ispravak netočnog navoda: CIJENA KOLIČINA 569,00 13 561,00 14 556,00 14 555,01 60 555,00 2,218
To meni sliči da se malo pogura cijena up.
Lik mi nije jasan, stalno povečava količinu. Možda baca rukavicu nekom večem da ga poklopi ili možda neku dogovorenu transkciju???
Da je dogovorena sve bi obavilo bez da mi to gledamo.
Netko tko nema mogućnost takvog dogovora , a nešto je saznao , je gadno zapeo….
Treba biti oprezan.
Onaj tko stvarno želi Diokijeve dionice se ne slika sa ovolikom količinom na bidu nego ih skuplja po asku i to umjerenim intezitetom.
A da je Diki naša miljenica – što jest, jest. [wink]
Pa slažem se sa Posejdonom.
Nije se jednom dogodilo da u zadnjem trenu netko povuče tako velike naloge.
Ne vidim drugi smisao ovoga, iako bih rado željela vidjeti drugi smisao… npr. da netko stvarno želi kupiti u komadu 2000 komada.
A možda se netko iz Novoga Lista nešto dogovara sa Ježićem he-he.
A da je Diki naša miljenica – što jest, jest. [wink]
Da Diki… [smiley]
Pa slažem se sa Posejdonom. Nije se jednom dogodilo da u zadnjem trenu netko povuče tako velike naloge. Ne vidim drugi smisao ovoga, iako bih rado željela vidjeti drugi smisao… npr. da netko stvarno želi kupiti u komadu 2000 komada. A možda se netko iz Novoga Lista nešto dogovara sa Ježićem he-he.
To se događa , ali obično prije početka trgovanja.
A ovako , ako se recimo neki fond želi istresti s 1000 komada , a nalog za kupnju je izložen već sat vremena ,kako ćeš ga povući ? Reći šalio sam se ?
Na ovoj će dionici biti raznih tobogana i naravno da oprez nije naodmet ali ne kužim tehniku povlačenja…
Posejdone, se sjećaš onih naših koktelića prije dvije godine na terasi u Opatiji dok smo gledali naš Dioki na obzorju kako se bijeli, a bio je i zalazak sunca? Dioki nikada nije izgledao lijepši kao tog predvečerja.
Hmm, Dioki nikada nije bio jeftiniji kao tog predvečerja. [rolleyes]
” To se događa , ali obično prije početka trgovanja. A ovako , ako se recimo neki fond želi istresti s 1000 komada , a nalog za kupnju je izložen već sat vremena ,kako ćeš ga povući ? Reći šalio sam se ? Na ovoj će dionici biti raznih tobogana i naravno da oprez nije naodmet ali ne kužim tehniku povlačenja…
Ne znam… ovo mi je pre-dobro da bi bilo istinito (taj nalog).
A što se tiče naloga… pa mogu oni povući nalog kada god žele, u bilo kojem momentu.
Zar ne?
Slow day po prometu. Netko jako kupuje, ali nitko jako ne prodaje… ipak je 12:30 i 500k prometa….
ajme, koji filozofi…
netko velik je izložio na kupnji nalog težak milju i tristo tisuća kuna.
meni je ta činjenica dovoljna.
a ne ko iz vica o crnogorcu koji je polagao matku u večernjoj.
pita komisija:
– je li, jado, kolko je dva i dva?
crnogorac, nakon 15-ak minuta dubokog razmišljanja:
– a, rečite, ima li još kakvijeh podataka?
Posejdone, se sjećaš onih naših koktelića prije dvije godine na terasi u Opatiji dok smo gledali naš Dioki na obzorju kako se bijeli, a bio je i zalazak sunca? Dioki nikada nije izgledao lijepši kao tog predvečerja. Hmm, Dioki nikada nije bio jeftiniji kao tog predvečerja. [rolleyes]
Sjećam se tvog prekrasnog osmjeha i tvoja dva okeca koja su se zacaklila svaki put kada bi bacila pogled na našu Diokicu….[smiley]