pogledaj datum na kalendaru pa će te proći volja za pametovanjem jer 04.04. je sve bliže
http://www.zse.hr/default.aspx?id=48946
[/quote]
04.04. ————–koje godine????
Pa šta ti stvarno misliš da će se vlasnici odreći basnoslovnog projekta zato što je stečajni upravitelj podnio zahtjev za isključenje s uređenog tržišta?
Neće – to ti je 100%, Dioki je u rukama pravosuđa a za rad pravosuđa, državnih odvjetnika.. odgovara DRŽAVA HRVATSKA! Bez greške, inače……mogli bi tužbom preispitati i rad Bajiča u slučaju Ježić i reperkusije na poziciju Diokija.
I šta znači STEČAJ za Dioki – NIŠTA! NULA!
Sva imovina je založena pa se STEČAJ niti može provesti jer se primjenjuje Ovršni zakon!
[/quote]
Citajuci tvoje postove, stalno se pitam na cemu si ti Sava? Mislim daj i meni malo as ja sam u .urcu i financijski i psihicki! Dvije godine se nadam cudu, a tebi i dalje optimizma ne nedostaje. Meni nedostaje jedno 16 placa mozda koja vise,koja manje[emo_vrtimise]
[/quote]
Šta ti nije jasno – Basnoslovni projekt LNG-a, Ovršni zakon,…..ili da za rad sudstva, državnog odvjetništva i sl. odgovara RH?
[/quote]
savo tebi nije jasno što radnici DINE prolaze,nadam se da da nikad neceš biti u takvoj situaciji…iskreno mi se hebe za basnoslovne projekte jer se isti takvi provode desetljećima pa di smo sada.
pogledaj datum na kalendaru pa će te proći volja za pametovanjem jer 04.04. je sve bliže
http://www.zse.hr/default.aspx?id=48946
[/quote]
04.04. ————–koje godine????
Pa šta ti stvarno misliš da će se vlasnici odreći basnoslovnog projekta zato što je stečajni upravitelj podnio zahtjev za isključenje s uređenog tržišta?
Neće – to ti je 100%, Dioki je u rukama pravosuđa a za rad pravosuđa, državnih odvjetnika.. odgovara DRŽAVA HRVATSKA! Bez greške, inače……mogli bi tužbom preispitati i rad Bajiča u slučaju Ježić i reperkusije na poziciju Diokija.
I šta znači STEČAJ za Dioki – NIŠTA! NULA!
Sva imovina je založena pa se STEČAJ niti može provesti jer se primjenjuje Ovršni zakon!
[/quote]
Citajuci tvoje postove, stalno se pitam na cemu si ti Sava? Mislim daj i meni malo as ja sam u .urcu i financijski i psihicki! Dvije godine se nadam cudu, a tebi i dalje optimizma ne nedostaje. Meni nedostaje jedno 16 placa mozda koja vise,koja manje[emo_vrtimise]
[/quote]
Šta ti nije jasno – Basnoslovni projekt LNG-a, Ovršni zakon,…..ili da za rad sudstva, državnog odvjetništva i sl. odgovara RH?
[/quote]
Projekt LNG-a ne postoji!!!Ne postoje investitori za takav projekt !!!
Za rad sudstva i državnog odvjetništva ne odgovara RH na način na koji vi implicirate!!!Osim toga,ništa nije nezakonito u postupku stečaja Diokia!!!
Sudstvo i Državno odvjetništvo je samostalno u svom radu i odvojeno od zakonodavne i izvršne vlasti!!!
Ne postoji više ni Dioki!!!Trenutno samo postoji Dioki u stečaju koji će se uskoro delistirati i vjerovatno slijedi “likvidacija”!!!
Pozdrav
Kako ne postoje investitori – pa Qatar je još u igri – Leko ide u 5. mjesecu u službeni posjet.
Qatar je u igri i za Dina Petrokemiju!
Glede odgovornosti – Vaš link …
To samo da ti kažem kako mora raditi stečajni upravitelj ali isto tako ukoliko je netko iz bilo kojega dijela državnog aparata pogriješio – kriva je država.
Dakle mene ne muče te dileme o kojima kokodačeš.
Dioki ima stečajnog upravitelja i to mu je jeftinije nego da plaća 400 radnika koliko je bilo prije pokretanja stečaja.
I sami dug je smanjen intervencijom stečajnog suca za skoro 500m kuna – to pokazuje da se o ovome gore tj zakonitosti vodi računa.
Inače mogao bi Linić ili njegov nasljednik plaćati penale.
@Sava
Nitko nije u “nikakvoj igri” Sava i nitko nije izrazio interes da ulaže u LNG!!!
