromašni znaju da ima i siromašnijih od njih. Bogati vide samo bogatije od sebe.

[undecid]

Nisi treba ići ispod 500. Na 500 ti je skriveni nalog od 700 kom. a i onaj iznad što je bio na 501, 39 kom. isto skriveni. Hipotetski, kad bi se otkrili svi skriveni, situacija bi se dramatično promijenila.

@ oportunist
Mislio sam da će se trend povlačenja s bida nastaviti danas snažnije pa sam računao i na pokoju zalutalu ribicu na dnu dna.
Tek toliko da poboljšam prosjek.
Ali očito ništa od toga, valja opet plivat prema površini [cool]

hate red

OT
Kako je moguce prepoznati skriveni nalog?
Moram pratiti kupnju-prodaju pa onda po transakcijama sa istim brojem dinica zakljuciti da je to skriveni nalog?
A kako znam koliko komada ima na skrivenom nalogu?
Moj ulaz oko 550,00kn.
Hvala

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

OT
Kako je moguce prepoznati skriveni nalog?
Moram pratiti kupnju-prodaju pa onda po transakcijama sa istim brojem dinica zakljuciti da je to skriveni nalog?
A kako znam koliko komada ima na skrivenom nalogu?
Moj ulaz oko 550,00kn.
Hvala

Ukoliko pratiš kupnju- prodaju, te transakcije, nije teško uočiti skriveni nalog pošto uvijek ostaje na kupnji na istoj razini cijene, bez obzira što je protrgovano s većom količinom od njegova naloga.Kod ovoga skrivenog na 500, imao sam sreću da ga ulovim kad je postavio nalog na 700 kom, da bi ga nakon par minuta preindeksirao na 70.Svaki skriveni nalog ti može iznositi do maksimalno x 10 od postavljenog.Pozdrav.

Ja uzeo jos malo danas iznad ovoga skrivenoga na 500,00.
Ovi dolje po 465,00 ima li i tu takvih optimista ili?
Da nema ovoga na 500,00(bid) i ovoga na 510,00(ask), razlika izmedu kupnje-prodaje 15%.

Ja uzeo jos malo danas iznad ovoga skrivenoga na 500,00.
Ovi dolje po 465,00 ima li i tu takvih optimista ili?
Da nema ovoga na 500,00(bid) i ovoga na 510,00(ask), razlika izmedu kupnje-prodaje 15%.
Hvala za ovih x10 to nisam znao…

New Report

Close