reko sam da se toga bojim neko ga je pre rano blokiro. i sada tepi po sirotinji (Mi) koja je dosla pobrat mrvice.
Nebi se složio…… Isti scenarij kao i jučer…….. Odbije se -20 kn pa krajem dana prijeđe vrh….
Promet opet preko 1.5 mil…….[shocked]
Kolega SPANCIR cijena je 10.01.ove godine bila 680kn, dakle prije korekcije. Ne morate se sloziti samnom ali to je moje misljenje.
Znam da bi se kolega Cayman slozio[wink]
kamenac:
” Može, ali za malo veću lovu. Recimo … u 5000 kn.
”
fali ti jedna nula.
a kako je krenulo, bojim se da i s tom jednom dometnutom to ne bi bio veći iznos
Ma pusti ih kameni, ne vole ljudi čitati, a otkad sam ja pisao, da samo korektnom revalorizacijom imovine prelazimo book iznad 1xxx kuna, ne spominjući nikakvi LNG, etilen, etan, VCM, PVC, perokside,epsik…..itd[thumbsup]
Koja promjena trenda, nevjerojatno…zadnja 571[bye]
pa kako te više nije sram? tako si i jučer ujutro govorio o “toboganu i špekulacijama” pa je dioki završio u blokadi popodne. pojaviš se na svakoj dionici koja ostvaruje neki rast i neargumentirano predviđaš najgori scenario i stavljaš bye bye smajliće… patetično…
dioki je u tjedan dana napravio rast od skoro 50% i ti sad pišeš o promjeni trenda… dok ti piskaraš ljudi zarađuju, razmisli malo o tome.
[bye][bye][bye] i tebi i tvojim postovima…
…ne vole ljudi čitati, a otkad sam ja pisao, da samo korektnom revalorizacijom imovine prelazimo book iznad 1xxx kuna, ne spominjući nikakvi LNG, etilen, etan, VCM, PVC, perokside,epsik…..itd[thumbsup]
margaritas ante porcos…
tako ti je to, kolega
valentine:
Volim kad tako pišeš, i jučer si govorio o toboganu, a gdje je na kraju otišlo….[wink]
kamenac:
[/quote]
A šta bi ti htio, da se m2 na Žitnjaku vrednuje 200EUR s priključcima umjesto 80DEM po koliko se svojedobno vrednovao!!!
I onda to još pomnožiš s cca 1.000.000,00 m2!
Nadam se da ćete zaraditi na Diokiju jer ja svojedobno jesam !
Pozdrav Kamencu i ekipi !
A da dionica vrijedi to je istina , možda i puno više od najoptimističnijih postova dr. Caymana !
[cool][thumbsup]
Samo zemljište je 3 milijuna m2, a stara valorizacija koja i danas egzistira je 54,36 kuna po m2[lol]
Volim kad tako pišeš, i jučer si govorio o toboganu, a gdje je na kraju otišlo….[wink]
I ja isto volim, na Diokiju nema puno prodavatelja, to je važno reći.[thumbsup]
A da je bio tobogan bio je, zar nije?
Tobogan je kad govorimo o velikom padu, popračen velikim iskrcajem, a koliko pamtim radilo se samo o kratkotrajnoj i blagoj kapitalizaciji.Danas, opet interesantna završnica.[wink]