To su samo Vaše fantazije!!!
Osim toga,za bivši Dioki,to nije više niti bitno.
Ionako se delistira i nestaje!
Pozdrav
@bisakovi
Kako ne postoje investitori – pa Qatar je još u igri – Leko ide u 5. mjesecu u službeni posjet.
Glede odgovornosti – Vaš link …
To samo da ti kažem kako mora raditi stečajni upravitelj ali isto tako ukoliko je netko iz bilo kojega dijela državnog aparata pogriješio – kriva je država.
Dakle mene ne muče te dileme o kojima kokodačeš.
Dioki ima stečajnog upravitelja i to mu je jeftinije nego da plaća 400 radnika koliko je bilo prije pokretanja stečaja.
I sami dug je smanjen intervencijom stečajnog suca za skoro 500m kuna – to pokazuje da se o ovome gore tj zakonitosti vodi računa.
Inače mogao bi Linić ili njegov nasljednik plaćati penale.
aha sad već 5 mjesec spominješ,baš si se iskokodakao sa svim tim investitorima..
Ne samo qatar savo, ne samo qatar
zadnje informacije kažu i da mars napada
http://mojtv.hr/film/1605/mars-napada.aspx
I oni su se nameračili na lng i dinu.
Croatian parliament speaker invited to Doha Forum in May
Al-Thani and LekoZagreb – Croatia and Qatar are developing friendly relations and are seeking to intensify their economic cooperation, notably Qatari investments in Croatia, Croatian Parliament Speaker Josip Leko said during a meeting with Qatar’s Ambassador Mozi Nasser Al-Thani in Zagreb on Tuesday.
Al-Thani said that economic cooperation, particularly in energy, food industry, tourism and sport, would be the priority of her ambassadorship. She added that a visit by a Croatian Parliament delegation to Qatar would be a good step forward in strengthening economic ties and invited Leko to the Doha Forum, due to take place on May 12-14. Leko thanked Qatar for its assistance in the construction of the Islamic Centre and mosque in Rijeka, noting that Croatia was a good example of how to arrange relations between the State and religious communities.
Al-Thani said that the Islamic Centre in Rijeka was a good example of cooperation between Qatar and Croatia. (Hina)
Šta će Leko u Qataru?
@Sava
Osim Islamskog centra u Rijeci,ništa drugo se ne spominje!!!
Ovo je očito kurtoazna pozivnica i održavanje diplomatskih odnosa na kulturnom planu.
Ekonomske interese Hrvatske ne zastupa Leko,već resorni ministri i Predsjednik vlade i Države.
Dakle,ništa “na vidiku” osim vaše fantazije!!!
Pozdrav
leko je poznati lng stručnjak i čovjek broj jedan u državi. ide na završne razgovore oko gradnje lng terminala i pruzimanje kompletne petrokemije u hrvata (kutina included). katar namjerava ustostručit kapacitete hrvatkse petrokemije, a leko je to sve potajno organizirao pa sada ide finiširat. o ovom još ne znaju ni linić ni milanović
samo leko i sava
Miro, novozelanđani su poslali ponudu na ZSE, ali na žalost, ta je ponuda poslana u onom avionu koji je nestao, tako da sad moraju poslati novu ponudu.
Miro, novozelanđani su poslali ponudu na ZSE, ali na žalost, ta je ponuda poslana u onom avionu koji je nestao, tako da sad moraju poslati novu ponudu.
Evo sad će da se riješi, ali prvo da malo predstavimo po 1999-ti put još samo fali i nizinska pruga:
Tvrtke Plinacro i LNG Hrvatska nizom će stručnih izlaganja predstaviti svoje nove razvojne projekte u pogledu izgradnje novih dobavnih pravaca putem plinovoda i terminala za prihvat ukapljenoga prirodnog plina
http://www.poslovni.hr/sponzorirani/29-meunarodni-susret-strucnjaka-za-plin-267307
@Sava
Osim Islamskog centra u Rijeci,ništa drugo se ne spominje!!!
Ovo je očito kurtoazna pozivnica i održavanje diplomatskih odnosa na kulturnom planu.
Ekonomske interese Hrvatske ne zastupa Leko,već resorni ministri i Predsjednik vlade i Države.
Dakle,ništa "na vidiku" osim vaše fantazije!!!
Pozdrav
S kime još Hrvatska ima ovakav sporazum – s nikim!
Qatar, Croatia Sign MoU in Energy Technology Sector
Posted on Dec 9th, 2013.
A LEKO je ipak Predsjednik zakonodavnog tijela- Sabora!
Da ne bi bilo zabune – dođe neka druga Vlada ili ministar….