Ovdje treba DORH trenutno sve privest , na spavanje u remetinac, nije mi jasno što uopće čekaju, jadni ljudi nemaju što jesti radi njihove zajebancije.
Ništa od toga. Dioki je samo slika naše zemlje – i tu se maheri zajebavaju, dok narod tone sve dublje. Oni uvijek imaju vremena, dok im god lijepa parica redovito kaplje. Ako ti je poslodavac dužan 10-20 plaća, ruke su im vezane, nitko tu ne može ništa. Ako si dužan 2 rate za struju jer ti neki glodar mjesecima nije dao plaću – e ne može to tako, moramo se držati zakona. Pa slijedi iskapčanje, blokada, ovrha…I ne treba očekivati da će te netko razumjeti.Ili su ljudi u sličnoj situaciji pa imaju dosta i svojih briga, ili ih još nije zahvatilo pravo s…nje pa s visoka gledaju na one koji su došli do zida.
A i čudan smo mi narod – ujutro pričamo kako u Švedskoj ministar daje ostavku jer je otkriveno da je službenom karticom platio ženi ručak , a popodne odlazimo pred Remetinac s krunicama moliti za nekog od naših poštenjaka…
Zato sam sve uvjereniji da od Diokia i Dine neće ostati ništa. Uz sve te stručnjake, ugledne poduzetnike, volontere, trojanske konje, smiješne političare… bilo bi pravo čudo da se nešto pokrene.
A imamo i sindikate koji i sami kažu da odustaju od prosvjeda jer su “iscrpili sve mogućnosti”. Bolji savjet im valjda nebi dao ni sam “Robi”.
treba pod hitno potvrditi PSN za DINU,a onda će se stvari same od sebe početi odvijati u željenom smjeru.
Ova žalba ZABA u biti i nema neko značenje , u smislu pozitivne potvrde PSN-DINU.
Jučer plin n Henry Hubu 3,54U$/MMBtu a LNG terminal se ne isplati!!!
Sramota da je od nekog ćate a ne od Ministra!!!
Evo u danasnjem tiskanom izdanju Novog lista ” ostra reakcija na izjavu Ministra Gospodarstva” Gdje si bila dosad Angelina???
Svi pisu o Lng-u , a moze li netko pojasniti kakve ce koristi dionicari Diokia imat od toga, osim da ce Hypo dobit lovu za zemljiste.
Osim što je zalozeno zemljište kao kolateral su date i dionice Diokija pa je u neku ruku novi vlasnik Advent i EBRD?
Osim što je zalozeno zemljište kao kolateral su date i dionice Diokija pa je u neku ruku novi vlasnik Advent i EBRD?
[/quote]
Na kojoj si ti planeti?
[/quote]
Na kojoj si ti planeti?
[/quote]
Ako sumnjaš pročitaj prijavu potraživanja Hypo na PSN Diokija.
Svi pisu o Lng-u , a moze li netko pojasniti kakve ce koristi dionicari Diokia imat od toga, osim da ce Hypo dobit lovu za zemljiste.
pojasnit cu ti ja. Nikakve.