DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

13.06.1959. osnovana je kemijska industrija Zagreb- KIZ, preteča današnjeg Diokija. Koristim ovu prigodu da čestitam svim diokijevcima njihov dan, ujedno na dan Sv. Ante čestitke svima kojima je imendan. Na kraju nezaobilazna je i čestitka "vatrenima" na njihovoj maestralnoj predstavi.

Dobro jutro,,čestitke VATRENIMA;; [thumbsup]

Je li se možda tko isprsio i kupio – Gas Market Profile: Croatia
DUBLIN, Ireland–(BUSINESS WIRE)–Research and Markets has announced the addition of “Gas Market Profile: Croatia” to their offering.

Vaš link

Jaka stvar….

Scope

– Incisive analysis of the current situation in Europes fast moving energy markets.
– Detailed supply and demand balances showing sources of indigenous production, imports, exports and end user consumption patterns.

Prijatelji moji,pa šta je?Nema nikakvih komentara,da nije zatišje pred buru?

pixma

Dobro jutro DIOKI-jevci,napokon malo sunca,a sutra,,…pa meni je dovoljno da je DIOKI ove padove na ZSE ostao na razini 540-550 dovoljan nagovještaj kamo idemo uskoro.

Prijatelji moji,pa šta je?Nema nikakvih komentara,da nije zatišje pred buru?

Dva dana ovdje na Kvarneru je puhala bura,možda je to nagovještaj [lol]

Bez obzira na buru održana je regata jedrenjaka-fiumanka, gdje je posada Dioki zauzela drugo mjesto. Na regati je sudjelovala i posada Adria Lng.

Dobro jutro svima. A gdje je sunce?

Samo siromašni znaju da ima i siromašnijih od njih. Bogati vide samo bogatije od sebe.

Dobro jutro Oportunisto, dobro jutro Jankeze, dobro jutro Diokijevci!

Jet: Are You Gonna Be My Girl?

Dobro jutro,bar se nadam.

pixma

Dobro jutro svima. A gdje je sunce?

Šta će mi sunce, baš je ona finaaa sivkasta boja pa se na Krku oni bijeli spremnici još bolje ističu!! Pa kada ih vidim… ljubimce moje…. Ahhh. Draga moja mala postrojenja, draga moja naftica i plinić. [kiss]

Zašto nisam ruskinja. Šmrc. Zašto, o zašto sudbo kleta? Šmrrc.

Zašto nisam ruskinja. Šmrc. Zašto, o zašto sudbo kleta? Šmrrc.

Dobro jutro,ti kao da prizivaš ruse,,… [lol]

New Report

Close