DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Savo,molim tvoja procjena.Koji vjerovnici)
će po postojećem biti isplaćen a gdje će isplata stati?Hvala na odgovoru.

GASFIN je preuzeo sva potraživanja HETA-e i H-ABDUCO.
Ne će se graditi golf tereni nego je cilj ZEMALJSKI terminal.
Pa ćemo imati zemaljski i vodeni istovremeno.
Naravno sukobi interesa i koncepcija koji traju 10-15 godina i jedan je od razloga raspada DIOKI dd.
Priča se ponavlja ili……………………

koliko dobivaju dioničari

Radnici su po meni tu negdje na granici da budu isplaćeni.Mi dioničari?……

Ugovor o ustupu potraživanja i prijenosu instrumenata osiguranja potpisan je 31. listopada 2017. godine.
Kako će se postaviti novi razlučni vjerovnik i koji su mu poslovni planovi za sada je još nejasno.
No zasigurno to je energetika i LNG.

Razlučnom vjerovniku Mamić, Perić, Rebarski, Rimac Odvjetničko društvo d. o. o. dosuđuje se nekretnina stečajnog dužnika upisana u zemljišne knjige Općinskog građanskog suda u Zagrebu, u zemljišno knjižnom odjelu Zagreb, k. o. Grad Zagreb, broj zk. ul. 30489, za iznos od 94.100,00 kn od čega je trošak u iznosu od 2.900,26 kn.
Površina Z.K. čestice je 126m2!

Radnici su po meni tu negdje na granici da budu isplaćeni.Mi dioničari?……
[/quote

Na kojoj granici ,Slovenskoj.

DINA Petrokemija ima novog vlasnika – Slovenac s tvrtkom u Luksemburgu platio je dugove tvornice iz Omišlja.

DINA Petrokemija ima novog vlasnika – Slovenac s tvrtkom u Luksemburgu platio je dugove tvornice iz Omišlja.

Pa nešto na svom računu ne vidim da je mi je novi vlasnik uplatio par stotina tisuća kuna koje mi je DINA ostala dužna.

?

Vaš link …

GASFIN jaka firma.
Imaju ugovor s Amerima o kupnji 2 mil tona LNG godišnje na 20 godina.

New Report

Close