jovica:
” @ jovica Drago mi što si uspio zaraditi na Diokiju nakon nekadašnjeg dugog “dumanja”, međutim pravi posao češ napraviti jedino, ako u ponedjeljak kojim slučajem uspiješ ponovno ući na 550-560( uz puno sreće i brzine).
”
Mislim da ću uspjeti ući i mnogo niže od tvoje spomenute razine.
Čekam na bidu od 430-450kn. A sve ovisi od sutra možda i niže.
Nije ti Dioki kao TNSA, tamo je priča “zdehavoja”, dok na Diokiju tek započinje.[wink]
@ febo Vidim, malo te “prebacilo” oko izračuna površine. Nije vrag da si “izašao”, nakon ulaska 20.12.2007. ( oko 592).
nisam izašao još….iz DIOK-ija izlazim sa zaradom i to definitivno, a u zaradi trenutno još nisam…
pozdrav svim DIOK-ičarima na Forumu pa i Savi Kovačeviću.
[smiley]
Nema izlaska prije objave sigurno,a i onda je pitanje,treba sačekati da sve krene u proizvodnju.Par malo jačih zima i problema s rusima i to je to[wink]
febo:
” @ febo Vidim, malo te “prebacilo” oko izračuna površine. Nije vrag da si “izašao”, nakon ulaska 20.12.2007. ( oko 592).
”
nisam izašao još….iz DIOK-ija izlazim sa zaradom i to definitivno, a u zaradi trenutno još nisam…
pozdrav svim DIOK-ičarima na Forumu pa i Savi Kovačeviću.
Zna febo gdje treba biti strpljiv i dočekati “veliku igru”.[thumbsup]
pixma:
S objavom tek počinje “velika priča Diokija”.[smiley]
jovica:
[/quote]
Nemam ja ništa protiv Diokia da me napadaš,znam da će se tu dati lijepo zaraditi,samo je pitanje kada.
A što se tiče TNSA,kolega varaš se.
Uostalom živi bili pa vidjeli.
Želim ja da Dioki ode sutra i na 800kn,ali bojim se da neće ići još tako brzo.
Pozdrav
pixma:
[/quote]
Što se mene tiče Povjerenstvo je OBJAVILO lokaciju; i ne samo to ono je zatražilo da se izradi Studija utjecaja na okoliš!
Citiram: Također, na sastanku je dogovoreno da Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva pokrene izradu strateške studije utjecaja na okoliš za lokacije o kojima će se nastaviti razgovarati. te je dogovoreno da će se sljedeći sastanak Povjerenstva održati u roku od dva tjedna.
Kako je međunarodni konzorcij već pokrenuo niz istražnih radnji na lokaciji Dine moj je stav da sve napreduje u željenom pravcu a to je LNG terminal na Krku.
Jakovčić: LNG se namješta Krku
” Najpogodnije lokacije za gradnju LNG terminala su Dina na otoku Krku”…
Vaš link[smiley][smiley][wink]
Novi List , 10.05.08.:
….”Ako istarski župan i dalje ostane kod stava da je gradnja terminala na lokaciji Ubac neprihvatljiva , a na njegovo mjesto ne upadne Plomin,koji je iz igre ispao zbog nedostatka prostora ,onda će kao jedina moguća lokacija…ostati Omišalj.Iako ne žele davati službene izjave , članovi povjerenstva…..neslužbeno su nam potvrdili da je takav rasplet i najizgledniji , odnosno gotovo siguran.……..to neće biti konačna odluka , jer će nju , na preporuku povjerenstva donijeti Vlada.Nakon toga trebalo bi se konačno dogoditi uključivanje domaćih poduzeća , Ine , HEP-a , i Plinacroa u konzorcij LNG Adria…..Tako bi se dvije i pol godine nakon najave Vlade da će se u Hrvatskoj graditi terminal vrijedan oko 700 mil Eura , taj projekt mogao pokrenuti s mrtve točke…..”
Nakon ovog igrači koji su izrazito skloni riziku vjerojatno će se kladiti protiv Omišlja.Samo , pitanje je koliko će ih biti.Jakovčić sigurno ne……
Omišalj je siguran 99,99%,
djelatnici Diokija govore o tome kao o gotovoj stvari…
Nije mi u interesu napuhavati stvari več iznositi moje mišljenje koje se temelje na izjavama visoko
pozicijoniranih članova uprave DIOK-ija.
Te moj portfelj ima 80% DIOK-ija i imam u planu danas još u dokup[smiley]
Opa.. sto se ovo pojavilo na asku??
530,00 300
530,99 300
538,00 130
542,00 20
542,09 2
to netko stopa cijenu ili??
kakav je ostatak ponude- vidim sam prvih 5
Omišalj je siguran 99,99%, djelatnici Diokija govore o tome kao o gotovoj stvari… Nije mi u interesu napuhavati stvari več iznositi moje mišljenje koje se temelje na izjavama visoko pozicijoniranih članova uprave DIOK-ija. Te moj portfelj ima 80% DIOK-ija i imam u planu danas još u dokup[smiley]
Evo ti prave prilike za jeftin dokup……