Nemam DIOKI ali pratim malo tu i tamo… uprava je odlična, ljudi znaju šta rade, ali vidim ovoga Škoju u prvih 10, vidim ga i u Solarisu u prvih 10 … zna li tko di je još taj lik?
Solaris. I tamo je ne tako davno uletio.
Saladin:
[/quote]
Daj OPORTUNIST smanji ribu…..
Imam nekih planova, a tvoje drukanje mi se ne uklapa.
sava:
Imam nekih planova, a tvoje drukanje mi se ne uklapa
Da nemaš možda namjeru još malo akumulirati na ovoj smiješno niskoj razini?
Predugo se ceka odluka o lokaciji. jako neozbiljno.
http://www.poslovni.hr/77879.aspx
Koji smo mi likovi. Neodlucnost ce nas puno kostati.
Znali li netko kakvi su rezultati poslovanja za 2007. godinu
Još malo o Dioki-u.
STRUČNI SUSRET STRUČNJAKA ZA PLIN – Opatija
07.05.2008
Zajednička infrastruktura služi zajedničkim interesima,
dr. Michael Mertl, Adria LNG d.o.o.
08.05.2008
Uloga plina u razvoju hrvatske organske petrokemije
Nenad Gaćeša, Petar Popović, DIOKI Grupa
Zna li itko do kada ova naša nesposobna država ima namjeru odugovlačiti odluku o LNG terminalu? Stalno se najavljuje odluka, a nikako da se donese. Mislim da ni se definitivno trebala ubrzati ova odluka, kao i većina drugih. Očito se previše vremena gubi na birokraciju umjesto na konkretne poteze koji će ubrzati ovakve i slične odluke, koje će doprinijeti razvoju cijele države.
nalet:
Ne moraju se žuriti s objavom lokacije za LNG terminal(iako je najava vrlo skoro), jer ionako odluka o početku gradnje je predviđena za kraj godine , početak gradnje siječanj 2009, završetak gradnje 2011/2012. Međutim , ne mogu se oteti dojmu da se u zadnje vrijeme previše eksploatira tema LNG terminala. Hipotetsko pitanje , što bi se desilo da LNG terminal “nekim čudom” ne bude u Omišlju??
Hoće li prestati proizvodnja i rast prihoda? ……………………………. Neće!!!
Hoće li se zaustaviti investicijski ciklus od cca milijardu kuna?… Neće!!!
Hoće li nestati 3 milijuna m2 vrijednog zemljišta? ………………… Neće!!!
Osim toga , ako i bude “nekim čudom” odabrana druga lokacija za LNG terminal, za Dioki to predstavlja samo plan B, koji je spominjao i Belošević u svom intervju, što znači iskoristiti potencijale LNG terminala samo ovaj put uz infrastrukturno povezivanje( jasno velika je prednost ,ako je u tvom dvorištu).
Cijena je super povoljna za dokup,kada se vrati,odnosno kada se,, netko ,,dovoljno nakrca i cijena vrati na stare razine onda slijedi objava i novi uzlet na veće razine.
A LNG,to je formalnost ,šta mislite zašto je NOVI LIST sladak za DIOKI.
sanader dobiva novi list pod kontrolom, a zauzvrat daje lng na krku.