Kolega, bolje ti je da nisi ni ulazio u ovu dionicu ako ti je lokacija lng-a i objava iste jedini kriterij… Vidim da je dosta novih tu s tom namjerom… Niste ni svjesni potencijala koji leži u ovim papirima… Spoznat ćete to vrlo skoro…
[/quote]
kolega, sve je to u redu što kažeš. No, nije li za većinu dioničara-forumaša u ovom trenutku odluka o izboru lokacije najvažnija i najviše se tome nadaju ??
[/quote]
Ključna riječ je "dioničara-forumaša"… zar ti misliš da je ovaj forum središte zbivanja svih investitora… promisli malo kolega….
[/quote]
Naravno da ne mislim, ali mislim da si ti malo previše nervozan. Možda si već predugo dioničar Diokija ??
Pa nije valjda da ste postali nestrpljivi i nesigurni ? Dioki će i bez škoje i inih polako svojim tokom.
Nema potrebe za nervozom i nestrpljenjem. Umjesto retoričkog pitanja.. zašto je prodao Škojo? ( i pritom dobro zaradio, te ostavio solidnih 1500kom. na lageru), treba okrenuti tezu s drugim pitanjem…zašto je onaj (oni), kupio toliku količinu?…(sigurno ne da izgube)!!!
kolege, da li netko od vas zaista očekuje danas konačnu odluku o izboru lokacije ?
Da ponovimo……
09.05.2008. 16:30
Održan sastanak Povjerenstva za odabir lokacije za izgradnju LNG terminala
……Također, na sastanku je dogovoreno da Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva pokrene izradu strateške studije utjecaja na okoliš za lokacije o kojima će se nastaviti razgovarati. te je dogovoreno da će se sljedeći sastanak Povjerenstva održati u roku od dva tjedna.
29. svibanj 2008. jučer
24. sjednica Vlade Republike Hrvatske
13. Prijedlog uredbe o procjeni utjecaja zahvata na okoliš (EU)
14. Prijedlog uredbe o informiranju i sudjelovanju javnosti i zainteresirane javnosti u pitanjima zaštite okoliša (EU)
15. Prijedlog uredbe o strateškoj procjeni utjecaja plana i programa na okoliš (EU)
Evo kako to ide. Sve svojim redom i temeljito. Pored 11 europski zakona koji su nužni za uspješno privođenje kraju pregovora s EU, Vlada je u Dnevni red ugurala i 3 Uredbe koje su nužne za izradu Studije o utjecaju na okoliš!
Naravno da ne mislim, ali mislim da si ti malo previše nervozan. Možda si već predugo dioničar Diokija ??
Obraćaš se pogrešnoj osobi kolega… nervoza je riječ od koje treba bježati kad je burza u pitanju… ne znam što bi trebalo značiti predugo dioničar diokija… nisam špekulant kao mnogi na našoj burzi, koji su btw u zadnjih nekoliko mjeseci izginuli do bola… skupljanje u tišini i strpljenje…
Ukoliko se ne varam R.Čačić je imao velike zamjerke oko sporosti donošenja odluke o izboru lokacije LNG terminala ??
Da li se to smišljeno odugovlači ili je jednostavno u pitanju nesposobnost ??
nalog za kupnju od 33 kom po 549, a nalog za prodaju 110 kom po 550 kn???
Kupnja ukupno 649 kom, prodaja 5784 kom ??
gledam ovo godišnje ultra-loše izvješće i pitam se dokle će taj ježić sisati lovu iz dioki-a? zar je moguće da nekon poduzetih mjera dioki i dalje posluje s gubitkom, još i većim od prošlogodišnje? da nije tog LNG-a, valjda bi cijena pala na 200 kuna, a još je i taj škojo izašao…samo se nadam da se nećete uspaničiti kao što inače radite…i nadam se da cijena nije ukalkulirala LNG….nadam se da ste postali malo čvršćih ručica….
Savo, ispao je Škojo, ali zato vratio se Drago u top 10.Računaj na njegovih 2799 kom.
Ali Filipović zasigurno neće. Njemu za industriju namještaja su neophodni polimeri,npr ABS…
Ali Filipović zasigurno neće. Njemu za industriju namještaja su neophodni polimeri,npr ABS…
[/quote]
Marijan će se " besramno" obogatiti na Diokiju.Interesantno, nigdje nisam našao "trag" njegovog ulaza u Dioki. Navodno je bilo u pitanju nekakvo prebijanje dugova sa državom. U svakom slučaju prosjek njegova ulaza ima dvije znamenke.
[/quote]
Marijan će se " besramno" obogatiti na Diokiju.Interesantno, nigdje nisam našao "trag" njegovog ulaza u Dioki. Navodno je bilo u pitanju nekakvo prebijanje dugova sa državom. U svakom slučaju prosjek njegova ulaza ima dvije znamenke.
[/quote]
Nešto si mi malo zahrđao….nisi reagirao na jedan dobar centaršut!
Npr indirektna najava lokacije iz Uredbi koje su jučer donesene!!!!
Vlada je donošenjem uredbi direktno objavila i lokaciju – Omišalj!!!
Npr indirektna najava lokacije iz Uredbi koje su jučer donesene!!!!
Vlada je donošenjem uredbi direktno objavila i lokaciju – Omišalj
Ajde, možemo u jednu ruku reči daje to objava lokacije, međutim znaš kako je, dok nije službeno uvijek postoji neki crv sumnje. Ali ne brinem, sve sjeda na svoje mjesto.