DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa zavisi tko pucketa prstima – Janiška ili Obama?

pogledaj datum na kalendaru pa će te proći volja za pametovanjem jer 04.04. je sve bliže
http://www.zse.hr/default.aspx?id=48946
[/quote]

04.04. ————–koje godine????

Pa šta ti stvarno misliš da će se vlasnici odreći basnoslovnog projekta zato što je stečajni upravitelj podnio zahtjev za isključenje s uređenog tržišta?
Neće – to ti je 100%, Dioki je u rukama pravosuđa a za rad pravosuđa, državnih odvjetnika.. odgovara DRŽAVA HRVATSKA! Bez greške, inače……mogli bi tužbom preispitati i rad Bajiča u slučaju Ježić i reperkusije na poziciju Diokija.
I šta znači STEČAJ za Dioki – NIŠTA! NULA!
Sva imovina je založena pa se STEČAJ niti može provesti jer se primjenjuje Ovršni zakon!
[/quote]
Citajuci tvoje postove, stalno se pitam na cemu si ti Sava? Mislim daj i meni malo as ja sam u .urcu i financijski i psihicki! Dvije godine se nadam cudu, a tebi i dalje optimizma ne nedostaje. Meni nedostaje jedno 16 placa mozda koja vise,koja manje[emo_vrtimise]
[/quote]

Šta ti nije jasno – Basnoslovni projekt LNG-a, Ovršni zakon,…..ili da za rad sudstva, državnog odvjetništva i sl. odgovara RH?
[/quote]
savo tebi nije jasno što radnici DINE prolaze,nadam se da da nikad neceš biti u takvoj situaciji…iskreno mi se hebe za basnoslovne projekte jer se isti takvi provode desetljećima pa di smo sada.

Pa zavisi tko pucketa prstima – Janiška ili Obama?

pogledaj datum na kalendaru pa će te proći volja za pametovanjem jer 04.04. je sve bliže
http://www.zse.hr/default.aspx?id=48946
[/quote]

04.04. ————–koje godine????

Pa šta ti stvarno misliš da će se vlasnici odreći basnoslovnog projekta zato što je stečajni upravitelj podnio zahtjev za isključenje s uređenog tržišta?
Neće – to ti je 100%, Dioki je u rukama pravosuđa a za rad pravosuđa, državnih odvjetnika.. odgovara DRŽAVA HRVATSKA! Bez greške, inače……mogli bi tužbom preispitati i rad Bajiča u slučaju Ježić i reperkusije na poziciju Diokija.
I šta znači STEČAJ za Dioki – NIŠTA! NULA!
Sva imovina je založena pa se STEČAJ niti može provesti jer se primjenjuje Ovršni zakon!
[/quote]
Citajuci tvoje postove, stalno se pitam na cemu si ti Sava? Mislim daj i meni malo as ja sam u .urcu i financijski i psihicki! Dvije godine se nadam cudu, a tebi i dalje optimizma ne nedostaje. Meni nedostaje jedno 16 placa mozda koja vise,koja manje[emo_vrtimise]
[/quote]

Šta ti nije jasno – Basnoslovni projekt LNG-a, Ovršni zakon,…..ili da za rad sudstva, državnog odvjetništva i sl. odgovara RH?
[/quote]
Projekt LNG-a ne postoji!!!Ne postoje investitori za takav projekt !!!
Za rad sudstva i državnog odvjetništva ne odgovara RH na način na koji vi implicirate!!!Osim toga,ništa nije nezakonito u postupku stečaja Diokia!!!
Sudstvo i Državno odvjetništvo je samostalno u svom radu i odvojeno od zakonodavne i izvršne vlasti!!!
Ne postoji više ni Dioki!!!Trenutno samo postoji Dioki u stečaju koji će se uskoro delistirati i vjerovatno slijedi “likvidacija”!!!
Pozdrav

@bisakovi

Kako ne postoje investitori – pa Qatar je još u igri – Leko ide u 5. mjesecu u službeni posjet.
Qatar je u igri i za Dina Petrokemiju!

Glede odgovornosti – Vaš link …
To samo da ti kažem kako mora raditi stečajni upravitelj ali isto tako ukoliko je netko iz bilo kojega dijela državnog aparata pogriješio – kriva je država.

Dakle mene ne muče te dileme o kojima kokodačeš.
Dioki ima stečajnog upravitelja i to mu je jeftinije nego da plaća 400 radnika koliko je bilo prije pokretanja stečaja.
I sami dug je smanjen intervencijom stečajnog suca za skoro 500m kuna – to pokazuje da se o ovome gore tj zakonitosti vodi računa.
Inače mogao bi Linić ili njegov nasljednik plaćati penale.

