DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=ad00996f-b290-41b3-8c4c-ba7a15028d81%5Bthumbsup%5D

Čujem da je u današnjem Jutarnjem Sanaderova izjava da će se graditi LNG na Krku’
Ima li tko kakav scan toga???

La vita e bella!

Našao sam!

Vaš link

….Prema riječima mađarskog premijera Gyurcsanya, Mađarska je zainteresirana za gradnju zajedničkog hrvatsko-mađarskog plinovoda koji bi se protezao od Rijeke do mađarsko-ukrajinske granice. Taj bi plinovod bio završen 2011. godine, a Mađarska bi njime dobavljala plin iz LNG terminala koji će se najvjerojatnije sagraditi na Krku i biti pušten u pogon krajem 2011. ili početkom 2012. ……

[thumbsup]

La vita e bella!

eeeee!,kad smo nakon takve vijesti mi još i u minusu!!!!!!crno nam se piše!!!!!!!!!

Našao sam!

Vaš link

….Prema riječima mađarskog premijera Gyurcsanya, Mađarska je zainteresirana za gradnju zajedničkog hrvatsko-mađarskog plinovoda koji bi se protezao od Rijeke do mađarsko-ukrajinske granice. Taj bi plinovod bio završen 2011. godine, a Mađarska bi njime dobavljala plin iz LNG terminala koji će se najvjerojatnije sagraditi na Krku i biti pušten u pogon krajem 2011. ili početkom 2012. ……

[thumbsup]

Samo da ne bude da će se kao Luka Ploče najvjerojatnije dokapitalizirat, a onda odluče da je ipak bolje gradit LNG terminal u Istri

Opet na kupnji skriveni nalozi,da će svi proći,sumnjam.

neka ih…neka…
…to je navlakuša za one koji misle da je kupnja slaba…

…postavljaju se i novi nalozi pa neka opali tko misli da mu se isplati…

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

Ljudi dragi, što ste sve već na ovom forumu napisali – strašno! Niti nemam DIOKi niti ću ga kupiti prije nego padne ispod 300kn jer 2011/2012.g. kada će LNG startati i DIOKI poslovati donekle profitabilno je jako daleko… i vjerujete mi da će prvo veliki igrači morati ući prije nego dionica krene up… sretno drukerima, al vidimo se na 2xx kn [bye]

Korekcija je iza nas...tralalalala

Čujem da je u današnjem Jutarnjem Sanaderova izjava da će se graditi LNG na Krku’ Ima li tko kakav scan toga???

U današnjem Jutarnjem u podnaslovu piše:
Sanader: Hrvatska 2009. počinje gradnju terminala na Krku

http://img32.picoodle.com/img/img32/4/4/10/f_LNGKrkm_4044c83.jpg

I Love the Smell of Profits in the Morning!

U današnjem Jutarnjem u podnaslovu piše: Sanader: Hrvatska 2009. počinje gradnju terminala na Krku http://img32.picoodle.com/img/img32/4/4/10/f_LNGKrkm_4044c83.jpg

Hvala kolega New User na scanu.

Mislim da je to to što smo čekali cijelo vrijeme.
Maske su pale, sve se zna!

LNG terminal je na Krku!
Izgleda da je i Sanader odustao od svih ostalih opcija.

Ajde da se istresu ovi kojima na vratu stoje margini, pa da krenemo tamo gdje nam je i mjesto!
Sve si razmišljam koji šampanjac da stavim hladiti.
Strpljivost se uvijek na kraju isplati!

[thumbsup]

P.S.
Drago mi je kolega Little da nemaš niti da ćeš imati Dioki u svom portfelju.

La vita e bella!

Kupnja jaca, ima i skrivenih… promet raste. Mi u minusu! ali samo dok se nakrcaju jos…. onda slijede losi dani za one koji su prodali na ovoj preesmijesnoj razini! pozdrav! [thumbsup][cool]

@Posejdon
Kolega vrijeme će pokazati… do tada [pray]

Korekcija je iza nas...tralalalala

New Report

Close