Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Sinoć je na HTV 1 u emisiji “Brisani prostor” jedna od tema bio LNG terminal i izbor lokacije. Svima koji su isto gledali jasno je da je jedini moguci izbor Omišalj-DINA. Polančec je telefonski na kraju ostavio neku malu mogucnost i druge lokacije ali to je zaista bilo neuvjerljivo.[thumbsup]
Uz ovo , ima još jedna vijest koja mi se sviđa.
Ježić se ovih dana ostavio funkcija u nogometu.Očito da mu treba vremena za nešto važnije – a investicije su i inače u punom jeku……tamo ekipa ne miruje.
šljaker:
OPORTUNIST, 16.05.2008. u 11:18
Imam osjećaj da danas nebu baš bajno?
Ide to gore laganim tempom, što je dobro.Moglo bi biti interesantno do kraja dana.
mogao bi se dogoditi na ovoj dionici paradoks kada objave di ce biti lng,da vecina pozuri kapitalizirati dobit ,pa da taj dan zavrsimo i u minusu[lol] [lol]
mogao bi se dogoditi na ovoj dionici paradoks kada objave di ce biti lng,da vecina pozuri kapitalizirati dobit ,pa da taj dan zavrsimo i u minusu[lol] [lol]
Mogli bi samo kratkoročni špekulanti pobrati neku siću.
Dugoročno tko dočeka 2012 taj će imati profit od najmanje 300% od sadašnje cijene i to je
moje najkonzervativnije mišljenje.
sve je moguće ali u ovo ne vjerujem.zanimljivo je da se sada javljaju neki s negativnim stavovima o dioki-u.uz ove sve informacije koje su na forumu čovjek ih mora smatrati malo neozbiljnima,uostalom sve če se vidjeti za koji dan.ja se danas malo podebljao pa što god drugi mislili o tome[wink]
pixma
kerefek76:
OPORTUNIST, 16.05.2008. u 12:24
Mogli bi samo kratkoročni špekulanti pobrati neku siću.
Dugoročno tko dočeka 2012 taj će imati profit od najmanje 300% od sadašnje cijene i to je
Uzimajući u obzir navedenu godinu, prognoze su ti stvarno konzervativni-pesimistične.
btw. upravo prodao netko 134 kom. po bidu na 591 i ostalo 17 (151 kom.-radnički paketić, koja šteta).
Mr.Wiseguy: ” mogao bi se dogoditi na ovoj dionici paradoks kada objave di ce biti lng,da vecina pozuri kapitalizirati dobit ,pa da taj dan zavrsimo i u minusu[lol] [lol] ” Mogli bi samo kratkoročni špekulanti pobrati neku siću. Dugoročno tko dočeka 2012 taj će imati profit od najmanje 300% od sadašnje cijene i to je moje najkonzervativnije mišljenje.
Već 2009. kada se pusti u pogon plinovod Kukuljanovo – Omišalj mogu se u Dini očekivati određeni probitci!
Uzimajući u obzir navedenu godinu, prognoze su ti stvarno konzervativni-pesimistične. btw. upravo prodao netko 134 kom. po bidu na 591 i ostalo 17 (151 kom.-radnički paketić, koja šteta).
[/quote]
Imaš pravo, prognoza je konzervativna ali uzmi u obzir još koju moguću krizu i ne znam kakve sve
moguće potrese na burzi. Cilj mojeg ulaganja je pobijediti inflaciju i ostvariti veći profit od bilo kakve
štednje a sve iznad toga je itekako dobrodošlo.
[/quote]
Imaš pravo, prognoza je konzervativna ali uzmi u obzir još koju moguću krizu i ne znam kakve sve
moguće potrese na burzi. Cilj mojeg ulaganja je pobijediti inflaciju i ostvariti veći profit od bilo kakve
štednje a sve iznad toga je itekako dobrodošlo.