Prvo ročište u stečajnom postupku nad Adriaoilom je 30.10.2015:
Tribunale di Milano, Fallimenti, Ragione Sociale: ADRIAOLI S.P.A. IN LIQ.NE Indirizzo: Via Giuseppe Mazzini, 12 Milano 20100 (MI)P.Iva / Cod.Fiscale: 80021250156
Procedura nr.: 424, Apertura: 11-05-2015, Giudice: Dott.ssa Irene Lupo, Data prima udienza: 30-10-2015, Stato: Aperta
Molim da mi se netko od radnika sa ove liste javi (može i preko poruke)jer mi neke stvari tu baš nisu jasne. Ne zanima me ni ime ni cifra, samo bih želio shvatiti na koji način su vam obračunate neke stavke.
Hvala.
Prvo ročište u stečajnom postupku nad Adriaoilom je 30.10.2015:
Tribunale di Milano, Fallimenti, Ragione Sociale: ADRIAOLI S.P.A. IN LIQ.NE Indirizzo: Via Giuseppe Mazzini, 12 Milano 20100 (MI)P.Iva / Cod.Fiscale: 80021250156
Procedura nr.: 424, Apertura: 11-05-2015, Giudice: Dott.ssa Irene Lupo, Data prima udienza: 30-10-2015, Stato: Aperta
Ode veš mašina……
Istovremeno u HR Kijac dd prošao PSN!
UP – I/110/07/13-01/4449 04-06-15-4449-98
Rješenje trgovačkog suda o sklopljenoj nagodbi pred sudom 15.07.2015 13:01
Šta će se s ĆUF doo dogoditi?
Prodaja ili…….nešto treće.
Neki tu pišu g.luposti da će Ježić kupiti Dioki za 5 milja dolara.
Kolega, to je bio SARKAZAM.
Otkriveno je najveće nalazište prirodnog plina na Mediteranu, točnije na obalama Egipta, a otkrila ga je skupina talijanskih naftnih inženjera.
Vaš link …
Treba li EU “naš” LNG uopće?
Otkriveno je najveće nalazište prirodnog plina na Mediteranu, točnije na obalama Egipta, a otkrila ga je skupina talijanskih naftnih inženjera.
Vaš link …
Treba li EU "naš" LNG uopće?
Krčani, šta ima kod vas? Kako napreduje stečaj, jeste službeno u stečaju ili još ne? Jel vas obilaze investitori? Jel vas sindikalisti i dalje hrane lijepim pričama ili su i oni odustali?
Stečaj je otvoren a njegovo pokretanje se očekuje u 10. mjesecu. Mi preostali radnici dobili smo otkaze i sad smo na zavodu za zapošljavanje. Investitori navodno stalno obilaze, a sindikalisti se više ne čuju…
zahvaljujem na odgovorima, jedino mi nije jasno da se to toliko odužilo jer bilo je kao nešto u 7, mjesecu u vezi stečaja. Dakle u 4 godine ove vlade, problem će se jedva stići rješiti – stvarno su sposobni i brzi
zahvaljujem na odgovorima, jedino mi nije jasno da se to toliko odužilo jer bilo je kao nešto u 7, mjesecu u vezi stečaja. Dakle u 4 godine ove vlade, problem će se jedva stići rješiti – stvarno su sposobni i brzi
A cuj oni su ” temeljiti” docekali smo izbore 2012 uz velika obecanja, a jedino sto su napravili uhljebili su HNS kadar s LNG-om koji nakon ovog nalazista kod Egipta vise nema nikakvog smisla…[emo_zacudjen]
Velik broj tvrtki zainteresiranih graditi LNG-terminal na Krku
Vaš link …