Nastavak trgovanja u 12.00.
Kolega moze li se znati gdje ste vidjeli taj podatak…na zse jos nije objavljen, hvala
A gdje nam je Bog mora????
Tu je!
Uživa u plodovima svog višemjesečnog investiranja…. [smiley][smiley][smiley]
Ah…. moja Diokica…. mala slatka Diokica…. [wink]
OPORTUNIST: ” Nastavak trgovanja u 12.00. ” Kolega moze li se znati gdje ste vidjeli taj podatak…na zse jos nije objavljen, hvala
Optima (blokada isto kad i DIOKI) – trgovanje nastavljeno.
sava: ” A gdje nam je Bog mora???? ” Tu je! Uživa u plodovima svog višemjesečnog investiranja…. [smiley][smiley][smiley] Ah…. moja Diokica…. mala slatka Diokica…. [wink]
Nabubrilo…ali nećemo stati na tom, nadam se!
Planovi su golemi, planirana proizvodnja od 5 milijardi 2009. traži golema ulaganja!
Goelme investicije; pitam se kako će se to isfinancirati! Ta u gubitku smo bili prošle godine!!!
[wink]
U koliko sati ćemo saznati gdje će biti LNG terminal ???
Samo da se nisu Jakovčić i Sanader ispod stola dogovorili za Rašu.
U koliko sati ćemo saznati gdje će biti LNG terminal ???
Samo da se nisu Jakovčić i Sanader ispod stola dogovorili za Rašu.
mi moze se on fućkat kad su strateski partneri prema svojim studijama odredili da im je najpogodniji omisalj… sta mu vrijedi Rasa ako izazove negodovanje njemaca i austrijanaca…. jakovcic i ekipa su sitne ribe za njih..
Jakovčić je dobio projekt Brijuna rivijera. Dosta više.
Jakovčić je dobio projekt Brijuna rivijera. Dosta više.
Treba biti strpljiv da se sve kockice poslože i da svi zainteresirani u cijeloj priči nađu svoj interes!
Većina glavnih je unutra, ali još se, bar ja tako mislim, traži pozicija za ADRIS!
Brdo love koje treba pametno investirati!
Kolega sava, da li je Adris zainteresiran za bilo koju lokaciju ili samo za jednu? Postoji onaj clanak gdje se pise na tu temu. Da li im je svejedno gdje bi bila ili ostaju pri prvom stajalistu?