@Sava
Nitko nije u “nikakvoj igri” Sava i nitko nije izrazio interes da ulaže u LNG!!!
To su samo Vaše fantazije!!!
Osim toga,za bivši Dioki,to nije više niti bitno.
Ionako se delistira i nestaje!
Pozdrav

@bisakovi

Kako ne postoje investitori – pa Qatar je još u igri – Leko ide u 5. mjesecu u službeni posjet.

Glede odgovornosti – Vaš link …
To samo da ti kažem kako mora raditi stečajni upravitelj ali isto tako ukoliko je netko iz bilo kojega dijela državnog aparata pogriješio – kriva je država.

Dakle mene ne muče te dileme o kojima kokodačeš.
Dioki ima stečajnog upravitelja i to mu je jeftinije nego da plaća 400 radnika koliko je bilo prije pokretanja stečaja.
I sami dug je smanjen intervencijom stečajnog suca za skoro 500m kuna – to pokazuje da se o ovome gore tj zakonitosti vodi računa.
Inače mogao bi Linić ili njegov nasljednik plaćati penale.

aha sad već 5 mjesec spominješ,baš si se iskokodakao sa svim tim investitorima..

Ne samo qatar savo, ne samo qatar

zadnje informacije kažu i da mars napada

http://mojtv.hr/film/1605/mars-napada.aspx

I oni su se nameračili na lng i dinu.

Croatian parliament speaker invited to Doha Forum in May

Al-Thani and LekoZagreb – Croatia and Qatar are developing friendly relations and are seeking to intensify their economic cooperation, notably Qatari investments in Croatia, Croatian Parliament Speaker Josip Leko said during a meeting with Qatar’s Ambassador Mozi Nasser Al-Thani in Zagreb on Tuesday.

Al-Thani said that economic cooperation, particularly in energy, food industry, tourism and sport, would be the priority of her ambassadorship. She added that a visit by a Croatian Parliament delegation to Qatar would be a good step forward in strengthening economic ties and invited Leko to the Doha Forum, due to take place on May 12-14. Leko thanked Qatar for its assistance in the construction of the Islamic Centre and mosque in Rijeka, noting that Croatia was a good example of how to arrange relations between the State and religious communities.

Al-Thani said that the Islamic Centre in Rijeka was a good example of cooperation between Qatar and Croatia. (Hina)

Šta će Leko u Qataru?

@Sava
Osim Islamskog centra u Rijeci,ništa drugo se ne spominje!!!
Ovo je očito kurtoazna pozivnica i održavanje diplomatskih odnosa na kulturnom planu.
Ekonomske interese Hrvatske ne zastupa Leko,već resorni ministri i Predsjednik vlade i Države.
Dakle,ništa “na vidiku” osim vaše fantazije!!!
Pozdrav

leko je poznati lng stručnjak i čovjek broj jedan u državi. ide na završne razgovore oko gradnje lng terminala i pruzimanje kompletne petrokemije u hrvata (kutina included). katar namjerava ustostručit kapacitete hrvatkse petrokemije, a leko je to sve potajno organizirao pa sada ide finiširat. o ovom još ne znaju ni linić ni milanović

samo leko i sava

Miro, novozelanđani su poslali ponudu na ZSE, ali na žalost, ta je ponuda poslana u onom avionu koji je nestao, tako da sad moraju poslati novu ponudu.

Miro, novozelanđani su poslali ponudu na ZSE, ali na žalost, ta je ponuda poslana u onom avionu koji je nestao, tako da sad moraju poslati novu ponudu.

Evo sad će da se riješi, ali prvo da malo predstavimo po 1999-ti put još samo fali i nizinska pruga:
Tvrtke Plinacro i LNG Hrvatska nizom će stručnih izlaganja predstaviti svoje nove razvojne projekte u pogledu izgradnje novih dobavnih pravaca putem plinovoda i terminala za prihvat ukapljenoga prirodnog plina
http://www.poslovni.hr/sponzorirani/29-meunarodni-susret-strucnjaka-za-plin-267307

@Sava

Osim Islamskog centra u Rijeci,ništa drugo se ne spominje!!!
Ovo je očito kurtoazna pozivnica i održavanje diplomatskih odnosa na kulturnom planu.
Ekonomske interese Hrvatske ne zastupa Leko,već resorni ministri i Predsjednik vlade i Države.
Dakle,ništa "na vidiku" osim vaše fantazije!!!
Pozdrav

S kime još Hrvatska ima ovakav sporazum – s nikim!

Qatar, Croatia Sign MoU in Energy Technology Sector
Posted on Dec 9th, 2013.

Qatar, Croatia Sign MoU in Energy Technology Sector

A LEKO je ipak Predsjednik zakonodavnog tijela- Sabora!
Da ne bi bilo zabune – dođe neka druga Vlada ili ministar….

New Report

Close