DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

reko sam da se toga bojim neko ga je pre rano blokiro. i sada tepi po sirotinji (Mi) koja je dosla pobrat mrvice.

Nebi se složio…… Isti scenarij kao i jučer…….. Odbije se -20 kn pa krajem dana prijeđe vrh….

Promet opet preko 1.5 mil…….[shocked]

NOĆ je NAJMRACNIJA pred SVITANJE!!!!!!!!!!!!!!!

Kolega SPANCIR cijena je 10.01.ove godine bila 680kn, dakle prije korekcije. Ne morate se sloziti samnom ali to je moje misljenje.
Znam da bi se kolega Cayman slozio[wink]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

kamenac:

OPORTUNIST, 09.05.2008. u 13:08
vorda:
” Može, ali za malo veću lovu. Recimo … u 5000 kn.

fali ti jedna nula.
a kako je krenulo, bojim se da i s tom jednom dometnutom to ne bi bio veći iznos

Ma pusti ih kameni, ne vole ljudi čitati, a otkad sam ja pisao, da samo korektnom revalorizacijom imovine prelazimo book iznad 1xxx kuna, ne spominjući nikakvi LNG, etilen, etan, VCM, PVC, perokside,epsik…..itd[thumbsup]

Koja promjena trenda, nevjerojatno…zadnja 571[bye]

pa kako te više nije sram? tako si i jučer ujutro govorio o “toboganu i špekulacijama” pa je dioki završio u blokadi popodne. pojaviš se na svakoj dionici koja ostvaruje neki rast i neargumentirano predviđaš najgori scenario i stavljaš bye bye smajliće… patetično…
dioki je u tjedan dana napravio rast od skoro 50% i ti sad pišeš o promjeni trenda… dok ti piskaraš ljudi zarađuju, razmisli malo o tome.

[bye][bye][bye] i tebi i tvojim postovima…

Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi.

…ne vole ljudi čitati, a otkad sam ja pisao, da samo korektnom revalorizacijom imovine prelazimo book iznad 1xxx kuna, ne spominjući nikakvi LNG, etilen, etan, VCM, PVC, perokside,epsik…..itd[thumbsup]

margaritas ante porcos…
tako ti je to, kolega

hate red

valentine:

OPORTUNIST, 09.05.2008. u 13:20
Koja promjena trenda, nevjerojatno…zadnja 571

Volim kad tako pišeš, i jučer si govorio o toboganu, a gdje je na kraju otišlo….[wink]

kamenac:
sava, 09.05.2008. u 13:20
vorda: ” Može, ali za malo veću lovu. Recimo … u 5000 kn. ” fali ti jedna nula. a kako je krenulo, bojim se da i s tom jednom dometnutom to ne bi bio veći iznos
Ma pusti ih kameni, ne vole ljudi čitati, a otkad sam ja pisao, da samo korektnom revalorizacijom imovine prelazimo book iznad 1xxx kuna, ne spominjući nikakvi LNG, etilen, etan, VCM, PVC, perokside,epsik…..itd[thumbsup]
[/quote]

A šta bi ti htio, da se m2 na Žitnjaku vrednuje 200EUR s priključcima umjesto 80DEM po koliko se svojedobno vrednovao!!!
I onda to još pomnožiš s cca 1.000.000,00 m2!

Nadam se da ćete zaraditi na Diokiju jer ja svojedobno jesam !
Pozdrav Kamencu i ekipi !

A da dionica vrijedi to je istina , možda i puno više od najoptimističnijih postova dr. Caymana !

[cool][thumbsup]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

@sava

Samo zemljište je 3 milijuna m2, a stara valorizacija koja i danas egzistira je 54,36 kuna po m2[lol]

Volim kad tako pišeš, i jučer si govorio o toboganu, a gdje je na kraju otišlo….[wink]

I ja isto volim, na Diokiju nema puno prodavatelja, to je važno reći.[thumbsup]

A da je bio tobogan bio je, zar nije?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Tobogan je kad govorimo o velikom padu, popračen velikim iskrcajem, a koliko pamtim radilo se samo o kratkotrajnoj i blagoj kapitalizaciji.Danas, opet interesantna završnica.[wink]

Mislim da je važno pripomenuti da ovaj rast Diokija nije balon niti tobogan već je itekako utemeljen.
Skrenite pozornost na istovremen jaki rast na Ini a svi znamo koja je poveznica.

New Report

Close