DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma s koje si ti planete pao???????? Dinamen, zivimo u Hrvatskoj ako slucajno nisi primjetio, ustavna sutkinja je Ingrid Anticevic Marinovic !!! Ostavi se puste tlapnje ” okani se corava posla ” osim ako nemas namjere snimiti sesti dio MISSION IMOSSIBLE sa Robertom Jezicem u glavnoj ulozi.

Teren za LNG na bubnju a Kanađanima ni traga

austrijanci prodaju svoje hipoteke u Diokiju i Dini za nešto preko 100 ME
ako netko kupi – a znati će se do kraja godine,natječaj traje još sedam dana – to znači da bi taj mogao kupiti i ostalo.
poz.

a sta je ostalo?

-nešto malo-sitno što že pripasti ostalim vjerovnicima- iako je to malo u predstečajnoj lažno predstavljeno kao 60 posto….
-zanima me samo da li će netko kupiti austrijske hipoteke čija je vrijednost narasla od prethodnog natječaja prije godinu i po za 10-15ME – naplatiti žele austrijanci i zrak nad Krkom-kamatare oni kamatare…a šljakeri i dioničari i mnogi vjerovnici mogu samo izgovarati: pushiiiiing …

-sve u svemu nevjerojatno je da je tako veliko i vrijedno poduzeće skršeno na takav način…jadno…hoće li netko za to odgovarati…pa neće…

i mene bas zanima hoce li tko kupiti

naravno i dalje ništa….

Predviđaju da će se Transakcija obaviti u ovom kvartalu.
Kolateral su i dionice Diokija.

kolateral????
znači li to da će netko platiti dionice?

Predviđaju da će se Transakcija obaviti u ovom kvartalu.
Kolateral su i dionice Diokija.

Tko to predviđa? Dosta ste vi tog predviđali pa eto di je dioki sada..

kolateral????
znači li to da će netko platiti dionice?

Pa valjda – ako platiš tj ako preuzmeš NPL-ove preuzeo si i kolateral, a tu su onda i dionice Diokija koje su u posjedu Dioki holding AG.

7.11.2016. sud u Milanu j oglasio prodaju 81,43% udjela u Ćuf doo za minimalnu cijenu od 100.000 EUR, nekako se poklopilo jedno i drugo. Vjerojatno zbog LNG.

7.11.2016. sud u Milanu j oglasio prodaju 81,43% udjela u Ćuf

Sava ,imas kakvu pouzdanu informaciju? Kako tece prodaja?

New Report

Close