DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

janko66:

OPORTUNIST, 20.04.2008. u 10:50
bravo sava,OPORTUNIST

Za korelaciju DIOKI-Adriaoil SPA, možemo očito koristiti sintagmu: “zaklela se zemlja raju, da se sve tajne doznaju”, a može i ” kad se male ruke slože…”[thumbsup]

OPORTUNIST: ” 13 forumaša x 100 kuna i izvješće je tu. ” Slažem se, treba iznaći modus. Možda bi moderator mogao pomoći. Ja ne volim plaćati karticom preko interneta.

OK, a kak ste to zamislili? Da putem tvrtke naručim od njih izvješće?

P.S. I moderator posjeduje dionice DIOKI-ja [smiley]

Suricata suricatta

sava: ” OPORTUNIST: ” 13 forumaša x 100 kuna i izvješće je tu. ” Slažem se, treba iznaći modus. Možda bi moderator mogao pomoći. Ja ne volim plaćati karticom preko interneta. ” OK, a kak ste to zamislili? Da putem tvrtke naručim od njih izvješće? P.S. I moderator posjeduje dionice DIOKI-ja [smiley]

Pa jednostavno je. Preuzet ću ga s Poslovnog po nekoj xxx cijeni a ti naplati preko računa za internet kao posebnu uslugu.

vjeko: ” sava: ” OPORTUNIST: ” 13 forumaša x 100 kuna i izvješće je tu. ” Slažem se, treba iznaći modus. Možda bi moderator mogao pomoći. Ja ne volim plaćati karticom preko interneta. ” OK, a kak ste to zamislili? Da putem tvrtke naručim od njih izvješće? P.S. I moderator posjeduje dionice DIOKI-ja [smiley] ” Pa jednostavno je. Preuzet ću ga s Poslovnog po nekoj xxx cijeni a ti naplati preko računa za internet kao posebnu uslugu.

Ok, vidjet ću sljedeći tjedan što se da učiniti i načini kako pa ćemo se dogovoriti

Suricata suricatta

sava: ” vjeko: ” sava: ” OPORTUNIST: ” 13 forumaša x 100 kuna i izvješće je tu. ” Slažem se, treba iznaći modus. Možda bi moderator mogao pomoći. Ja ne volim plaćati karticom preko interneta. ” OK, a kak ste to zamislili? Da putem tvrtke naručim od njih izvješće? P.S. I moderator posjeduje dionice DIOKI-ja [smiley] ” Pa jednostavno je. Preuzet ću ga s Poslovnog po nekoj xxx cijeni a ti naplati preko računa za internet kao posebnu uslugu. ” Ok, vidjet ću sljedeći tjedan što se da učiniti i načini kako pa ćemo se dogovoriti

SLIJEDEĆI TJEDAN….KAO DA SI REKAO “SLIJEDEĆE GODINE”
A DA PROBAŠ SUTRA!

Pa sutra počinje sljedeći tjedan ili?

Suricata suricatta

…pa za sada sunce sija…a nebo je na starom mjestu…[rolleyes]

Samo nabavi izvješće,platit čemo nekako,pa ljudi smo,dogovorit čemo se[thumbsup]

pixma

A što ako sam Hebrejac!

vjeko: ” Pa sutra počinje sljedeći tjedan ili? ” A što ako sam Hebrejac!

[smiley][smiley]

Suricata suricatta

samo recite gdje treba uplatiti i koliko, baš me zanima ta inf

evo zbog cega je kupljen Novi list[thumbsup]http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=ae1e3f7a-9f00-47bf-811e-cb9a56580227&readcomment=1&commentID=5f4bdcea-480a-44b4-98b6-8fbe56108d5d#comment[thumbsup]

New Report

Close