Sava , kad se napravi LNG terminal , koliko će po vama vrijediti dionica Diokia?
Pa da, nije nemoguće da se ova agonija DIOKIja otegne do 2020g.
Nije ovo pitanje bezveze 🙂
@TTT
Ako je za realno preetpostaviti da je stvarni nositelj Adria LNG projekta AdriaOil spa onda je i Dolezil krema energetske struke.
@TTT
Ako je za realno preetpostaviti da je stvarni nositelj Adria LNG projekta AdriaOil spa onda je i Dolezil krema energetske struke.
krema, krema… nego šta [emo_zloban]
Inače ne znam jesi li propustio da se Adriaoil likvidira, ne znam kako je on nositelj ičega osim možda kriminala
Mogli su napraviti jednu ljepšu biznis priču na ovom području.
Ali kad ne vidiš ni prst kad ti je pred nosom.
Koliko EU smatra LNG ozbiljnim projektom vidi se po tome što je dala 5 miliona dolara.
To je za naše ulagače u Dioki džeparac samo za isplatu plaća ili nabavku sirovina za proizvodnju.
Naravno da su Hrvati uložili 30 milja, onda bi i EU uložila 30 milja.
Na ovakav način izgraditi ćemo nekakav LNG terminal kad nestane plina.
Zeleni šmumpovi.
..ja se izvinjavam ako ću nekoga udavit pitanjima ali eto kažu da nema glupih pitanja samo ima glupioh odgovora,,dakle ako se ovo sve raspetlja nekako pozitivno dali ću ja kao dioničar (imam dionice diokija)imat ikakve koristi od svega toga ili su te dionice bezvrijedne pošto se njima ne trguje na burzi..možda je je nekome smješno ali ako može neki konkretni odgovor bio bih zahvalan..
kad se napravi LNG terminal , koliko će po vama vrijediti dionica Diokia?
jednako kao i sada- 0 kuna!
Kapital i rezerve su -172.374.318 kuna, no činjenica je da je Dioki Udjele (dionice) kod povezanih poduzetnika drastično umanjio na 255.464.003 kuna. Tu spadaju Dina, Kijac i Ćuf.
Pitanje – koliko vrijedi pojedinačno svaka od navedenih kompanija?
ZBROJI – ODUZMI I PODJELI S 4M DIONICA![emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
Energetski stručnjak????!!!!!! Mjesto mu je u zatvoru! Koliko je ljudi prevario u Diokiju i Dini? Koliko je ljudi umrlo zbog njegovih laži i toga što nam je napravio?! Za koliko je infarkta odgovoran? Pa svi imamo PTSP od njega! Treba odgovarati zbog Dine, Diokija i Adriaoila……..
Kapital i rezerve su -172.374.318 kuna, no činjenica je da je Dioki Udjele (dionice) kod povezanih poduzetnika drastično umanjio na 255.464.003 kuna. Tu spadaju Dina, Kijac i Ćuf.
ma savo, pa vrijedi milijarde, najmanje.
svaki dioničar će dobiti par tisuca eura po dionici to je bar jasno. samo se treba strpiti jos malo, jos 500 godina recimo, ali sta je to, to ce proci u trenu
ma savo, pa vrijedi milijarde, najmanje.
svaki dioničar će dobiti par tisuca eura po dionici to je bar jasno. samo se treba strpiti jos malo, jos 500 godina recimo, ali sta je to, to ce proci u trenu
[/quote]
Šta si podivljao – nisam naveo u lipu.
Kapital je negativan no ode Čuf i već smo u debelom plusu.
Pa sam Ćuf vrijedi 255.464.003 kuna na koliko se vodi financijska imovina![emo_smijeh]
I da ti dodatno zagorčam život Mister!
Joint Statement of the U.S.-EU Energy Council
Media Note
Office of the Spokesperson
Washington, DC
December 3, 2014
Pati!
I da ti dodatno zagorčam život Mister!
Joint Statement of the U.S.-EU Energy Council
Media Note
Office of the Spokesperson
Washington, DC
December 3, 2014
Pati!
lol, svaki puta nadmašiš sam sebe što i nije tako jednostavno kako se čini. ludilo.
nego znaš šta, prolazio sam neki dan uz Etilen, modernizacija je pri kraju [emo_namigusa], zbilja si vizionar haha