Ovo mi se dopada! Nema komentara, nema drukanja………!
Mrtvilo. Ali……????
Barem ima prometa,crobex u plusu,valjda će i optimizam malo pokrenuti kompletnu situaciju,još kad dođe lng gdje nam je kraj[lol] [lol] [lol]
Očekivao sam da će se ulagači više okrenuti Energetici i Kemiji, ali šta možeš…..
Čudni su putevi burzovnih ulagača.
Izgleda da je školica SKUPA, a USPJEH dvojben!
Polako, polako…
Sama činjenica da je danas mali promet, barem zasada, govori da
je akumulacija na niskim granama gotova. Za novi skok potrebna je samo jedna vijest,
zna se koja.
A onda, po meni, slijedi postupni rast prema četveroznamenci! Onako, polako, polako…
Polako, polako… Sama činjenica da je danas mali promet, barem zasada, govori da je akumulacija na niskim granama gotova. Za novi skok potrebna je samo jedna vijest, zna se koja. A onda, po meni, slijedi postupni rast prema četveroznamenci! Onako, polako, polako…
Vijesti tipa: LNG u Omišlju me ne interesiraju toliko. Važnije mi je FY izvješće!
Možda se ugleda učin ulaganja u proteklom periodu.
Točno!
I to je vijest koja može popraviti krvnu sliku.
Očekujem od kolega da malčice pojasne stvar, kad već bude izvješće izašlo.
BUDIMPEŠTA – Mađarska do 2010. ili 2011. planira spojiti svoju plinovodnu mrežu s hrvatskom, s čime bi učinila dostupnim planirani hrvatski terminal za ukapljeni prirodni plin (LNG) kod Rijeke te tako smanjila mađarsku ovisnost o ruskom plinu, najavio je u utorak mađarski premijer Ferenc Gyurcsány, nakon razgovora s hrvatskim premijerom Sanaderom.
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Obratite paznju “KOD RIJEKE”[thumbsup]
“Komentar Zlatka Turkoviča: Dobre dionice sada nisu na prodaju”
Odnosi li se ovo na DIOKI? Hoće li opet paničari davati budzašto?
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/zajednicki-energetski-snovi-sanadera-i-gyurcs%c3%a1nya,12662.html%5Blol%5D [lol] [lol] Obratite paznju “KOD RIJEKE”[thumbsup]
Svi manje-više OČEKUJU vijesti, ne samo o LNG terminalu nego i o swapu dionica INA – MOL, plinovodu Hrvatska – Mađarska i sl. a zaboravljaju da sve navedene informacije posjeduje jedan od vlasnika, a to je Vlada RH!
Meni se čini da je Vlada u svojevrsnom sukobu interesa, te da bi izbjegla bilo kakve sumnje na manipulacije informacijama povjerljive prirode iste bi HITNO trebala dostaviti UPRAVAMA i NADZORNIM ODBORIMA, a ovi iste sekunde izvjestiti ZSE o novim materijalnim činjenicama.
I nije tu kraj liste poduzeća s čijim se dionicama može manipulirati na temelju povjerljivih informacija.
… te da bi izbjegla bilo kakve sumnje na manipulacije informacijama povjerljive prirode iste bi HITNO trebala dostaviti UPRAVAMA i NADZORNIM ODBORIMA, a ovi iste sekunde izvjestiti ZSE o novim materijalnim činjenicama. I nije tu kraj liste poduzeća s čijim se dionicama može manipulirati na temelju povjerljivih informacija.
Sviđa mi se tvoj način argumentiranja! [thumbsup]
Slažem se da je došlo vrijeme da se krene u ozbiljni biznis sa našim LNG-jem. [wink]
sava: ” … te da bi izbjegla bilo kakve sumnje na manipulacije informacijama povjerljive prirode iste bi HITNO trebala dostaviti UPRAVAMA i NADZORNIM ODBORIMA, a ovi iste sekunde izvjestiti ZSE o novim materijalnim činjenicama. I nije tu kraj liste poduzeća s čijim se dionicama može manipulirati na temelju povjerljivih informacija. ” Sviđa mi se tvoj način argumentiranja! [thumbsup] Slažem se da je došlo vrijeme da se krene u ozbiljni biznis sa našim LNG-jem. [wink]
Čini mi se da se mnogima sudionicima dopada NETRANSPARENTNOST. Evo recimo INA je trebala dati svoje procjene o rezervama nafte u Iranu, a nije. Možda ni oni nisu sigurni, ali šta ako se radi o npr 100milijuna tona nafte! Ili zašto je to objavljeno prije no što je Sanader išao u Mađarsku! Zasigurno da se postigne što bolja cijena jer ONI barataju s procjenama rezervi nafte.
EVO VIJEST PRENOSI I BUSINESS.HR
Mađarska ulazi u Adriu LNG i u Hrvatskoj skladišti zalihe nafte
Business.hr
10.04.2008 09:35
Pročitaj komentare(0)
Na sastanku premijera Hrvatske i Mađarske Ive Sanadera i Ferenca Gyurcsányja najavljen je ulazak mađarske naftne kompanije u konzorcij Adria LNG, koji predstavlja mađarski strateški interes u cilju smanjivanja ovisnosti o ruskom plinu, piše Jutarnji list.
[lol] [lol] [lol]