DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

danas je ministar energetike Dobrović rekao za Novi list da se uz LNG na području Dine planira nova industrija.

danas je ministar energetike Dobrović rekao za Novi list da se uz LNG na području Dine planira nova industrija.

Danas je Dobrović bivši ministar!

Istina-ode ministar – ali će industrija Dine proradit.

Istina-ode ministar – ali će industrija Dine proradit.

aha samo sto nije…

Kada Heta zatvori prodaju …..
Kupac će odlučiti.
Za sada i LNG terminal čeka završetak postupka.

bivši državni tajnik za energetiku – koji je izbačen iz vlade sa ministrom- rekao je nedavno u Novom listu da su oni namjeravali da država pokrene posao na Dininom terenu…šteta što su izvisili…

da su oni namjeravali da država pokrene posao na Dininom terenu…

Svi su oni nesto namjeravali posebice pred izbore, no budimo realni, ono umalo , samo sto nije traje evo vec sestu (6 ) godinu , zapravo mi i nije jasan entuzijazam save i koskia. Nije da ja sad imam nesto protiv njih, no na svojoj sam kozi u vidu gubitka radnog mijesta osjetio sve cari hrvatske privatizacije… da ne spominjem kakvih sam se sve prica naslusao u proteklih 6 godina, a sve u stilu učenje o amerika kultura za boljitak veličanstveno država Kazahstan

http://www.novilist.hr/Vijesti/Regija/Otoci/POCELA-PRODAJA-ZEMLJISTA-DINE-Nekretnine-bivseg-Jezicevog-kompleksa-na-javnoj-drazb

Ajde da bar netko zaradi na propasti Diokija i njegovih investicijskih projekata!
Neto zarada 2,3 milijarde eura – prava sića!

Vaš link …

Radimo sve da se ubrza provedba projekta LNG terminala na Krku, rekao je nakon sjednice Vlade premijer Andrej Plenković. Zbog povjerljivosti teme, ne znaju se detalji Vladina zaključka, no radi se o odluci povezanoj s novcem za projekt.

Na zatvorenom dijelu sjednice Vlade jedna od točaka bio je zaključak u vezi s projektom terminala za ukapljeni prirodni plin na Krku. Kako se radi o točci koja nosi oznaku “povjerljivo”, nisu poznati detalji toga zaključka, osim da se radi o odluci povezanoj uz financijska sredstva.

Na konferenciji za novinare nakon sjednice predsjednik Vlade Andrej Plenković izjavio je kako može reći da Vlada radi “sve pretpostavke da se ubrza realizacija tog projekta koji je važan ne samo za jačanje položaja Hrvatske na energetskoj karti Europe, nego i za druge zemlje srednje Europe i za ubrzanje cijelog projekta za koji smo dobili sredstva od strane Europske komisije, i to su pretpostavke da se ide u tom smjeru”.
Vaš link …[/url]

Ajde da bar netko zaradi na propasti Diokija i njegovih investicijskih projekata!

Vaš link …

Na LNG Terminalu ce se isto toliko zaraditi koliko ste vi zaradili na DIOK-u!
Pogledajte kako se krecu cijene kompanija koje se bave distribucijom LNG plina i prirodnog plina na burzama!
Ovdje je jedino dobro sto bi ta sredstva za izgradnju postrojenja, trebali, navodno dobiti iz EU fondova!

Vaš link …

Na LNG Terminalu ce se isto toliko zaraditi koliko ste vi zaradili na DIOK-u!
Pogledajte kako se krecu cijene kompanija koje se bave distribucijom LNG plina i prirodnog plina na burzama!
Ovdje je jedino dobro sto bi ta sredstva za izgradnju postrojenja, trebali, navodno dobiti iz EU fondova!
[/quote]

Uz dužno poštovanje prema tvom stavu ja ipak preferiram konkretne činjenice iznesene u izvješću HERA-e.
Uz tarifu od 2.44 EUR/Mwh net benefits of the project are approximately 2.3 billion EUR!!!

Obzirom da je CBA rađen za 2 regulatory periods (3+5 years), ispada da je u igri oko 96 milijardi m3 plina, a što onda baca sasviim novo svjetlo na planirani terminal.
Kao prvo iskazan je vrlo veliki interes za zakup kapaciteta, a kao drugo to je oko 12 milijardi m3 plina godišnje?

New Report

Close