DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

gdje je opet zapelo ono”;do kraja tjedna ili idući tjedan”?
navodni jaki interesenti su čekali ročište i žalili se da im se žuri,zar su opet nestali, šta radi stečajna upraviteljica nek vodi dalje postupak

@Sava

Osim Islamskog centra u Rijeci,ništa drugo se ne spominje!!!
Ovo je očito kurtoazna pozivnica i održavanje diplomatskih odnosa na kulturnom planu.
Ekonomske interese Hrvatske ne zastupa Leko,već resorni ministri i Predsjednik vlade i Države.
Dakle,ništa "na vidiku" osim vaše fantazije!!!
Pozdrav

Ako zelis nesto obaviti posaljes ministra financija ili gospodarstva, ako zelis zadovoljiti formu posaljes Leku… po onom obrascu Martin iz Zagreba, Martin u Zagreb! To za mene znaci oduglovacenje i dljnje kovitlanje prazne slame. Nesto kao Bespuca povijesne zbiljnosti , ma pravi bestserer[emo_bijesan]

S kime još Hrvatska ima ovakav sporazum – s nikim!

Qatar, Croatia Sign MoU in Energy Technology Sector
Posted on Dec 9th, 2013.

Qatar, Croatia Sign MoU in Energy Technology Sector

A LEKO je ipak Predsjednik zakonodavnog tijela- Sabora!
Da ne bi bilo zabune – dođe neka druga Vlada ili ministar….
[/quote]

Evo, javljaju mi sa ZSE da im je napokon pristigla ponuda, ali neće je objaviti jer ima previše nula pa ne stane na ekran.

gdje je opet zapelo ono";do kraja tjedna ili idući tjedan"?

tragikomično u svemu tome je da priča s DIOKI-em na ZSE ovaj puta doista završava “idući tjedan” i to “do kraja tjedna” tako da će po prvi puta ove najave biti točne! naime, idući petak je zadnji dan trgovanja dionicama DIOKI-R-A na ZSE [emo_naivan]

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

navodni jaki interesenti su čekali ročište i žalili se da im se žuri,zar su opet nestali, šta radi stečajna upraviteljica nek vodi dalje postupak

Pa bilo je ročište 17.03. a šta je bilo na ročištu – možda upravo te ponude.
Nijedna Ovrha na nekretninama nije nastavljena pa bi se moglo reći….da nešto ima!

Pa bilo je ročište 17.03. a šta je bilo na ročištu – možda upravo te ponude.
Nijedna Ovrha na nekretninama nije nastavljena pa bi se moglo reći….da nešto ima!
[/quote]
Ima,Sava,ima nešto!!!
Delistiranje Dioki-a i kraj!!!
Pozdrav

CME Natural Gas Futures
Source: CME Group, Inc. Updates provided by CSI.
http://www.naturalgasintel.com/cme

Londonska tvrtka obmanula srbijanske voćare da će uzgajati tartufe

“U britanskom registru poduzeća “Green Laboratories Ltd” ima navodno jednog zaposlenika i imovinu od 369 funti na računu.”

Koliko smo ono rekli da Devon ima na računu, 190 funti? jel vidi iko vezu hahaha?

zanimljiv clanak danas u VL , 4 kompanije zainteresirane za Dinu, Fina neda Dini u stecaj.

Evo, javljaju mi sa ZSE da im je napokon pristigla ponuda, ali neće je objaviti jer ima previše nula pa ne stane na ekran.

U današnjem Večernjaku na cijeloj stranici javljaju da za Dinu Petrokemiju i LNG terminal imaju 4 čvrste ponude.
Dakle ne radi se o ponudi nego o ponudama.

U današnjem Večernjaku na cijeloj stranici javljaju da za Dinu Petrokemiju i LNG terminal imaju 4 čvrste ponude.
[/quote]

Čovječe, ako postoje četiri čvrste ponude, koliko je tek tekućih?!?!?!?!

[/quote]

Čovječe, ako postoje četiri čvrste ponude, koliko je tek tekućih?!?!?!?!
[/quote]

Čvrste ponude za tekući plin i Dinu – svaka čvrsta ponuda iznad 600m dolara izravnih ulaganja!
Četiri velike tvrtke žele LNG terminal na Krku
http://www.vecernji.hr/hrvatska/cetiri-velike-tvrtke-zele-lng-na-krku-929715

New Report

Close