Blago nama kad nam on volontira i spašava nas!
“Volonteri” poput njega su i doveli Dioki u ovu situaciju. Od čega li samo žive ti volonteri dok spašavaju Dioki? Možda bi radnici trebali osnovati kakav fond solidarnosti da pomognu tim dobročiniteljima. Situacija je sigurno teška pa možemo očekivati da će uskoro volonteri iz uprave početi štrajk glađu na vrhu upravne zgrade.
Radnici DINE i njihovi predstavnici su tijekom dugotrajne agonije Društva iscrpili sve mogućnosti prosvijeda i medijskih istupa u kojima je praktično sve rečeno, a javnost je vrlo dobro upoznata sa problemima s kojima su radnici i Društvo suočeni te je odlučeno da će se u nastavku zalaganja za ostvarivanje prava i namirenja učinjene štete radnicima, koristiti isključivo pravnim sredstvima.
Iscrpljene su sve mogućnosti prosvjeda? Znači odustaje se od drastičnih mjera poput pisanja idiotskih parola, okupljanja na parkingu pored mosta i kuhanja graha?
Sad će se služiti isključivo “pravnim sredstvima”. Svaka čast jer znamo kako je pravda brza u Rvackoj. Vlasnik, uprava i političari su sigurno jako zabrinuti zbog ove dramatične odluke sindikata.
jedino što stečajna u ovom trenutku može napravit je predati zahtjev na ZSE- da se odobri trgovanje dionicama .
[/quote]
ti Lacoste ne odustajes , no kao sto vec rekoh nekoliko puta….. posjedujes srecku lutrije od predproslog kola [emo_naivan]
Došlo je vrijeme da se ljudima objasne neke stvari. Tvrtka Adria oil Milano, danas prezadužena čeka likvidaciju. Podizani su veliki krediti, dužna je svima, pa tako i Diokiju (12 m. eura, taman za plaće i otpremnine radnika).
To je firma koja se isključivo bavila preprodajom Diokijeve robe, kupila jeftino od nas, prodala skuplje. Velika zarada bez imalo rizika. Za što su dizani silni krediti? Za tonere i papir? Kako takva tvrtka može imati enormni gubitak? Bilo bi vrijeme da se Uskok i DORH malo pozabave time. Na taj način prevareni su mali dioničari, radnici ali i Hrvatska država jer je oštećena za kojekakve poreze obzirom da je proizvod iz RH izašao po jednoj cijeni a po većoj je prodan van granica preko tvrtke kćeri za što realno nije bilo potrebe obzirom da je Dioki imao svoje kupce. Dioki je ionako robu dostavljao krajnjem kupcu a samo su fakture cirkulirale na ovaj čudan način.
Došlo je vrijeme da se ljudima objasne neke stvari. Tvrtka Adria oil Milano, danas prezadužena čeka likvidaciju. Podizani su veliki krediti, dužna je svima, pa tako i Diokiju (12 m. eura, taman za plaće i otpremnine radnika).
To je firma koja se isključivo bavila preprodajom Diokijeve robe, kupila jeftino od nas, prodala skuplje. Velika zarada bez imalo rizika. Za što su dizani silni krediti? Za tonere i papir? Kako takva tvrtka može imati enormni gubitak? Bilo bi vrijeme da se Uskok i DORH malo pozabave time. Na taj način prevareni su mali dioničari, radnici ali i Hrvatska država jer je oštećena za kojekakve poreze obzirom da je proizvod iz RH izašao po jednoj cijeni a po većoj je prodan van granica preko tvrtke kćeri za što realno nije bilo potrebe obzirom da je Dioki imao svoje kupce. Dioki je ionako robu dostavljao krajnjem kupcu a samo su fakture cirkulirale na ovaj čudan način.
sve je to poznato javnosti u detalje, stoga i treba hitan povratak na ZSE ,i trgovanje dionicama, da se stvar sa investitorima provede transparentno.
I da se zaposlenicima isplate plaće, a ova trakavica sa PSN za DINU , treba odmah u jutro prestati , i riješiti se pozitivno.
Ovi Kazahstanci imaju dobru web stranicu čak se i spominju u mnoštvu članaka na internetu
baš me zanima znaju li oni koliko se spominju u hrvatskoj [emo_smijeh]
ako nemože svatiti da je PSN za DINU gotova stvar 100% i da je trebala biti već odavno potvrđena na sudu.
ovdje treba cjelu upravu i odgovorne osobe smjestit u remetinac ,da prespavaju noć ,bez ikakve optužnice, a u jutro bi odmah postupili kako sam naveo u svom postu ,bez iznimke.
ovdje treba cjelu upravu i odgovorne osobe smjestit u remetinac ,da prespavaju noć ,bez ikakve optužnice, a u jutro bi odmah postupili kako sam naveo u svom postu ,bez iznimke.
bravo, bravo. da se i ja ponekad složim s tobom [emo_namigusa]
bravo, bravo. da se i ja ponekad složim s tobom [emo_namigusa]
[/quote]
nebitno, ovdje se radi veliki kriminal prema radnicima,državnoj imovini i dioničarima , a tko je za to odgovoran nego uprava i stečajna .
Nisu sposobni niti objaviti ponude , koje su pristigle.
Ovdje treba DORH trenutno sve privest , na spavanje u remetinac, nije mi jasno što uopće čekaju, jadni ljudi nemaju što jesti radi njihove zajebancije.