DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Imam osjećaj da danas nebu baš bajno?

Sinoć je na HTV 1 u emisiji “Brisani prostor” jedna od tema bio LNG terminal i izbor lokacije. Svima koji su isto gledali jasno je da je jedini moguci izbor Omišalj-DINA. Polančec je telefonski na kraju ostavio neku malu mogucnost i druge lokacije ali to je zaista bilo neuvjerljivo.[thumbsup]

Uz ovo , ima još jedna vijest koja mi se sviđa.
Ježić se ovih dana ostavio funkcija u nogometu.Očito da mu treba vremena za nešto važnije – a investicije su i inače u punom jeku……tamo ekipa ne miruje.

Inzeresantan je omijer K/P
K-5530

P-5169
[thumbsup]
tTo je ocito uvod za sljedeci tjedan.[thumbsup]

šljaker:

OPORTUNIST, 16.05.2008. u 11:18
Imam osjećaj da danas nebu baš bajno?

Ide to gore laganim tempom, što je dobro.Moglo bi biti interesantno do kraja dana.

dobro jutro svima,,,,,[lol]

mogao bi se dogoditi na ovoj dionici paradoks kada objave di ce biti lng,da vecina pozuri kapitalizirati dobit ,pa da taj dan zavrsimo i u minusu[lol] [lol]

mogao bi se dogoditi na ovoj dionici paradoks kada objave di ce biti lng,da vecina pozuri kapitalizirati dobit ,pa da taj dan zavrsimo i u minusu[lol] [lol]

Mogli bi samo kratkoročni špekulanti pobrati neku siću.
Dugoročno tko dočeka 2012 taj će imati profit od najmanje 300% od sadašnje cijene i to je
moje najkonzervativnije mišljenje.

sve je moguće ali u ovo ne vjerujem.zanimljivo je da se sada javljaju neki s negativnim stavovima o dioki-u.uz ove sve informacije koje su na forumu čovjek ih mora smatrati malo neozbiljnima,uostalom sve če se vidjeti za koji dan.ja se danas malo podebljao pa što god drugi mislili o tome[wink]

pixma

kerefek76:

OPORTUNIST, 16.05.2008. u 12:24
Mogli bi samo kratkoročni špekulanti pobrati neku siću.
Dugoročno tko dočeka 2012 taj će imati profit od najmanje 300% od sadašnje cijene i to je
moje najkonzervativnije mišljenje.

Uzimajući u obzir navedenu godinu, prognoze su ti stvarno konzervativni-pesimistične.
btw. upravo prodao netko 134 kom. po bidu na 591 i ostalo 17 (151 kom.-radnički paketić, koja šteta).

Mr.Wiseguy: ” mogao bi se dogoditi na ovoj dionici paradoks kada objave di ce biti lng,da vecina pozuri kapitalizirati dobit ,pa da taj dan zavrsimo i u minusu[lol] [lol] ” Mogli bi samo kratkoročni špekulanti pobrati neku siću. Dugoročno tko dočeka 2012 taj će imati profit od najmanje 300% od sadašnje cijene i to je moje najkonzervativnije mišljenje.

Već 2009. kada se pusti u pogon plinovod Kukuljanovo – Omišalj mogu se u Dini očekivati određeni probitci!

Uzimajući u obzir navedenu godinu, prognoze su ti stvarno konzervativni-pesimistične. btw. upravo prodao netko 134 kom. po bidu na 591 i ostalo 17 (151 kom.-radnički paketić, koja šteta).
[/quote]
Imaš pravo, prognoza je konzervativna ali uzmi u obzir još koju moguću krizu i ne znam kakve sve
moguće potrese na burzi. Cilj mojeg ulaganja je pobijediti inflaciju i ostvariti veći profit od bilo kakve
štednje a sve iznad toga je itekako dobrodošlo.

danas u novom listu objavljeni rezultati studije utjecaja diokija na okoliš Omišlja , i zaključak je da nimalo ne zagađuju okoliš— pa nije dioki uzalud kupio novi list[thumbsup]

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

New Report

Close