ispadate presmiješni sa svojim komentarima, budite vi i dalje simpatizer trnutne politike i uživajte u tome bez plaće.
ovo se prodaje u EU , i kao takvo bi moglo i biti realizirano.
nema ovaj put ovih naših hoštamlera , da mogu bilo što blokirati i tražiti provizije za svoje stranke .
dali ste pitali stečajnu upraviteljicu ,zašto nije prije nekoliko mjeseci primila uplatu od 5 milijuna eura za isplatu vaših plaća-
sdp-hns će vam sigurno pomoći , samo se vi nadajte do 65 plaće neisplaćene.
pametnije vam je da se dogovorite između sebe i krenete prema izravnim razgovorima do novog vlasnika, koji će se znati za tjedan dana.
Pa sad, pitanje je tko ispada smiješan – onaj tko ne vjeruje ovim bajkama kojima nas hrane već par godina ili onaj tko vjeruje da će neki Kinezi, Kazahstanci ili vanzemaljci ulupati milijarde pa će mali dioničari uspjeti ušićariti koju kunu.
Ulagači koji raspolažu sa milijardama dolara, a imaju vremena i volje godinama se natezati oko jedne Dine… Realno, nema šta. Nisam siguran šta vam znači “hoštamler”, ali pretpostavljam da su to upravo ovakvi investitori o kojima sanjate.
Za ove dvije tvrtke Giacometti, kako kaže, pouzdano zna da su se javile na prije nekoliko dana zatvoren natječaj kojim je Hypo banka zainteresirane pozvala na kupnju njenih potraživanja. Onaj tko plati njena potraživanja postaje i novi hipotekarni vlasnik zemljišta za LNG terminal.
10 ponudaca se odnose na DINU, samo sto neki zele graditi LNG a neki ne..
U natječaju se točno navodi što je predmet natječaja – The portfolio comprises 10 loans (secured and unsecured) towards 3 associated companies (petrochemical industry) from Croatia and Switzerland with a total exposure of up to 90 000 000 EUR as at 31.12.2014.
Lako je zaključiti da se uz dug prodaje i 75,92% dionica Dioki Holding AG-a koje su također založene.
Treba dobro pročitati što sve piše tko je npr savjetnik HETI[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]PwC Advisory Services GmbH / Deals M&A-Advisory,
Isti su i savjetnici LNG Hrvatska:[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
Vaš link …
Ako i otkupe 75 % dionica, ne moraju i ovih 25%
otkupit će sve, a sada je pitanje po kojoj cjeni , ako bude po 100 kn , koliko je nudio i čermak biti će dobro.
sada nema prepreka da i na ZSE , objave slobodnu trgovinu dionicama diokia.
a na stečajnoj upraviteljici i upravi je da napišu dopis na ZSE danas , i zatraže ponovno uvrštenje u trgovinu, ako se može trgovati sa dionicama DIOKI-a u Evropi , onda može i kod nas, razlike nema
Ma dajte ljudi šta vam je.. o kakvom otkupu pričate.. zaboravite te dionice.. I sam ih imam i od davno sam ih prekrižio.. Prekasno je da se bilo što napravi.. Nitko ništa nije poduzeo niti napravio posljednjih 5 godina .. Sindikalci i stečajni su najviše zardili u diokiju i još dugo će zarađivat a nama ostalima da ne kažem što..
otkupit će sve, a sada je pitanje po kojoj cjeni , ako bude po 100 kn , koliko je nudio i čermak biti će dobro.
[/quote]
Halooooo………… Pa ovi iz HETA Aseeta traže NOMINALU i deset je ponuđača!
Ma dajte ljudi šta vam je.. o kakvom otkupu pričate.. zaboravite te dionice.. I sam ih imam i od davno sam ih prekrižio.. Prekasno je da se bilo što napravi.. Nitko ništa nije poduzeo niti napravio posljednjih 5 godina .. Sindikalci i stečajni su najviše zardili u diokiju i još dugo će zarađivat a nama ostalima da ne kažem što..
mogli su Čermaku prodati , i riješit problem.
a ne ugađati trenutnim partijskim osobama , kojin žele za đžabe, i još pored toga , i da nepaze niti na radnike , niti na vrijednost firme.
[/quote]
[/quote]
je možeš mislit sve puno ponuđaća ko što ih je i dosad bilo.. pa kome vi više vjerujete?
[/quote]
[/quote]
je možeš mislit sve puno ponuđaća ko što ih je i dosad bilo.. pa kome vi više vjerujete?
[/quote]
mogu oni i danas prodati Čermaku, samo se osobe iz hns-sdp koji su blokirali PSN za DIOKI ,moraju maknit u pizzeriju i pravit pizze , kao što su radili i do nedavno