Eto tako to ONI rade,a kako će zaraditi;; STRAŠNO
Ono… totalno.
Gle, još mi je bilo čudno. Kao dva frajera, ukupno 5.550.000 Kn isplaćeno.
Nije mi danima bilo jasno kako će se to
Zato mislim da mora biti još jedna prodaja da bi se nalog na kupnji brojčano izjednačio sa nalogom na prodaji.
Strašno.
Ono… moraš znati i kako im se kučni ljubimci zovu i kad idu u parkić vršiti bu-bu i pi-pi da bi skužio sve te njihove kukuljancije na burzi.
Vrlo sumnjivo..prošli su svi nalozi do 530 ??
Nova odgoda odluke ili nešto drugo (promjena lokacije) ???
Ne vjerujem. To se samo malo ekipa uplasila, a netko iskoristio priliku.
A moguce da je i ovo sa strane kupnje od Novoga lista.
Mislim da poslije rucka se vracamo na razine od 550,00kn.
[/quote]
Informacije mi se čine točne.U tom slučaju je to dobar pokazatelj.Ljudi su dobili brdo para od prodaje novog lista pa traže gdje je najbolje da to još podebljaju.
[/quote]
Mislim da ovo ima veze samo sa dvije banke.
A to je dobro.
S.Baracuda,
što misliš na kojoj razini bi se mogla desiti druga transakcija?
Ovako izgleda da ovaj što kupuje nije htio dati iznad 555 a ovaj što je prodavao je čekao da
se skupi iznad 555 pa da poklopi sve. Dobro za oboje.
Samo mi to već spada u područje nedozvoljenog. Mogli su to obaviti mimo redovne trgovine.
Jedino u cijeloj priči što me veseli: nekome 2,5 milje na 555 nije skupo.
520 1 kom. Ko se to zajebava?Treba im još niža cijene za novi utovar.Uvijek će naći neke paničare koji spuštaju cijenu.
Nije to toliki utjecaj Jakovčića koliki Adrisa! Kasica prasica se treba isprazniti ali gdje?
Idealna prilika je gradnja LNG terminala!
Da se mene pita ja bih im dao da DOKAPITALIZIRAJU Dioki!
Itako će Dioki trebati brdo love za nove projekte, a to je jednostavan način za prikupit novac!
Netko reče da je jutros slušao Vlahovića, a tema je bio, izmeđuostalog, LNG terminal na Krku i planovi Adrisa u svezi toga!
Evo kako se o toj temi pisalo 09.05.2008.
Izgleda da ne bumo opet gledali Dioki ispod 500. Kupnja se puni dok je prodaja šuplja sve do
575 (dokle ja vidim).
Gužva u šesnaestercu. A sad je i onaj fašist Menia u Glasu Istre zaprijetio LNG terminalom u Tršćanskom zaljevu.
Bit’ će ovih dana boljeg dokupa nego što sam sanjao….
http://www.fiumanka.hr/2008/novosti.php…………Necu donositi nikakve zakljucke niti predvidjanja ali lijepo je znati tko je Generalni sponzor najveceg sportskog dogadjanja u Kvarneru.
Pozdrav
Gužva u šesnaestercu. A sad je i onaj fašist Menia u Glasu Istre zaprijetio LNG terminalom u Tršćanskom zaljevu.
Bit’ će ovih dana boljeg dokupa nego što sam sanjao….
Tršćanska luka je duboka cca 16 metara pa može primati LNG brodove manje nosivosti, mislim do cca 100.000 tona. Dubina luke Omišalj je 30-ak metara i može primati najveće LNG brodove. Samim time je isplativost Omišlja puno veća, dakle i plin koji bi se prekrcavao u Omišlju je puno jeftiniji.
Sava, prijatelju, mogu oni lupat što hoće, ali mi znamo gdje će za koju godinu pristajat LNG tankeri, i to one najveće mrcine.
I koja će tvrtka od toga imati jaaako velike koristi.
Evo vam i jedan inside info:
odluka o lokaciji za LNG terminal donijet će se najkasnije do kraja lipnja.
U svakom slučaju, mogla bi se dogoditi istodobno s Vladinim zelenim svjetlom za poskupljenje energije.
(doznao od Vladinih izvora)