Zašto je Škojo nakon što je toliko vremena držao Dioki izašao na ovom nivou? Malo je čudno. Ima li neko smisleno objašnjenje?
Teško je sad špekulirati o razlozima, ali činjenica je, da je nalog na kupnji stajao dobra dva tjedna. Da je htio odmah, mogao je, očito je na djelu bilo "vaganje". Kad se pojavio nalog na kupnji sjećam se da sam napisao " djeluje kao da neko baca rukavicu nekom od većih dioničara"..
Stagniramo,možda i nije sve tako bajno kako se na forumu može čuti.Gdje su ti investitori koji ne prepoznaju *dobru*dionicu.Sve se bojim da je lng već uračunat u trenutnu vrjednost dionice.
Zato se nadam da će ostala investiranja više podignut rejtig dionice.
Ja osobno mislim da će cijena biti katapultirana prema gore iz dva razloga:
1. Cijena je već bila na 700 kna.
2. Inv.fondovi su van te dionice iz razloga što lovu svakodnevno vrte i ne mogu čekati (poput nas) u jednoj dionici i biti na milosti i nemilosti sporosti dosnošenja odluke nekakvog Povjerenstva. Ima i drugih prilika – svakodnevno, a treba opravdati i dnevni i tjedni i mjesečni rast. Ja mislim da će se vratiti kao ose na tu dionicu.
Pa nije valjda da ste postali nestrpljivi i nesigurni ? Dioki će i bez škoje i inih polako svojim tokom.
Pozdrav,
nadam se da ste čuli: Moguće vlasničko povezivanje Novog lista i Glasa Istre
kolege, da li netko od vas zaista očekuje danas konačnu odluku o izboru lokacije ?
kolege, da li netko od vas zaista očekuje danas konačnu odluku o izboru lokacije ?
Kolega, bolje ti je da nisi ni ulazio u ovu dionicu ako ti je lokacija lng-a i objava iste jedini kriterij… Vidim da je dosta novih tu s tom namjerom… Niste ni svjesni potencijala koji leži u ovim papirima… Spoznat ćete to vrlo skoro…
Kolega, bolje ti je da nisi ni ulazio u ovu dionicu ako ti je lokacija lng-a i objava iste jedini kriterij… Vidim da je dosta novih tu s tom namjerom… Niste ni svjesni potencijala koji leži u ovim papirima… Spoznat ćete to vrlo skoro…
[/quote]
kolega, sve je to u redu što kažeš. No, nije li za većinu dioničara-forumaša u ovom trenutku odluka o izboru lokacije najvažnija i najviše se tome nadaju ??
Ne očekuje.
Po treći put ponavljam: do kraja lipnja.
Čini mi se da Vlada temeljito odrađuje svoj dio posla. Jučer je doneseno nekoliko Uredbi koje su nužne za izradu SUO, a u skladu s EU zakonodavstvom.
Sama objava lokacije je pitanje dana i jedna obična formalnost, koja će, dakako, imati znatna utjecaja na ZSE.
[/quote]
kolega, sve je to u redu što kažeš. No, nije li za većinu dioničara-forumaša u ovom trenutku odluka o izboru lokacije najvažnija i najviše se tome nadaju ??
[/quote]
Ključna riječ je "dioničara-forumaša"… zar ti misliš da je ovaj forum središte zbivanja svih investitora… promisli malo kolega….