DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Šta je ovo, preslagivanje na 410, možda “market maker”?

pojela maca… nema ga više 😉

i to je to...

krivog dijela posta ste se uhvatili, plaća nije bitna, bitan je onaj dio o zadržavanju dionica u radničkim rukama i kako to postići, ja sam siguran da će dionica ići gore neovisno o povišicama i GFI, FI će biti objavljen onako kako to firmi odgovara

krivog dijela posta ste se uhvatili, plaća nije bitna, bitan je onaj dio o zadržavanju dionica u radničkim rukama i kako to postići, ja sam siguran da će dionica ići gore neovisno o povišicama i GFI, FI će biti objavljen onako kako to firmi odgovara

E radniče, radniče……
Znamo i mi držat dionice!

da nas je barem više

a sve ovisi… možda je bolji jedan MFilipović nego 150 radnika dioničara… on će uvijek dići lombard ili margin za nešto novo a jako teško prodati, a radnicima lova zatreba pa daj što daš, platio 3000 zaradio 50-60000

i to je to...

da nas je barem više

Nego reci ti meni jeli došla lokacijsak i građevinska za kogeneraciju!
Navodno više nećete kupovati el. energiji na Žitnjaku; štaviše biti će i za prodaju.
A od otpadne topline proizvoditiće se tehnološka para 40t/h; oko 500C i 80barra.

Koliko je meni poznato, za kogeneraciju je raspisan tender, s velikim izgledima da posao dobije Siemens.Kapacitet je oko 40 MW, dok je za Dioki dostatno oko 12 MW, a ostatak bi išao u mrežu.
Navodno je cijena plinske turbine sa montažom i dodatnim priključenjima oko 20 milja kuna . Isplativost investicije je rekordna , oko 20 mjeseci. Što se tiče pare tu si u pravu( zato se i zove kogeneracija) i ona donosi uz struju jako veliku uštedu.

Na Diokiju stvaralačka pauza, izgleda da tko je akumulirao na razinama ispod 400, taj je i kapitalizirao dok je kupnja i dalje na oprezu.

Prostorni plan PGŽ definira DINA dd kao “poduzeće od posebnog interesa za Republiku Hrvatsku!

Na prodaji jedan radnički paket od 151 kom. na 429 . Dok ovo pišem, povukao se, vjerojatno i sam svjestan da nudi za jeftino.[thumbsup]

Na prodaji jedan radnički paket od 151 kom. na 429 . Dok ovo pišem, povukao se, vjerojatno i sam svjestan da nudi za jeftino.[thumbsup]

Ovaj Aleksey Miller hoda okolo HR ko mutav i traži partnere za plinovod!
Nas zaobilazi kao ” mačak vrelu kašu ”
A možda je to ono ” šećer na kraju”

New Report

Close