DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kakva će u budućnosti biti vlasnička struktura terminala? U kojem bi postotku Hrvatska zadržala vlasništvo?

– To je odluka Vlade i Ministarstva gospodarstva. Mogu samo citirati ministra Vrdoljaka kada je nedavno rekao da bi država bila spremna sa oko do 25 posto sudjelovati u investiciji. A tu spada i posao koji je do sada odrađen, poput dokumentacije, dozvola, te rješavanje pitanja zemljišta i koncesija na pomorskom dobru.[/u]

Kako da mi o tome nemamo pojma da su naši supersposobni političari uradili taj silni posao, koji je izmeđuostalog povezan i s Dioki dd u stečaju?

Zelim prije svega cestitati Bozic sindikatu Dine i zahvaliti na jos jednom Bozicu bez kune u depu.Nakon toga sretan Bozic stecajnoj i svima u upravi Diokia i Dine hvala vam na lijepoj godini.Nakon svega bas me zanima dali ce se poceti isplacivati plače u dini s novim zakonom o predstecaju ili opet lazi ko i obicno Veliko Hvala sindikatu Dine i mozda Mihaljevic opet dobije nagradu od grada Omislja za spasavanje radnih mjesta bez plače hvala

I ja im zelim sretan Bozic. Samo zelim da im bude kao i meni i mojoj obitelji. Budite uvjereni mislit cemo na vas. . a uvjeren sam da ce vas se sjetiti i ostalih 400 obitelji. a ti i dalje samo suti, suti robijev djecace plavi

i mozda Mihaljevic opet dobije nagradu od grada Omislja za spasavanje radnih mjesta bez plače hvala

wtf sta stvarno? pa tamo su svi poludjeli…

što se dogodilo Kazahstancima?nitko više ne govori o njima…
najvjerojatnije im je ponuda bila mršava…

Zelim prije svega cestitati Bozic sindikatu Dine i zahvaliti na jos jednom Bozicu bez kune u depu.Nakon toga sretan Bozic stecajnoj i svima u upravi Diokia i Dine hvala vam na lijepoj godini.Nakon svega bas me zanima dali ce se poceti isplacivati plače u dini s novim zakonom o predstecaju ili opet lazi ko i obicno Veliko Hvala sindikatu Dine i mozda Mihaljevic opet dobije nagradu od grada Omislja za spasavanje radnih mjesta bez plače hvala

Još jedan Božić bez kune u džepu i s minusima na sve strane. Isplate plaća neće biti i možemo biti sretni i presretni ako nas po sili zakona pošalju u stečaj. Ali imam neki osjećaj da će oni koji odlučuju o našoj sudbini opet pokušati izigrati zakon…

što se dogodilo Kazahstancima?nitko više ne govori o njima…
najvjerojatnije im je ponuda bila mršava…

Kazahstanci ako su i postojali digli su ruke od svega. Sad je samo bitno da se pokrene stečaj.

UPDATE 2-Austria sells Hypo Balkans network to private equity firm Advent
Vaš link …

Advent i EBRD novi vlasnici najvećeg kreditora kod kojeg su izmeđuostalog založene i dionice Dioki dd.

Kazahstanci navodno još nisu odustali i dalje su zainteresirani, ali čekaju da im se dostave neki traženi dokumenti… A ima i drugih zainteresiranih, koji su vjerojatno isto tako “ozbiljni” kupci kao i ovi.
Što dalje to su očito i laži sve rjeđe, ali i gluplje i neuvjerljivije.
Zanimljivo, i dalje se svi iz nekog razloga grčevito bore protiv stečaja i nikome ne pada na pamet da ga pokrene.
Pridružujem se čestitkama sindikatu za njihov uspješan i nadasve koristan rad ove godine. U gomili jadnih hrvatskih sindikata ovaj odskače svojim uspjesima, a treba im čestitati i na rekordu (27?) koji su postavili. Nadam se da će njihova “borba pravnim sredstvima” dati neke rezultate već do kraja desetljeća. A kako mudro šute zadnjih mjeseci, uopće ne treba sumnjati da spremaju nešto učinkovito.
Iako, budimo realni, možda je i bolje da šute.

LNG terminal.

Mislim da je nažalost Hrvatska zakasnila s izgradnjom LNG terminala.

Naime, u Europi su nađene velike zalihe nafte i plina u škriljevcima i uopće ne sumnjam da počinje FRACKING groznica i u Europi.

Naravno da će zeleni biti protiv, ali isto tako je točno da ih neće nitko pitati za zdravlje kao ni u Americi.

Strateški gledano da će Europa nakon dugo godina opet imati izvore sirovina i glad za zaradom u recesijsko vrijeme naprosto će prevladati.

Naravno, moraju imati izliku, a nesigurnost dobave plina iz Rusije je idealni razlog.

Tako da je ulupavanje novca u LNG u ovom trenutku potpuno promašeno.

Uostalom imalo bi smisla da imamo hrvatsku industriju.

Bez velikih potrošača plina u Hrvatskoj, s planom da budemo samo tranzitna zemlja, LNG terminal je samo novi Obrovac.

Ono što naši “stručnjaci” ne shvaćaju da se uvjeti u naftno-petrokemijskoj industriji, kao i tehnologija vađenja brzo mijenjaju i da treba biti brz u tim promjenama i prilagodljiv.

Tko prvi, njemu zarada.

Ljudi koji 4 godine dopuštaju agoniju Diokija su priča sama za sebe.

Uglavnom, hvala Hrvatskoj što će omogućiti Fraking industriju da se razvije u Europi.

lp

Kazahstanci ako su i postojali digli su ruke od svega. Sad je samo bitno da se pokrene stečaj.

ne razumijem?! pa stečaj je odavno pokrenut, DIOKI je zbog stečaja delistiran sa burze!

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

ne razumijem?! pa stečaj je odavno pokrenut, DIOKI je zbog stečaja delistiran sa burze!
[/quote]

Ja isto ne razumijem. Zar To stvarno netko ne zna zbrojiti 2+2 i vidjeti da je DIOKI u stečaju.

To kaj se ništ ne dela u stečaju, osim kaj su povukli dionicu s burze, je drugi par rukava.

Pardon, stečajna nekaj dela, jer prima za to redovnu plaću.

Ako tko sazna što, neka tu napiše.

Lp

New Report

Close