DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U slijedećih par dana pokoja dionica, i to je sve.
Sumnjam da će se pojaviti prodaja s xxxx komada, naravno da pri tom mislim na razine do 500kn.

Ukoliko uzmemo u obzir, da je u travnju 2006. ATH bio na 320 kada nije bilo ni spomena o LNG-u, onda trenutna razina cijene djeluje nestvarno.

Može netko s dubinom pregleda tržišta staviti 10 najboljih k/p?
Hvala!

Može netko s dubinom pregleda tržišta staviti 10 najboljih k/p?
Hvala!

Ne znam kak se radi screen shot,sry

gvido: ” Može netko s dubinom pregleda tržišta staviti 10 najboljih k/p? Hvala! ” Ne znam kak se radi screen shot,sry

imaš besplatne alate na webu npr. screenhunter, a možeš i samo selektirat pa copy/paste. [bye]
Evo, kak sam pito tak se pomako prema gore …

Kupnje
Cijena Količina
440,01 19
428,00 80
427,15 50
427,10 300
426,53 22
426,52 36
426,50 29
426,00 100
425,50 30
422,00 1
Prodaje
Cijena Količina
459,50 11
459,97 16
459,98 7
459,99 56
484,98 91
492,50 12
495,00 40
500,00 28
509,99 31
510,00

Sanader je s mađarskim premijerom pokušao utvrditi TEMELJE energetske politike Hrvatske i Mađarske!
Ne vjerujem da mu nije šapnuo da je LNG terminal na Krku, Važno je znati da je Hrvatska ključni čimbenik u Mađarskoj energetskoj neovisnosti. Zato se razgovara o INI i MOLU, LNG terminalu, JANAF.-u i plinoviodu između Hrvatske i Mađarske! Važno je napomenuti da su ovo moji zaključci na temelju prethodnih izjava za javnost.

Vijesti Hrvatska
08. 04. 2008. | 14:20
Mađarska za ubrzanu ratifikaciju ulaska RH u NATO

Mađarska ne samo da će biti među prvim zemljama koje će ratificirati hrvatski ulazak u NATO, već će predložiti glavnom tajniku NATO-a da se ubrza procedura ratifikacije među svim zemljama članicama, rekao je u utorak u Budimpešti mađarski premijer Ferenc Gyurcsany nakon razgovora s hrvatskim premijerom Ivom Sanaderom, koji boravi u jednodnevnom službenom posjetu Mađarskoj.

“Mađarska će biti među prvim zemljama koje će ratificirati ulazak Hrvatske u NATO, ali učinit ćemo i više. Poduprijet ćemo naše hrvatske prijatelje da se proces ratifikacije ubrza kako bi Hrvatska bila primljena u NATO na summitu u Strasbourgu, kada se obilježava šezdeseta godišnjica vojnog saveza”, rekao je u Ferenc Gyurcsany.

Sanader je hrvatsko-mađarske odnose ocijenio izuzetno dobrim, a postoji niz projekata na gospodarskom planu koji će biti realizirani.

“Zainteresirani smo za što veću energetsku nezavisnost i u tom smislu ćemo realizirati i neke projekte s Mađarskom”, kazao je Sanader i najavio da će vrlo brzo biti donijeta odluka o lokaciji za terminal za ukapljani plin.

Sanader je najavio i povezivanje elektroenergetskog sistema dviju država, povezivanjem Pečuha i Ernestinova, te dovršenje autoceste koja će povezivati Budimpeštu s Rijekom.

“Dobili smo novi zamah i polet u nastavku pregovora s EU-om, a Mađarska daje jasnu potporu Hrvatskoj”, rekao je hrvatski premijer Sanader u Budimpešti.

(Hina)

“Zainteresirani smo za što veću energetsku nezavisnost i u tom smislu ćemo realizirati i neke projekte s Mađarskom”, kazao je Sanader i najavio da će vrlo brzo biti donijeta odluka o lokaciji za terminal za ukapljani plin.[thumbsup][thumbsup]

“Zainteresirani smo za što veću energetsku nezavisnost i u tom smislu ćemo realizirati i neke projekte s Mađarskom”, kazao je Sanader i najavio da će vrlo brzo biti donijeta odluka o lokaciji za terminal za ukapljani plin.[thumbsup][thumbsup]

07.04.2008. 16:37
sava

korisnik od: 01.05.2007.
the profa:
” Koliko na ovoj temi ima plašljivaca….još neviđeno. Ne daj bože da LNG ne bude na Krku. Biti će takva bežanija da će se sve prašiti.

Pa u sadašnjoj cijeni nema ni L od LNG terminala!
A psihologija ulagača i negativan trend čuda rade na burzi!
Nego ima li tko kakve informacije zašto to Sanader tako hitno hita u Mađarsku!
Je li to u svezi prodaje udjela u INI a nakon što je ista postigla dogovor o udjelu u LNG terminalu?
Ma bez veze pitam. I da ima o tome nećemo čitati!

Ajde Sanaderu!

Razveseli nas sa javnom objavom lokacije LNG terminala u Omišlju. [wink]

La vita e bella!

Ovo mi se dopada! Nema komentara, nema drukanja………!
Mrtvilo. Ali……????

New Report

Close