Do prije mjesec dana sam citao dosta cesto kako bi bilo lijepo dokupiti dioki po cijni nizoj od 500 kn… Sada je rasprodaja ispod 400kn a nitko ne kupuje.
Jel ponestalo casha ili vjere u diokicu?? [proud]
Misle da je mogu dobit po 250?![undecid]
igaspert: ” Do prije mjesec dana sam citao dosta cesto kako bi bilo lijepo dokupiti dioki po cijni nizoj od 500 kn… Sada je rasprodaja ispod 400kn a nitko ne kupuje. Jel ponestalo casha ili vjere u diokicu?? [proud] ” Misle da je mogu dobit po 250?![undecid]
A kako se stvari trenutno stoje mozda ju i dobiju po toj cijeni… Sve je moguce.
Bojim se da će na Dikoi-ju trgovina zamrijeti na vrlo niskim razinama.
Likvidnost mu može vratiti samo vijest, znamo koja, ali ne i cijenu.
Mislim da ovu godinu možemo prekrižiti i čekati bolja vremena.
Bojim se da će na Dikoi-ju trgovina zamrijeti na vrlo niskim razinama. Likvidnost mu može vratiti samo vijest, znamo koja, ali ne i cijenu. Mislim da ovu godinu možemo prekrižiti i čekati bolja vremena.
Slažem se.Izgleda da je little tu najbolji znalac.Samo da ne dobije još i okladu da dioki pada na 2xx. Zanima me njegovo mišljenje o vrijednosti dionice kada eventualno lng bude pušten u pogon.Znaći 2011-12 te..?
Sorry.Ja sam više pesimist nego optimist ali sam zato tvrdoglav i ne mislim prodavati ispod 7xx.Ustvari kad bolje razmislim nedam dok ne pređe 1xxx.
U nedjelju se kladio ali je skinut.Lako mu je trkeljat kad nije unutra.
kerefek76: Slažem se.Izgleda da je little tu najbolji znalac.Samo da ne dobije još i okladu da dioki pada na 2xx. Zanima me njegovo mišljenje o vrijednosti dionice kada eventualno lng bude pušten u pogon.Znaći 2011-12 te..?
Pogledajte malo povijest ove dionice unatrag nekoliko godina, dodajte malo trenutnog raspoloženja na burzi i dobit ćete vrijednost ove dionice. [lol]
Da se još jednom ponovim – potencijal ove dionice uopće nije upitan, ali tek kroz 2-3 godine… Kolika će joj biti vrijednost u ovom trenutku je teško procijeniti bez da znamo kakvi su daljnji Ježićevi investicijski planovi.
I još jedna mala digresija – nije sve u jefinom plinu tj. LNG-u, treba imati i tržište kamo će se finalni proizvodi plasirati. A na tu temu se jako malo piše, svi nažalost misle da će LNG riješiti sve probleme. Da je stvar toliko jednostavna već sad bi imali minimalno 2 fonda u TOP10, ali to se u skorije vrijeme neće desiti. Zašto? Zato jer je free float malen! TOP10 drži 93% dionica. Nažalost ova dionica je u ovom trenutku prepuštena malim igračima.
Sretno svim imateljima DIOK-R-A
šljaker: ” kerefek76: Slažem se.Izgleda da je little tu najbolji znalac.Samo da ne dobije još i okladu da dioki pada na 2xx. Zanima me njegovo mišljenje o vrijednosti dionice kada eventualno lng bude pušten u pogon.Znaći 2011-12 te..? ” Pogledajte malo povijest ove dionice unatrag nekoliko godina, dodajte malo trenutnog raspoloženja na burzi i dobit ćete vrijednost ove dionice. [lol] Da se još jednom ponovim – potencijal ove dionice uopće nije upitan, ali tek kroz 2-3 godine… Kolika će joj biti vrijednost u ovom trenutku je teško procijeniti bez da znamo kakvi su daljnji Ježićevi investicijski planovi. I još jedna mala digresija – nije sve u jefinom plinu tj. LNG-u, treba imati i tržište kamo će se finalni proizvodi plasirati. A na tu temu se jako malo piše, svi nažalost misle da će LNG riješiti sve probleme. Da je stvar toliko jednostavna već sad bi imali minimalno 2 fonda u TOP10, ali to se u skorije vrijeme neće desiti. Zašto? Zato jer je free float malen! TOP10 drži 93% dionica. Nažalost ova dionica je u ovom trenutku prepuštena malim igračima. Sretno svim imateljima DIOK-R-A
Šta je mala, živci popuštaju; kraj se bliži a nisi se nabrala!I
Mislim da će se DIOKI ubrzo oporaviti.
Slijedi GFI i vijest o LNG terminalu, a
uskoro i postupni oporavak cijelog tržišta.
Tvoj je post mješavina svega i svačega, a najviše želje za jeftinim dokupom. To je ok,
ali, molim te, nemoj pisati da DIOKI ima neizvjesnu prodaju. To jednostavno nije istina!
DOBRO se danas diok obranio ako uzmemo u obzir da je donja blokada bila na 373,63 a protrgovano je samo 20 kom dionica po cijeni 350 kn -glavnina trgovine se odvijala od 395 – 377 sto kazem jos jednom da uopce nije lose jer je crobex pao 5,69 % …zasto ovo govorim …obrana crobexa po svim analiticarima je na 3200 ako se probije ta granica definitivna granica je 3000 dakle razlika je 200 bodova ili cc 6% sto govori da je dno dioka negdje oko 350 cc…ne zelim nikoga isprovocirati ovo su samo moja razmisljanja…
Mislim da će se DIOKI ubrzo oporaviti. Slijedi GFI i vijest o LNG terminalu, a uskoro i postupni oporavak cijelog tržišta. @little Tvoj je post mješavina svega i svačega, a najviše želje za jeftinim dokupom. To je ok, ali, molim te, nemoj pisati da DIOKI ima neizvjesnu prodaju. To jednostavno nije istina!
Potpisujem u potpunosti!
Naročito želju za jeftinim dokupom. Osobno bih želio dokupit na ovim razinama, ali nema se keša.