DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samo se čakaju izbori, pobjeda HDZ-a i veliki povratak Ježića[emo_bijesan]

lol pa tako se govorilo i za prošle izbore i Linića. ma nema tu više ništa ni za ježića ni za koga drugoga. Samo za CIOS i sličnu ekipu

ako je bio dr ivo protiv njega!ako je bio milanović protiv njega!ja se iskreno nadam da će ga iduća garnitura podržati![emo_zloban]ali ne gajim nade[emo_zloban]naravno ako bude živ!

nitko ne komentira jučerasnju emisiju o DINI sa Kanala RI? Nisam gledao, a još je nema na netu…

mislim da je ovo
http://www.kanal-ri.hr/hr/nista_novo/2382/2

mislim da nije… to je bila emisija Pressjek i trajalo je sat vremena

oj moderatori, pa dajte pustite više ove gornje postove…

I nisu ih pustili! Riječ je o postovima od 24.12., dakle mjesec dana! Sad vidim da nisu pustili ni gornje postove, a možda je stavljen link emisije “pressjek” od jučer? A emisije nigdje na netu. Moderatori trgnite se??

I nisu ih pustili! Riječ je o postovima od 24.12., dakle mjesec dana! Sad vidim da nisu pustili ni gornje postove, a možda je stavljen link emisije “pressjek” od jučer? A emisije nigdje na netu. Moderatori trgnite se??

Zašto bi?”veži konja gdje ti aga kaže”[emo_zloban][emo_zloban]

vrag je strah!!!!!!

Evo pojavila se emisija na jubitou

I? Što očekujete ovaj tjedan? (sada nekon što ste pogledali emisiju)

ma nista sve su to predstave. Naravno ne mislim na Desu i Mavrica, oni su po meni bili ok, ukazali su na nekoliko bitnih stvari, nazalost nisu oni ti koji odlucuju o buducnosti. Steta sta nisu gostovali na drzavnoj tv, imalo bi veceg odjeka. Sto ocekujemo?
-sljedeci tjedan

New Report

Close