strgao mi se kalkulator pa nikako da izračunam koliko ću možda zaraditi,dok ga ne popravim ne prodajem,a i šefovi stalno ganjaju na rad pa se ne stigne nabaviti novi kalkulator, a valjda će biti neka sića[proud]
šalu na stranu, ako bude sreće nadam se da dioki neću još dugo morati prodavati, njegova vrijednost može samo rasti kroz godine i to sigurno više nego što i jedna banka daje kamate na oročenje a kako nam se mnogi prijete porastom cijene hrane i energije treba taj minus nekako nadoknaditi, uh šef stiže moram ići[lol]
strgao mi se kalkulator pa nikako da izračunam koliko ću možda zaraditi,dok ga ne popravim ne prodajem,a i šefovi stalno ganjaju na rad pa se ne stigne nabaviti novi kalkulator, a valjda će biti neka sića[proud] šalu na stranu, ako bude sreće nadam se da dioki neću još dugo morati prodavati, njegova vrijednost može samo rasti kroz godine i to sigurno više nego što i jedna banka daje kamate na oročenje a kako nam se mnogi prijete porastom cijene hrane i energije treba taj minus nekako nadoknaditi, uh šef stiže moram ići[lol]
A ja bih dometnuo. “nije sve u placi Diokija, nesto je i u dionicama Diokija”
Idem danas u Mandi, ne toliko da nešto kupim, nego da malo pogledam lokaciju!
kaj se ovom zadnjem u 37 minuti tak Dioki zameril?
Covjek samo nesto [huh] Ali nam je polomio pola bida
smirite se dječarci, opet bi pumpali, no ovih dana netko se istresao a drugi utresao, naravno uz hrpu malenih strašljivaca koji će nas pratiti na putu do tri nule ….na žalost.
smirite se dječarci, opet bi pumpali, no ovih dana netko se istresao a drugi utresao, naravno uz hrpu malenih strašljivaca koji će nas pratiti na putu do tri nule ….na žalost.
M. Filipovic se istresao 10k komada od 02 mjeseca, neki skrbnicki su se pojacavali….
sigurno nije lijepo vidjeti da izlazi marijan filipović, jedan od najboljih investitora na našoj burzi. koja li mu je dionica pala u oko da je odlučio prodavati dioki? znam da je dokupljivao tisak i industrogradnju. ima li još koja?
malo je vjerojatno, ali ipak postoji 20% šanse da terminal ne bude na krku jer jakovčić i sanader su u prešutnoj koaliciji zbog viših interesa. nadam se da ste svjesni da je i lokacija u istri jednako dobra za dioki i da nećete sumanuto prodavati dionice ako dođe do takve odluke. ne vjerujem da nećete ali se toplo nadam jer dioki će dobiti što mu treba i preko mora….hold.
Odrzan sastanak………….odluke jos nema…….http://www.mingorp.hr/default.aspx?id=1624
Pozdrav